Şimdi Ara

Nasıl duş almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın spora başlayacağım. Kalp rahatsızlığım var ve kiloluyum o yuzden zayıflamaya karar verdim. Kendimi yormadan spor yapacağım sabah ve akşam yürüşe çıkacağım.

Ben yaz aylarında genelde soğuk buz gibi suyla duş alırım.Spordan gelince nasıl duş almalıyım ? Gene aynı şekilde soğuk suylamı yoksa sıcak suylamı duş alayım ? Terli iken soğuk su veya sıcak su ile duş yapmanın zararları varmıdır ?

• Şimdi ne desem boş bence bir doktora git ve ondan tavsiye al.
  • Hocam arkadaş ne kadar kötü yöne çekmeye çalışsada haklı . Ilık su en iyisidir.
  • soğuk su sivilcelere çok iyi geliyor onu söyliyimde ek bilgi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Şimdi ne desem boş bence bir doktora git ve ondan tavsiye al.

Doktor kontrolü altında yapıcam zaten sporu.

Bu arada direk ılık yazınca kim olsa aynı şeyi anlar.
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 9 Eylül 2011; 22:33:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi masayı alayım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaynar suyla alınmaz. Soğukda alınmaz direk kalbine şok olur kalbin zayıfmış..

ILIK alacaksın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Beyler yarın spora başlayacağım. Kalp rahatsızlığım var ve kiloluyum o yuzden zayıflamaya karar verdim. Kendimi yormadan spor yapacağım sabah ve akşam yürüşe çıkacağım.

Ben yaz aylarında genelde soğuk buz gibi suyla duş alırım.Spordan gelince nasıl duş almalıyım ? Gene aynı şekilde soğuk suylamı yoksa sıcak suylamı duş alayım ? Terli iken soğuk su veya sıcak su ile duş yapmanın zararları varmıdır ?

kendi sıcaklığında

• offf çok güldüm
  • Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı duş alacaksın kaardşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Şimdi ne desem boş bence bir doktora git ve ondan tavsiye al.

Doktor kontrolü altında yapıcam zaten sporu.

Bu arada direk ılık yazınca kim olsa aynı şeyi anlar.

yoo ben aynı seyı anlamadım konu nedir?ılık deyınce ne oluyor?

sporu da duşu da doktor kontrolü altında al
  • kardeş nickini ıLıGıM diye okudum affet beni
  • Kalp krizi geçirecektim gülmekten

• ılıklaşman gerek herkesin tavsiyesi bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Nesi komik bunun niye gülüyorsunuz liseliler? Adam mal gibi ılıkkkkk yazmış düzgün yazmak varken.

Adam kasları rahatlatmak için nasıl duş alayım diye sormuş işte niye doktor kontrolü filan saçmalıyorsunuz?

Dostum eğer sıcak duş alırsan kaslar gevşer ve rahatlar. Eğer soğuk duş alırsan kaslar sıkılaşır, gerilir ve daha dinç olur.

İlk başlarda ham olacağın için ilke 1-2 ay sıcak duş al kaslar rahatlasın, ağrı yapmasın, kasılmasın vs. Ondan sonra spora alışınca soğuk duş al ki kasların gerilsin ve daha dinç olasın.

Eyvallah teşekkür ederim hocam. Okullar biran önce başlasa keşke hiç olmazsa 5-6ya kadar rahat ederiz.

• bypass olduysan bir zararı olur orta sıcaklıkta iyidir sormana gerek bile yok bunu
  • beyler bi dakka benim kafanın sadece yarısı görünüyo şu araya sıkışayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.