Şimdi Ara

Battlefield 3'ten Gece Çatışma Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        EA’den 16 Eylül'de yayınlanacak yeni Battlefield 3 oynanış videosu için bir teaser yayınlandı. Tek kişilik oyuncu görevlerinden 'Operation Guillotine' adı verilen bu videoda oyunun gece oluşan bir çatışmasına yer verilmiş.

Kısa gösterimde oyunun gece bile ne kadar etkileyici görülebildiğine şahit olmaktayız. Patlamalar, ışık efektleri, aydınlatma ve gölgelendirmeler bu atmosferde daha net bir şekilde görülüyor ve Frostbite 2'nin gücü bir kez daha ortaya çıkıyor.

Bu Cuma tam uzunluğunda yayınlanacak olan videonun kısa teaser'ını aşağıdan izleyebilirsiniz. Battlefield 3, 28 Ekim'de çıkışını PC, PS3 ve Xbox 360 için gerçekleştirecek.

• Agzi acik izledim. Ne soyleyeyim ki? Ciddi soyluyorum izlerken sonda fark ettim ki, agzim acik kalmis.
  • mw serisinin hastası olsamda fanlık yapmanın yeri yok

battlefield 3 mw3 ten çok daha kaliteli ama ikisinide kaçıramam :)
  • Tamamen gerçek savaş atmosferi..Bu nedir ya..Helal olsun valla..Polemik çıkarmak istemiyorum ama..BF3 bu seneyi sallıyacak..Sanırım FPS krallığı el değiştirecek..
  • arkadaş ben böyle bir oyun beklentisine girmemiştim hiç tek merak ettiğim konu bu oynanış gerçek oyun içi mi bizim makinalar patlamaz inş
  • Artık başka FPS'lerle karşılaştırmaya gerek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 9 Eylül 2011; 19:27:48 >
  • abi bu nedir ya yemin ediyorum içim eridi izlerken
  • Bir oyun bu kadar mı gerçekçi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

arkadaş ben böyle bir oyun beklentisine girmemiştim hiç tek merak ettiğim konu bu oynanış gerçek oyun içi mi bizim makinalar patlamaz inş

The following is actual IN-GAME footage
    Oyun mükemmel geliyor 16sını nasıl beklicez bakalım yeni video için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 9 Eylül 2011; 19:03:14 >
  • artık sabırsızlanıyorum beklemek zor geliyor gerçekten..

11 eylülde betası başlıyordu sanırsam yanılmıyorum demi ?
  • 8 saat über SP
    8000 saat über MP

FOREVER ÜBER BF.
  • MW2 havası sezdim, ama çok daha gerçekçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: quexstre48

artık sabırsızlanıyorum beklemek zor geliyor gerçekten..

11 eylülde betası başlıyordu sanırsam yanılmıyorum demi ?

Hayır sadece bir söylentiydi , söylentiden ileri gidemedi ...
  • 11 eylülde betası var diye biliyodum ama söylenti demek üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Orijinalden alıntı: hellar

arkadaş ben böyle bir oyun beklentisine girmemiştim hiç tek merak ettiğim konu bu oynanış gerçek oyun içi mi bizim makinalar patlamaz inş

The following is actual IN-GAME footage
    Oyun mükemmel geliyor 16sını nasıl beklicez bakalım yeni video için

arkadaş bunun filmini çıkarsalar bari ,mw yapımcılarını iyi bir tokatlarlarsa ,akılları başlarına gelcek
  • Bir ps3 kullanıcısı olarak bu videoları izleyince üzülüyorum açıkçası. Elimdeki notebook bf3'ü orta-üst seviyede idare edebilir ancak böyle bir oyun için en iyisini istiyorum. Malesef alienware veya asus rog gibi bir notebook almayı da düşünmüyorum.
  • oyun gerçekten çok kaliteli olmuşa benziyo fps ler içinde ama mw 2 ile kıyaslamak bence biraz saçma çünkü ne de olsa daha yeni bi teknoloji kullanılar geliştiriliyo mw 3 le kıyaslamak gerekir bence ve onunda önüne geçemez şahsi görüşüm... :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Bir ps3 kullanıcısı olarak bu videoları izleyince üzülüyorum açıkçası. Elimdeki notebook bf3'ü orta-üst seviyede idare edebilir ancak böyle bir oyun için en iyisini istiyorum. Malesef alienware veya asus rog gibi bir notebook almayı da düşünmüyorum.

O kadar para vermeye gerek yok bu oyunu en iyi görüntülerde oynamak için bu model işini görür

• Gerçekten çok kaliteli,film niyetine izlenir.
  • Sanırım bu videodan sonra ilk defe bir fps oyunu oynayabilirim ps3'ümde. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.