Şimdi Ara

WD Caviar Green AV-GP 3TB sabit disk video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
21.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Western Digital'in kayıt cihazları için tasarladığı AV-GP serisi 3TB kapasiteli diski test merkezimize konuk oluyor.

     

     




  • Birazcık gülümse videolarda.
  • İnceleme için teşekkürler.

    Ender Bey, cümlelerin sonunu o kadar sert kesmeyip aralardaki beklemeyi de biracık azaltırsanız gayet güzel olur :) Zamanla alışacağınıza eminim :) Biraz da tonlamalara dikkat ederseniz süper olur :D

    Testler güzel birde diskler arası kopyalamayı gösteren bir iki ara video koyulsaymış bence daha iyi olabilirmiş. Ekran kartı testlerinde de söyleyip duruyoruz, canlı performansı da görmek istiyoruz yani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal4Life



    Birazcık gülümse videolarda.




    komik bişemi anlatiyo
  • zombi gibi durmayın ya biraz dost canlısı olun ezber yapış gibi olmayın doğaçlama katın haber bilinen sipikerlerine örnek alın
  • sadece sabit diski gösterip arka planda sesin olsaymış daha sıcak bir ortam olurdu. (:
  • ilkokullardaki andımızı okuyan çocuklar gibisiniz.. biraz canlı durun, gülümseyin, sandelyeye çivilenmiş gibi hiç hareket etmeden durmayın.. en azından ellerinizde cümleleri tamamlayacak bir şekiller yapın.. yalnız videonun sesini kısıp seyrettiğimde daha rahat hissettim kendimi..
  • Bu editörü hiç sevemedim hiç iyi anlatmıyor.
  • Mimik: No
    Tebessüm: No
    Hareket: No
    Baston Yutma: Full

    :)

    Şaka bir yana, anlatılan herşeyi eksiksiz anladım. Disk hakkında ihtiyacım olan tüm bilgileri edindim, bu açıdan yani asıl amacı düşünüldüğünde başarılı bir video inceleme. Fakat madem promter'dan okumayı tercih ediyorsunuz en azından arada sırada biraz hareket, mimik falan yapın derim.
  • Honda'nın yaptığı robot asimo bile daha canlı ve hareketli :D kamera önüne çıkmaya bence hiç gerek yokmuş resim,slaytlarla vs... inceleme daha iyi olurmuş :D birde şu Jingle'ı değiştirin artık :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 9 Eylül 2011; 23:24:29 >
  • quote:

    sadece sabit diski gösterip arka planda sesin olsaymış daha sıcak bir ortam olurdu. (:
  • Yorumlarda biraz daha tavsiye niteliginde biraz daha nazik kibar olalim arkadaslar. eyv gulumsemeden ruhsuz gibi anlatmis ama zamanla olacaktir. Birand izlemeni tavsiye ederim. O kadar cok gaf yapiyor ki, gulumsemesiyle sempatikligiyle (bence) kimse lan suna bak demiyor, herkes gulup geciyor.
  • Merhaba ben Mesut ÇEVİK bu sözü duymamak üzdü beni :(
  • *10 tane yorum var hepsi ürün ile alakasız.

    wd bu diskinde pek ayırt edici bir özellik göremedim açıkcası 2-3 derece sıcaklık farkı hiçbirşey ifade etmiyor.diğer disklerle neredeyse aynı seviyelerde.sadece depolama açısından bir yenilik olabilir.Diğer kısımda ayırt edici özelliği yok... en sonda raptor ile aynı anda kopyalama yaptıgı görüntüleniyor.Bu kısımda ilginç.
  • en iyi incelemeci bence ender yıldız.Uzun saçlı editör videoya sırıtarak başlıyor evde durduk yere uyuz oluyorum adama :D tanısam severim belki ama sırıtıyor :D
  • Ender beyin mimiksiz oluşundan yakınıyorlar kaan beyinde kafa hareketlerinden.
    Ne obsesif useriz ya...

    katılmadığım bir nokda var videoda.Ev kullanıcılarıda güvenliğe ve uzun ömre sessizliğe öenm verir.Şayet bir ev kullanıcısı olarak green serisi kullanıyorum hdd sesini duymamak çok güzel bir şey...

    sırf 10mb daha hızlı olacak diye traktör sesine rağzı olmadım.Uzun ömür ve güvenlik de yanıma kar kaldı..
  • ben bu adamı ilk kez görüyorum :) zamanla alışır merak etmeyin :)
  • güzel bir ürünmüş. aslında bundan 2 tane alıp kasamdaki 1+2+2 tb diskleri çıkarabilirim. 1 disk eksilmiş olur. ama hem fiyat olarak çok masraflı gelecektir hem de 1 disk azaltmak çok da işime yaramayacak. bu ürün şöyle 5tb olsaymış ve elimdekileri sattığımda çok zarara girmeyeceğim bir fiyatta olsaymış düşünmeden alırdım. kasam şahsen havadar ama kasalarda ek her bir parça ısı ve kalabalık olarak geri dönüyor.

    tabii ideali 5-10tb ssdler ama o zamana kadar bu kapasiteleri çok oyalanmadan daha da arttırmalarını diliyorum.
  • Benim 1080p 720p mkv ve kendi çektiğim videolarım var. Yaklaşık 6 TB ı seagate bulunuyordu ve lanet firma nın hdd leri 4 ü bozuldu geriye kalan 1TB şeklinde iki adeti de bozulmak üzere ve inanılmaz ısınıyor. tabi arşivimin bir kısmı uçtu gitti.

    Wd green serisi kullanıyorum ve fiyat olarakda çok uygun. 1TB lıkdan 6 tane var (90 liradan almıştım) 2TB lıkdan 4 tane buda green serisi ve hiç ısındıklarını görmedim. Ve kopyalam yapıyorum eşe dosta veriyorum kayıtlarımı ve tek seferde 250 500 Gb atıyorum seagate el tutulmuyacak şekilde ısınıyor. WD de ısınma olayı hiç olmuyor. Ben arşiv yaptığımdan performans aramıyorum zaten performans aramak istiyenler SSD almalılar.

    Ve şuanda alınbilecek HDD fiyat olarak en uygun 2TB Hdd lerdir. Diğer firmlardada aynı 2TB HDD en uygunları. WD green serisi ortalama 160TL 2TB , 1Tb olanlarıda 100Tl üzerinde.

    Şimdi bu 3TB hdd ler inanılmaz ,gereksizce pahalı ev kullanıcıları için. Fiyat oalrak 360 400 küsür arasında. 3Tb 220 260 arası bir fiyat olsa ozman alınabilir. Yoksa 2TB HDD ler en uygunu ev kullanıcıları için.




  • Ben fazla çay ve kahve tükettiğimde gözlerim aynı öyle oluyor. Bence siz de Cem Yılmaz gibi gösteriye kadar uyuyup dinç şekilde çekin videoları ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.