Şimdi Ara

Lig TV 2 yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • daha bu hafta üye olduk digitürk'e ama sadece ligtv paketine olduk.24 ay tahattüt verdik ve ailecek paketiyle uydu alıcısı hediye geldi.herneyse ligtv kanalı var,ligtv 3 var ama ligtv2 yok.ligtv3 var ama açılmıyor paketiniz desteklemiyor diyor ama ligtv2 yi bulamadım ? anadolu takımlarının maçları ordan verilecek diyorlar

bizim paket tüm maçları kapsayan paket(süper lig tüm maçlar)

• sende mi tuzaklarına düştün geçmiş olsun dostum..Lig tv yi izleyeceksin ama senden spormax i silip ligtv-3 ve ingiltere premier ligi için para isteyecekler yada hiç söylemeden faturana yerleşterecekler keşke buraya bi bakıp alsaydın bu şerefsizlerin tuzağına düşmeseydin.Bu şeref yoksunu pislikler için yazılanları bi oku bence ayrıca bakın görün lig sonu playoff maçları ücretli olacak o zaman tekrar yazacağım..

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın ama bu dolandırıcı firmaya sakın bulaşmayın.yada öyle bir anlaşma yapın ki istediğiniz anda iptal ettirebilesiniz( Nasıl olur orasını bilemem çünkü bu şerefsizler fax yollasanız bile yalan dolanla kapatmıyorlar gelmedi diyorlar)
    Şimdi başınıza gelmesi muhtemel olaylar : çok iyi bir fiyat aldığınızı sanarsınız ama bir bakmışsınız komşunuz yada arkadaşınız sizden ucuza izler yada 5 gün sonra daha ucuz kampanya çıkar ama siz bir kere girmişsinizdir sisteme... size söz verirler bedava derler tahaüt imzalatırlar 1-2 ay hatta 2 hafta içinde zam yaparlar yada kanalları içerden çıkarırlar ve extra ücret isterler hiçbirşey yapamazsınız... müşteri hizmetlerini ararsınız kayıtlı olduğunu bile bile görüşmelerin size bile bile yalan söylerler sonra şikayetçi olursunuz size geri dönmezler 1 haftada 10 kere ararsınız her aradığınızda aslında şikayetinizin bile iletilmediğini anlarsınız...Alırsınız 3 ay sonra faturanızda 3-5 lira artış görürsünüz bu ne dersiniz daha ii hizmet sunmak için 3 kanal daha ekledik derler hayır istemiyorum dersiniz ben 1 sene tahaüt verdim dersiniz bizde böyle değişiklik hakkı bizde saklı derler :) işte böyle ..param çok , dolandırılmak aptal yerine konmak umrumda değil derseniz alın paşa paşa kullanın bunun dışında bu pisliklere sakın ama sakın bulaşmayın..

ömrümde bu digiturk kadar şeref yoksunu , dolandırıcı bir firma görmedim.16 Ağustos tarihi itibarıyla aldığım giriş+3 keyif paketi+full lig paketi+film paketi+ hd kutu 24 ay tahaüt kampanyasında bana söylenen ve internette de gördüğüm spormax ve epl hediye olduğuydu.Daha sonra bu forumlarda yazılanları görüp ligtv 1-2-3 olunca işin içinde bir cinlik olacağını anladım ve 24 Ağustosta müşteri hizmetlerini aradım.Eğer değişiklik olacaksa spormax falan ücretli olacaksa ben cayma hakkını kullanacağımı ve iptal edeceğimi ilettim.15 günlük cayma hakkımız varmış.Bana müşteri temsilcisi arkadaş hayır siz almışsınız herhangi bir değişiklik olmayacak o yeni aboneler içindir dedi ve kesin bilgiyle telefonu kapattık.Dün sabah baktığımda kanallar gitmiş durumdaydı.Müşteri hizmetlerini aradım pişkin şekilde ücretli yaptık dedi.Ben bilgi aldım teyit ettim dedim, değişiklik hakkı bizde dedi.İptal edeceğim dedim 350 tl ye yakın para istiyorlar hd kutu için.Şikayette bulundum bana geri dönecekleri iletmektedirler.Geri dönmelerini bekliyorum ve ondan sonra tüketici mahkemesine gideceğim.Babamın evindeki digiturkte 2 ay sonra tahaütü bitiyor onuda iptal ettireceğim.

Arkadaşlar birlik olup tüketici mahkemesine gidelim.Bu adamların bizleri sömürmesine, dolandırmasına, yalan söylemelerine izin vermeyelim.Bu okuyan yeni abone olmak isteyen arkadaşlarda varsa sakın ama sakın yanına bile yaklaşmayın bu adi firmanın.Ne verdikleri sözleri tutuyorlar ne de adam gibi cevap veriyorlar.Burda o kadar okumuştum ama salak gibi gidip kucaklarına oturdum ama bu onların yanına kalmayacak.Sorun 5 lira 7 lira değil sorun insanı aptal yerine koymaları ve sizi dolandırmaya çalışmaları..

• buldum kardeşim ntvspor un ismi ligtv2 olmuş :) zaten ligtv3 kapalı sağol

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Dün LigTv2'de maçları izledim bugün kanalı izleme yetkiniz yok diyor hay ben böyle platformun
    9 maçlık paket.

Kızdıracaklar gidecem genel müdürlüklerinin önünde reciver ve kartı yakacagım sonunda
    Hem TV ye de cıkmıs olurum

• ntvspor un ismi lig tv 2 mi olmuş ??? ne alakası var dostum...

ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakç

ntv spor 80-380 kanal olarak düzeltildi lig tv2 bn kanal listeside , olarak gözüküyor

Sadece kanal numaraları değişti.

Ntvspor yine ntvspor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orijinalden alıntı: burakç

ntv spor 80-380 kanal olarak düzeltildi lig tv2 bn kanal listeside , olarak gözüküyor

Sadece kanal numaraları değişti.

Ntvspor yine ntvspor :)

bnde zaten farklı bi şey söylemedim biraz dikkatli bakarsan 80-380 kanal olarak düzenlendi lig tv2 kanal listesinde , olarak gözüküyor dedim :) :)

ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !
  • LigTV2 maç yayınlarında açıktır.Maç yayını harici SporExtra Paketi alarak izlersiniz..
  • Rezalet, maç yayınlarında açık, normal yayınlarda kapalı? Amaçları nedir? Normal yayından da mı para alacaklar, iyice sömürücü bir kurum oldular. Ben yazın sırf LigTV ve Spormax'in normal yayınları için aboneliğimi dondurmayıp 50 lira para verirken adamlar bana 3ün 5in lafını yapıp normal yayınımı kesiyorlar. Taahhütüm bittiği anda kapatıyorum.

Edit: Bir de uyanıklar ya, LİG TV'nin yayınlarını LİG TV2'ye geçirmişler, LİG TV 1'den de sabah akşam eski maçları gösteriyorlar, yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 16 Eylül 2011; 2:17:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.