Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hangi kapaklı Telefon?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: Hangi kapaklı Telefon? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LAZUSAGI_61

26 Ocak 2006; 19:00:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bence bütün bunları bi kenara bırakın benim size tavsiyem panasonic vs6 modeli. teknosalarda fiyatı 490 ytl. 16 milyon renkli ekran 2 mpx kamera 32 mb hafızası(hafıza kartı yok) vede en az nokia marka telefonlar kadar rahat kullanımı kolay bi menüsü var. menüdeki simgelerin sırasını hatta simgelerin resimlerini dahi değiştirip kişiselleştirme imkanınız var. ayrıca temalar ve de muhteşem net bi sese sahip. mp3 çalar oalyınıda 100 ytk ye satılan radyolu hafıza kartı destekli mp3 çalarlardan alarak çözebilirsiniz. ben aldım ve de çok memnunum. bluetooth var kızılötesi var. radyo ve mp3 çalar dışında herhangi bi eksiği yok ve fotoğraflar bence muhteşem. saygılar...

Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle..Sor Lale'ye Sümbül'e birazda Gül'den dinle..Bizi üç kıta değil, koca dünya tanır..Hem bizi bizden değil, yedi kat elden dinle...
surfer

1 Mart 2006; 19:34:00 

mpx 220 su an indirimde ve tercih edilmeli . 530 ytl civarlarında

Act how you feel, feel how you act. This is the starting point of happiness . Don't put pressure on your brain in your daily life...
OregonTR

3 Mart 2007; 2:46:40 

arkadaşım ben bu işin içinde olan biri olarak söylüyeyim sana.
eğer gerçekten güzel ve kaliteli birşey istiyorsan, benim sana tavsiyem 2 cihaz olacaktır.

1. samsung e250........350 ytl
2.motorola mpx220....550 ytl

bence bu ikisinden birini düşün. aradığın bütün özellikler var. hatta fazlası var. ben şahsen şu an iki ayrı hattımı bu cihazlarla kullanıyorum. hiç başka cihazlara bakma derim. git al ve arkana bakma birdaha.

Oregon Computer Technologies
tarzanabi

3 Mart 2007; 11:10:35 

Kapaklıda en iyi: MOTOROLA
Sürgülüde en iyi: SAMSUNG
Barda (kapaksız) en iyi: SONY ERICSSON'dur. Kapaklı alacaksan tavsiyem üzerine biraz ekleyip motorola v3i alman olur. Ben şahsen kapaklı bir LG kullanıyorum. (P7200)

FatihSultanMehmed

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 11:18:14 

X700 sıfır ne kadardır?

You're Beutiful its true but i will never be with you...
sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Mart 2007; 20:01:06 

x700 ün ikinci elini geçen ay benim bir arkadaşım 200 ytlye aldı geçen günde 100 ytl ye satıp ikinci el samsung d520 aldı 400 ytlye ona çok güldük zaten telin sıfırı 470 ytl civarında çok iyi kazıklamışlar telinde ekranı falan çizikten geçilmiyor
sedat9-b
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Mart 2007; 20:03:24 

quote:

Orjinalden alıntı: tarzanabi

Kapaklıda en iyi: MOTOROLA
Sürgülüde en iyi: SAMSUNG
Barda (kapaksız) en iyi: SONY ERICSSON'dur. Kapaklı alacaksan tavsiyem üzerine biraz ekleyip motorola v3i alman olur. Ben şahsen kapaklı bir LG kullanıyorum. (P7200)

arkadaşım çok doğru söylüyorsun en kaba en takoz telide nokia üretiyor bende kapaklı bir motorola kullanıyorum v3i
tarzanabi

6 Mart 2007; 21:10:39 

nokia kapaklı değil KAPUTLU telefon üretiyor.. n93 felan sandık gibi açınca da koltuk oluyor

sungur 13

14 Mart 2007; 18:19:12 

kapaklıda samsung da çok iyidir.ben t 100 modelini 5 senedir kullanıyorum ve hiç servise gitmedi.ve samsung kullanıpta (kapaklı) şikayet eden birini duymadım.Tek eksi yanı samungun pil ömrünün düşük olması.Bu devirde sen en az 280 saat bekleme süresi sunmalısın ki millet şarj aletiyle dolaşmasın.

ForAS_06

12 Haziran 2008; 20:44:08 

quote:

Orjinalden alıntı: tarzanabi

nokia kapaklı değil KAPUTLU telefon üretiyor.. n93 felan sandık gibi açınca da koltuk oluyor

~~ SözüMÜz iMza, yEmiNiMiz sENeTTiR !.. ~~:)

нєякєѕє ιуι ƒσяυмℓαя!..
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: Hangi kapaklı Telefon? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
CeBIT 07 / Kolay Mağaza Standı
Kolay Mağaza ile bir kaç adımda e-ticaret sitesi sahibi olun

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu s