Şimdi Ara

Resident Evil: Code Veronica HD İlk 15 Dakika

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Resident Evil serisinin en iyi oyunlarından birisi olan Code Veronica yakında HD olarak Playstation Network ve Xbox Live üzerinde satışa çıkacak. Japonya'da Revival Selection paketinin içinde satışa çıkan Code Veronica'nın (diğeri de Resident Evil 4) ilk 15 dakikasına ait oynanış videosu ortaya çıktı.
     
         İngilizce seslendirmeye ve Japonca altyazı ve menülere sahip Code Veronica HD'nin bu videosuna baktığımızda grafiklerin hiç olmadığı kadar net göründüğünü söyleyebiliriz. İlk olarak 2000 yılında Dreamcast için piyasaya çıkan RE: Code Veronica ünlü oyun otoritelerinden 9 ve üstü puanlar almıştı.
     
         Serinin 3 boyutlu arka planlara sahip ilk oyunu olan Code Veronica aynı zamanda sabit kamera açılarının yanı sıra hareketli kameraları da barındıran ilk oyun olma özelliğini de barındırıyor.
     
         Rockfort Island'ta geçen oyunumuzda abisi Chris'i aramaya Fransa'ya giden Claire Redfield'ın öyküsü anlatılıyor. Tabi bu arada Rodrigo Juan Raval ve Steve Burnside gibi ilginç karakterlerle de karşılaşıyoruz. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • erdinç abi bu oyun hangi platformlara çıkacak
  • 20 eylül psn ve live cd li almak içinwww.play-asia.com :)
  • Chris ve Claire Redfield olması gerekiyor soyadlarının ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.