Şimdi Ara

Xbox 360'taki Ban Dalgasının Nedeni DLC Hırsızlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         Microsoft'un Xbox 360'ta korsan oyun oynayanlara karşı bazen ban dalgası başlattığını ve servis kullanım şartlarına uymayanların, yani yasal olmayan yollara başvuranların Xbox Live'dan kalıcı olacak engellendiğini biliyoruz.

Son günlerde Microsoft yeni bir ban dalgası başlatmıştı. Bunun nedeni ise korsan oyunculuk değil, Xbox Live'dan ücretsiz olarak DLC (indirilebilir içerik) indirmek isteyenlermiş. Yetkililerin yaptığı araştırmaya göre ücretsiz DLC indirenler kazayla değil, kasıtlı olarak DLC'lere ücretsiz ulaşmış. Bunun sonucunda da kalıcı olarak Xbox Live'dan engellenmişler.

Korsan oyunculuktan sonra bir de Xbox Live'da DLC'lere ücretsiz olarak ulaşmak isteyenler çıktı. Bunu nasıl yaptılar bilemiyoruz, ama Microsoft'un Xbox Live'ı sıkı koruduğu ortada.

• Hakkedene yapıcak birşey yok.
  • Profil banı yemek çok kötü bir şey konsolun banlanması önemli değil yeni bir konsol alınır ama profil ban yediğiniz zaman achievement, arcade oyun ve DLC ler, save dosyalarınız hepsi gitmiş oluyor. O yüzden siz siz olun illegal yöntemlerden arcade oyun ve DLC oynamayın.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Resim olmamış.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.