Şimdi Ara

Intel 'yükseltilebilir' yapıdaki Pentium G632 işlemcisini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Intel sessiz sedasız bir şekilde Pentium G632 işlemcisini kullanıma sundu. Son kullanıcılardan öte daha çok OEM üreticileri için hazırlanan çift çekirdekli yeni işlemci 2.7GHz'de görev yapıyor. Güncel Pentium işlemci ailesinin diğer üyelerinde olduğu gibi 3MB büyüklüğünde Seviye 3 bellek kapasitesine sahip olan işlemci, SSE4, Intel 64 ve Sanallaştırma gibi temel Intel teknolojilerini desteklerken, Sandy Bridge mimarisinin gelişmiş özelliklerine ise sahip değil.

     

    Entegre bellek kontrolcüsüne ek olarak Intel'in 850MHz'de çalışan ancak Turbo ile 1.1GHz'e kadar çıkabilen  HD Graphics entegre grafik birimini de içeren işlemcinin ısıl tasarım gücü ise 65 Watt. Pentium G632 işlemcisinin en büyük özelliği ise "yükseltilebilir" yapıda olması. Detaylarını daha önceki haberlerimizde verdiğimiz bu yenilik kapsamında Intel'in dördüncü işlemcisi olarak Pentium G632'nin aslında var olan ancak kapalı gelen bazı özellikleri yazılım yoluyla aktive edilirken, daha yüksek performans seviyesine ulaşılabiliyor.  







  • Sunulan kapalı özelliklere göre bence strateji değiştirilebilir.Ancak anlamadığım nokta şu bunu yapmak bana göre tamamen aptallık ya tüm özellikleri açık birşekilde ver yada adam gibi kapalı olsun bu kadar basit yani bunu yokuşa sürmenin alemi neki.Ya açık halde gönder yada tamamen kapalı halde kalsın bence bunlar tamamen satış üzerine oynanan oyunlar (Ben onu yazılımla aktif hale getireceğime aktif olarak gelsin daha iyi ve akıl karı)
  • core 2 duolara veya core i3 lere alternatif olabilir
  • cpu hack olayı çıkar yakında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdocklawless

    cpu hack olayı çıkar yakında.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.