Şimdi Ara

ZIEBART Gövde Altı Ses Yalıtımını Kimler Yaptırdı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabama bu uygulamayı yaptıracağım. Kararsızım. Fiyat 270 lira.
    Yaptıran? Tecrübesi olan? Bilgisi olan?

• Touran aracıma yaptırdım, aracın modeline göre farkediyor, herhalde japon araçlarında daha farkeder
  • yaptır tavsiye ederim babamlar her aldıgı arabaya yaptırır ordan biliyorum gercekten cok iyi izole ediyor ....pazarlık yapabilirsin aklındada olsun...o fiata başka korumalarda ekleyebilirsin..boya döseme gibi..
  • Bana 270 dediler. Pazarlık yok dediler. Ne diyim ki şimdi bu adamlara? Beni tanımazlar etmezler. Bu arada daha fazla yorum bekliyorum. Teşekkürler.
  • bi soruda ben ekleyeyim arkadaşlar
    gövde altı ses yalıtım var bi de tüm gövde ses yalıtım tüm gövdede kapı döşemelerini felan söküp yapıyorlarmış acaba yaptırınca tüm gövde ses yalıtımımı yaptırmak gerekir yoksa gövde altı ses yalıtımı yeterli olurmu
  • Genelde pek yararı olmadığı söyleniyor, hayal kırıklığına uğrayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: drak

Genelde pek yararı olmadığı söyleniyor, hayal kırıklığına uğrayabilirsin
    anlamayanlar söylemiş olmalı yada araç cok cok kaliteli ise fark etmez tabiki...

ama sen hyundai,reno,fiat,pejo gurubunda herhangi bir araca bin sonra izole edilmişe bin farkı daha kapıyı kapatırken anlarsın bırak yola cıkmayı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses yalıtımı ve cam filmi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Bana 270 dediler. Pazarlık yok dediler. Ne diyim ki şimdi bu adamlara? Beni tanımazlar etmezler. Bu arada daha fazla yorum bekliyorum. Teşekkürler.
    kardeş tlf degil bizzat git araçla ama bir ihtimal bayram üstü iş yogun ise indirim yapmaya bilirler git bakalım subat,ta ,marta birde tam koruma yaptır derim....
  • birde ziebart ın cam filmi diğer renkli cam filmlerinden çok farkı olurmu? yani renkli cam filmi çektirecem ziebart mı dersiniz, yoksa herhanfgi bi yerde yaptır mı? (sonuçta fiyat farkı olacaktır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: daimler

bi soruda ben ekleyeyim arkadaşlar
    gövde altı ses yalıtım var bi de tüm gövde ses yalıtım tüm gövdede kapı döşemelerini felan söküp yapıyorlarmış acaba yaptırınca tüm gövde ses yalıtımımı yaptırmak gerekir yoksa gövde altı ses yalıtımı yeterli olurmu
    yaptırdınmı tüm yaptırmalı ...
  • alt koruma babamın 1997 model golf'ünde var ve 1 yıl sonra gidip kontrol ettirmen falan gerekiyor ziebartta, öyle birşey yapılmadı tabii. Valla çok faydalı bir hadise bence. Ben Getz'e yaptırmayı düşündüm ama pahalı geldi açıkçası.
    Cam filmi konusunda bir topic vardı. luminar mı ne bir amerikan markası en iyisi dendi. hatta ziebart bile onu yapıyor sadece ismini satıyor, daha ucuza yaptırabilirsin falan...Ama polis problem çıkartıyormuş. neticede cama film yassah gardeşşşim
  • bende yaptırmıştım.

çok belirgin bir fayda sağladığını söyleyemem.

1 sene önce yüzde elli indirim vardı ozaman yaptırmıştım Ankara iskitlerde.işçiliklerini beğendim fakat malzeme çok belirgin bir ses yalıtımı sağlamıyor.
  • dostum 329 $ yazıyo sitede,sana nasıl 270 ytl dediler anlamıdım...
  • MAB2003'e katılıyorum. Ben de İskitlerde yaptırdım, Civic'e. Gerçi sıfır aldım, iki hafta sonra yaptırdım, dolayısıyla yalıtımsız halini çok ta denememiş oldum. Ama yine de, ne biliim %40 filan azaltmıştır belki gürültüyü.
    Not: Ben tam gövde koruma yaptırdım. Yaptırdığım iyi oldu, pişman değilim. Fakat, öyle bir sene sonra kontrole filan götürmiycem, gerek yok bence. Cama filme gerek yok. Ama yapılacaksa, Ziebartınki kesin kalitelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurBJK

MAB2003'e katılıyorum. Ben de İskitlerde yaptırdım, Civic'e. Gerçi sıfır aldım, iki hafta sonra yaptırdım, dolayısıyla yalıtımsız halini çok ta denememiş oldum. Ama yine de, ne biliim %40 filan azaltmıştır belki gürültüyü.
    Not: Ben tam gövde koruma yaptırdım. Yaptırdığım iyi oldu, pişman değilim. Fakat, öyle bir sene sonra kontrole filan götürmiycem, gerek yok bence. Cama filme gerek yok. Ama yapılacaksa, Ziebartınki kesin kalitelidir.

Bu ses yalıtımı yapılabilecek en uygun marka civic tir zaten, yani en çok civic te farkedilir, çünkü civic standarlarında ses yalıtımı berbat.. yoldaki en ufak bir çakıl bile sanki ayağınıza çarpıyor...
    ama ses yalıtımı zaten iyi bir arabada yaptırırsanız bu işi pek farkedeceğine inanmıyorum.belki %5 -10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 4 Ocak 2006 9:47:21 >

• Kutlay ben komple yalıtımdan değil sadece gövde altından bahsediyorum.
  • alt koruma garantiyi bozmaz mı ?
  • Şimdi bu ses yalıtım kaplama kaç kilogramdır ve hangi maddeden yapılıyor.. motorun performansını düşürmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman çekinir

Şimdi bu ses yalıtım kaplama kaç kilogramdır ve hangi maddeden yapılıyor.. motorun performansını düşürmesin.

Yok daha neler
  • jazz a kokpitle motor arasındaki yere yaptırmak istedim... ancak hiç fırsat çıkmadı ama yaptırıcam inşallah herkesin fikri olumlu motor izolasyonu hakkında(jazz ın motorunun sesi impreza gbi diil.. o yüzden kafa tırmalıyo:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.