Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
631
Cevap
36
Favori
197.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/anne-bebek?pagingSize=0&query_text=lorelli&moreThan50Stores=false Avrupa Standartlarında üretilmiş 2 yıl garantili kaliteli ürünlerdir instagram @Lorelliturkey
  • http://www.sahibinden.com/anne-bebek?pagingSize=0&query_text=lorelli&moreThan50Stores=false Avrupa Standartlarında üretilmiş 2 yıl garantili kaliteli ürünlerdir instagram @Lorelliturkey
  • Arkadaşlar benimde tavsiyem ve kullandığım ,

    Chicco Lite Way Plus Duo Set Puset

    hem herlü kullanıma karşılık veriyor.

    http://www.ceybebe.com/Travel-Sistem-Arabalar/LITE-WAY-PLUS-DUO-SET-PUSETI--KEYFIT-Fire-%28Kirmizi%29.aspx
  • Uzun araştırmalar sonrası Kiddy'yi tercih ettim. Alman markası, özellikle oto koltuklarının hem ADAC, TCS, OAMTC, Stiftungwarentest vb çarpışma testleri çok iyi, ürünleri çok kaliteli; hem fiyatları muadillerine göre uygun.

    Şu an prima ile ortak kampanyaları var ve sitelerindeki fiyatları üzerinden ekstra %25 indirim veriyorlar.
    kampanya bilgisi:http://www.kiddy-shop.com.tr/kiddy-prima-oto-koltuk-bebek-araba
    https://www.facebook.com/KiddyTR

    Bebek arabaları ve seyahat sistemleri de kalite/fiyat performansında çok iyi: http://www.kiddy-shop.com.tr/index.php/seyahat-sistemleri.html/
    (Ürünleri bu fiyatlar üzerinden prima.com.tr ye üye olarak ekstra %25 indirimle satın alabilirsiniz. )




  • Uzun araştırmalar sonrası Kiddy'yi tercih ettim. Alman markası, özellikle oto koltuklarının hem ADAC, TCS, OAMTC, Stiftungwarentest vb çarpışma testleri çok iyi, ürünleri çok kaliteli; hem fiyatları muadillerine göre uygun.

    Şu an prima ile ortak kampanyaları var ve sitelerindeki fiyatları üzerinden ekstra %25 indirim veriyorlar.
    kampanya bilgisi:http://www.kiddy-shop.com.tr/kiddy-prima-oto-koltuk-bebek-araba
    https://www.facebook.com/KiddyTR

    Bebek arabaları ve seyahat sistemleri de kalite/fiyat performansında çok iyi: http://www.kiddy-shop.com.tr/index.php/seyahat-sistemleri.html/
    ( prima.com.tr ye üye olarak Ürünleri bu fiyatlar üzerinden ekstra %25 indirimle satın alabilirsiniz. )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiddy TR

    Merhaba

    karar vermeden öncewww.kiddy-shop.com.tr'yi incelemenizi tavsiye ederiz.

    Maksimum güvenlik, mükemmel kalite ve yenilikçi tasarım sloganıyla; Almanya'da kurulan Kiddy, günümüzde 50den fazla ülkede ailelerle buluşmaktadır.

    Avrupa birliği uyum standartları gereği oto koltuk kategorisinde başarı ile geçtiği ECE R44/04 ile bebek arabaları ve pusetler kategorisinde EN 1888 testlerinin yanı sıra, ADAC, Stiftung Warentest, TCS ve OAMTC gibi bağımsız test kuruluşlarından aldığı mükemmeliyet ödüllerinin sertifikalarının haklı gururunu ailelerle paylaşmaktadır.

    Ödüllü Alman markası Kiddy; "Ana Kucağı, Oto Koltuğu, Bebek Arabası, Puset, Seyahat sistemleri (Travel Setler) ve Aksesuarları" konusunda bebeğinizin ve onun bakımı esnasında sizin duyacağınız ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamaktadır.

    Türkiye’de en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla son kullanıcıya ulaştırmak adına daha çok direkt satışı benimseyen Kiddy ürünlerini dilerseniz görerek ve deneyerek satın almak içinwww.kiddy-shop.com.tr de belirtilen seçkin satış noktalarını ziyaret edebilir, ya dawww.kiddy-shop.com.tr üzerinden; güvenle, mesafeli satış sözleşmesi kapsamında iade özgürlüğü, taksit ve ücretsiz kargo imkanları ile satın alabilirsiniz.

    Kiddy tüm PRIMA.COM.TR üyelerine bütün KIDDY ürünlerinde geçerli 400TLye varan indirim sağlıyor. KAMPANYA detayları için TIKLAYIN:http://www.kiddy-shop.com.tr/kiddy-prima-oto-koltuk-bebek-araba
    SOSYAL MEDYA HESAPLARI: facebook.com/KiddyTR Instagram.com/KiddyTR Twitter.com/KiddyTurkiye
    Bebek Arabası [Ana Konu]

    Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdinizinşaallah ikinci çocuğum olurda sizin site aklımda kalırsa sitenizi incelerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 21 Nisan 2015; 11:25:23 >




  • Arkadaşlar bu konuyu tesadüfen gördüm, bazı arkadaşların Wei-B hakkındaki görüşlerini okudum. Ben de geçen haftaya kadar travel sistem bebek arabası bakıyordum. Eşim Wei-B'nin bir modelini çok beğendi. Sloganına kadar Alman görünen bu markanın fiyatı beni şüphelendirdi. İnternetten araştırdım ve tamamen sahtekar bir firma olan Ümit Çocuk'un Çin'de fason ürettirip Alman Markası gibi satış yapmakta olduğunu öğrendim, mail attım cevap vermediler. Biraz ucuz diye böyle sahtekarlara kanmayın arkadaşlar, firma yerli bir firma olabilir, ürünlerini Çin'de de ürettirebilir ki hepsi orada ürettiriyor ama fason imalat yapıp Alman Markası imajı vermek benim gözümde sahtekarlık. Uzun araştırmalar sonunda hakiki Alman Markası olan Hauck'un Lift Up 4 Shop'N Drive modelini aldım. Evet o da Çin üretimi ama kalitesi ve sağlamlığı gerçekten çok hoş. Bu arada bu Ümit Çocuk piyasadaki ismi Baby ile başlayan birçok firmanın da sahibi. Taktik aynı, yabancı imajı ver, Çin'de fason ürettir kakala gitsin.




  • genel olarak bence şunlara dikkat etmek gerek:

    -pusetin kilosu
    -iki yönlü sürülebilmesi
    -tek elle acilip, kapanabilmesi
    -4 teker 360 derece donebilmesi
    -tekerlerde hem dönme kilidi hem fren?
    -kaç kiloya kadar kullanılabilir?
    -plastik ve aliminyum aksamların kalitesi,
    -katlanınca ne kadar küçülüyor? travel sistem?
    -pusetin itme kolunun uzunluğu? puseti iterken ayaklarınız arka tekerleklere takılıyor mu? mutlaka 10-15mt iterek deneyin.
    -ana kucağı mutlaka uyumlu olmalı, 8nci aya kadar ana kucağı kullanılabilir,
    ana kucağını pusetten sokup arabanın arka koltuguna emniyet kemerine sabitleyin,
    eve gelince de hic uyandirmadan ana kucagi ile eve kadar götürebilirsiniz :)
    kolay gelsin..
  • Sanırım bu işin iyisi Bugaboo. Ürünlerini magzada henüz incelemedim. Bugaboo bee bakmayı düşünüyorum ama eğer o fiyata çıkamazsam, Chicco trio sprint'i begendim.
  • Birde BOB Revolution SE ve Maxi cosi elea kullanan var mı yada bilgisi olan?
  • Bugaboo lara baktım fiyatından başka bir numarası yok. Bir tık kaliteli ama fonksiyonel bir set oluşturmak için baya para vermek lazım. Kısacası Fiyat/performans yerlerde.

    Chicco trio sprint fiyat performans ürünü gibi duruyor. 1-2 eksisi var mesela tutma kolu uzamıyor, emniyet kemerlerinde yumusak destek malzemesi yok. Hala listemde.

    Bu arada iglesina triolojy modeli baya sağlam ve kaliteliydi fakat 2500 tl civarlarında. Fiyat performans düşüyor haliyle. Para derdi olmasa alınır rahatlıkla fakat Tr de gri sasi ve portbebe satılmıyor.

    Mamas papas ürünleri de güzel duruyor. 1 ürününü inceleyebildim. Bu haftasonu fırsat olursa tüm ürünlerini inceleyecegim.
  • Ben bebek arabası olarak Mamas&Papas Armadillo Flip modelini aldım. Ana kucağı olarak Cybex Aton-2 aldım. Ana kucağını bebek arabasına takmak için ayrıca bir adaptör aldım. Toplam 1330 TL para harcadım.

    Mamas&Papas Armadillo Flip modeli tekstil kalitesi ve çift yönlü olması sebebiyle eski Armadillo modeline göre daha iyi. Ayrıca puseti tamamen çıkartılıp ana kucağı takılabiliyor. Başlarda travel sistem olarak Graco EVO ve Römer Agile 4 serisini incelemiştim. Ancak her ikisini de mağazada gördüğümde gözüme kaba geldi. Mamas&Papas hem daha kibar hemde daha kolay katlanıyor. Ayrıca katlandıktan sonra daha az yer kaplıyor. Cybex ana kucağı ise Graco ve Römer'in anakucalarına göre çok daha şık duruyor.

    Ana kucağına fazla para vermek istemedim. Cybex Aton Basic modeli ile aynı fiyat olduğu için Cybex Aton 2' yi aldım. Basic'e göre artısı güneşliğinin körüklü olması ve L.S.P sistemi olması. Aslında bakarsanız Aton Q modelini almak isterdim. Malum fiyatı pahalı...

    Bugaboo bee modelini bir mağazada görmüştüm. Armadillo Flip'e göre daha kibar ve küçüktü. Ancak katlandığında çok küçülmüyor. Fiyatı 2500 TL civarında. Ana kucağı da alacağınızı düşünürseniz biraz pahalı.




  • fiyat performans oranı önemi bence.. tabiki kaliteli ürün almak önemli ama yıllarca kullanılmayacak bir ürün için. 2000-3000 tl vermek ne derece mantıklı bilemiyrm. paranız çoksa Inglesina İtalyan markası ttravel bebek arabaları gerçekten çok güzel.. alırmısınız derseniz almam ama etrafımda alıp kullananlar var ve gerçekten iyi arabalar.
    performans fiyat oranına göre ikinci sırada ben casual marka ürünleri öneriyorum cadillac yada air cadillac. ilk sırada ise bence fiyat ve performans olarak çok iyi sunny baby ürünleri çok güzel ben ultima kullanıyorum...



    http://www.mertbebek.com/casual-cadillac-trona-t-s-bebek-arabasi-2015-kirmizi?search=trona



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtmrt -- 1 Şubat 2016; 14:39:14 >




  • Ben uzun araştırmalardan sonra 2-3 model belirledim.

    Bugaboo'lar pratik ama bee modelinde koruma barı yok. camelon ise büyük. Fiyat desen baya pahalı direk elenebilir. Biraz satıcı dolduruşu var bence ürünlerde.

    İnglesina trilogy'yi çok beğendik. Hafif olması, kolay katlanması, sürüş konforu ve malzeme kalitesi tam istediğimiz gibiydi. Eksi yönü olarak yukarda yazdıgım gri saşesi olmaması ve tutma kolunun baston pusetler gibi ikili olması (Baziları 2 li tercih ediyor belki eksi diyemeyebiliriz. Alışveriş merkezlerinde bir elinde bebek arabası bir elinde çocuk yürüten insanlar gördüm dolayısıyla birleşik tutma kolu olanlar tek elle daha rahat kontrol ediliyor diye bizim tercihimiz birleşik olmasıydı.)diyebilirim. Fakat fiyatı malum pahalı. Bunun üzerine başka marka modellere yöneldik.

    Mamas&Papas Armadillo Flip gerçekten kaliteli tekstil içeriyor, görünümü ve katlaması da çok güzel. Eksisi tutma kolu yüksekliği ayarlanmıyor ve daha ağır. Tutma kolunun uzaması bizim önem verdiğimiz bir özellikti mecburen bu modeli eledik. Ama tutma kolu seviyesine eşim ok verseydi alırdım ürünü. 1300-1500 tl aralıgındaydı ana kucagı ile beraber. ( Mamas&Papas Armadillo Flip XT diye birüst model var tutma kolu ayarlanabiliyor ama TR de malesef ürün yok. Yurtdışından almaya kalktığımızda da baya tuzluya geldiğini gördük.)

    Umitsizce dolaşırken CAM marka bir araba gördük, ürünün tekstil kalitesi, hafifliği hoşumuza gitti ama marka hakkında bir fikrimiz olmadıgından almadık araştırmaya başladık. Birde baktık ki İnglesina trilogy'nin neredeyse tıpatıp aynısı bir modeli var(Combi Family). Hatta aynı fabrikadan çıkmışlar galiba diye düşündük. Ağırlıkları bile neredeyse birebir aynı idi. TR baktık o modelden bulamadık, bir zamanlar distribütörü varmış ama kapanmış. Amazon italya sitesinde uygun fiyata bulduk. Üstelik Port bebesi de vardı ürünün, tutma kolu birleşikti ve koyu renk şase idi. Bacanakla beraber almaya karar verdik. Amazon italy üzerinden bacanak sipariş verdi. Fakat ben k.kartı yanımda olmadıgından sipariş veremedim o an. Yaklaşık 1600TL(ürün+kargo+vergi) ye portbebe, ana kucagı, puset, yagmurlugu, bacak koruması, cantası ve arabaya sabitlemek için opsiyonel bir aparatla beraber ilk siparişi verdik. 10-15 gün içerisinde geldi ürün. Kalitesi neredeyse trilogy ile aynı, açılıp kapanma sistemi çok küçük fark dışında aynı. Port bebesi güzel, alt tarafında aparatları ar onları açınca sallanan beşik oluyor vs. Ürün 4 4 lük.

    Fakat ben ürünü alamadım zira üründeki indirim birden kalktı ve dımdızlak açıkta kaldık :)http://www.amazon.it/gp/product/B00OBHRUCY/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H
    Ürünün 2014 modeli kahverengisi var indirimde hala ama o rengide hanım hiç begenmedi.http://www.amazon.it/gp/product/B00GHJNBDG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H Almak isteyenlere ben bunu yazarken hala indirimi devam ediyordu. Bunu sadece illa port bebe almak istiyorsanız tercih edebilirsiniz zira Tr de bulduk ürünü.

    Ve biz tekrar magazaları dolaşmaya başladık. Jokerde ne görelim Cam marka ürünleri getirmeye başlamışlar. Minu ve fluido 2 model getirtmişler. Minu modeli zaten combi family modelinin aynısı. Fluido modeli ise 2 kg daha hafif daha küçük bir model. Yalnız portbebe ve çanta ürünlere dahil değil. Hemen atladık ürünlere ve trilogy ile yanyana koyup baktık. Dediğim gibi neredeyse 1 re 1 aynı trilogy ile , evet trilogy 1 tık daha kaliteli malzemeye sahip ama asla ve asla aradaki fiyat farkına degmeyecegini düşünüyorum zira CAM ürünlerinde de gayet yeterli kalite bulacaksınız. İki üründe de ana kucagı aynı ve fiyatlara dahil. Yagmurluk ve bacak koruması da var. Ana kucagı 3.6-3.7 kg piyasadaki hafif ana kucaklarından. Tutma kolu yüksekliği ayarlanabiliyor. Ayak kısmı ayarlana biliyor, yatar pozisyona gelebiliyor puset, çift taraflı oturma pozisyonu kullanılabiliyor vs aradığımız herşey vardı bu ürünlerde.

    Netice de biz daha hafif olması nedeniyle Fluido modelini aldık. Şimdi asıl bomba fiyatı ana kucagı vs dahil 999 TL idi. İndirim vardı üründe. Minu modeli ise 1300 küsürdü inanın fluidoya karar verince aklımda net fiyatı kalmadı minu modelinin. Sanki 150 tl joker ceki gibi bişiyde vardı minu modelinde bir bakın.

    Bebek arabası alacak olanlara tavsiyem CAM modellerini mutlaka detaylı incelesinler.Bu üründe Made in İtaly. Kimse de gidip trilogy kazıgı yemesin ;)

    http://www.camspa.it/tr/prodotti/a-passeggio/ markanın sitesi türkçe olarakta video lar vs var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karub77 -- 8 Temmuz 2015; 9:53:30 >




  • Yenibebekgeliyor.blogspot.com adresinde istediginiz bilgi mevcut. Marka tavaiyesinden ziyade ne aramaniz gerektigi yaziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebek arabalarının ortalama fiyatları ne kadar oluyor , yani kullanışlı olanların
  • Arkadaşlar konuyu tekrar aktif hale getirmek lazım , malum vergi bindiriminden sonra fiyatlar aldı başını gitt
    Uzun zamandır travel sistemleri araştırıyorum. Artık çok sıkıldım bu işten seçeneklerimi yazayım buraya , kullanan arkadaş al bunu desin bende alayım ya yeter artık

    1- Kraft Lily Travel System : 850 TL civarı

    2- Casual Cadillac Travel System : 900 TL civarı

    3- Chicco Lite Way Plus Travel System : 800 TL civarı

    4- Sunny Baby SB700 Ultimate Travel : 900 TL civarı

    5-Wei-b WB 1012 Travel System : 800 TL civarı

    6-Graco Mirage Travel System : 600 TL civarı

    Seçenekleri 6'ya kadr düşürdüm kalanları elemek için yardıma ihtiyacım var. Hadi be abi , bi el atalım arkadaşa , uzmanlar buraya

    Başka önerilerde alabilirim ama bütçe de anlaşılmıştır galiba :)




  • Bebek arabasına çok para vermeye gerek yok bence. Biz aldık, doğru dürüst binmedi bile. Öylece duruyor. Küçük bir puset alın, şu bastonlu olanlardan, yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lalelosido

    bebek arabalarının ortalama fiyatları ne kadar oluyor , yani kullanışlı olanların

    100 tl den 3.000 tl ye kadar var hocam. Fonksiyon aynı, konfor farklı sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inebalat

    Arkadaşlar konuyu tekrar aktif hale getirmek lazım , malum vergi bindiriminden sonra fiyatlar aldı başını gitt
    Uzun zamandır travel sistemleri araştırıyorum. Artık çok sıkıldım bu işten seçeneklerimi yazayım buraya , kullanan arkadaş al bunu desin bende alayım ya yeter artık

    1- Kraft Lily Travel System : 850 TL civarı

    2- Casual Cadillac Travel System : 900 TL civarı

    3- Chicco Lite Way Plus Travel System : 800 TL civarı

    4- Sunny Baby SB700 Ultimate Travel : 900 TL civarı

    5-Wei-b WB 1012 Travel System : 800 TL civarı

    6-Graco Mirage Travel System : 600 TL civarı

    Seçenekleri 6'ya kadr düşürdüm kalanları elemek için yardıma ihtiyacım var. Hadi be abi , bi el atalım arkadaşa , uzmanlar buraya

    Başka önerilerde alabilirim ama bütçe de anlaşılmıştır galiba :)

    Chicco lite way oldukça popüler bu listedekilerin arasında, sanırsam her 2 kişiden birinde o var. Memnun çogu da. Benim üsteki cam marka önerime de bak derim.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.