Şimdi Ara

Apple'dan Samsung'a Japonya'da bir dava daha açıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoLdenBlog

    quote:

    Orijinalden alıntı: tugares

    Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey Apple ın fanlarının Apple ı hala savunmaktaki ısrarı.Yani anlıyorum Apple ürünlerini kullanmak gerçekten bir ayrıcalık simgesini gördüğünde bile insanın içi gidiyor..Bu konuda çoğu kişi benimle hem fikir sanırım .. Ancak bu agresif politikası insanların canını sıkıyor bazı arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen yanlışsam da düzeltin ;) Samsung olmasa Apple ürünlerini başka yerden satın alabilir demişler Doğru hem fikirim ama dünyanın en iyi donanımına sahip telefonlarını şu ana kadar kim üretti onu da bir düşünün derim ;) Eğer bu işten Apple 2 kazanıyorsa Samsung 1 kazanıyor bence ;) Asıl sinir olduğum nokta şu bu kadar çok teknolojik alet var hepsi birbirine benziyor hemen hemen aynı sisteme sahip ama ben bu kadar çok yok o beni taklit etti yok şurası bana benziyor diyerek dava açan firma görmedim :D 3 yaşındaki çocuğun elinden lolipopunun çalınması gibi Apple sürekli olarak ağlıyor tek nedeni var bence bundan 2-2.5 yıl öncesine kadar akıllı telefon kavramını ortaya çıkaran Apple ın ürünleri piyasa da başı çekerken artık Samsung da oyuna ortak olmuş vaziyette ve Apple ın karşısında çok ama çok ciddi bir rakip halini aldı .. Çünkü Apple iPhone ve iPad ile belli kitlelere hitap ederken Samsung geniş bir ürün yelpazesinde herkese hitap ediyor ki Global pazar da bu Apple gibi bir marka için çok ama çok büyük bir tehdit diye düşünüyorum.. Kısacası sindirme politikası ... Keşke Apple da sadece savaşarak kazanmayı denese :)


    Bence bunun sebebi zamanında Apple'ın birçok teknolojisinin çalınması olabilir. Sonunda dayanamadılar ve sürekli dava açmaya başladılar bence. Bilmiyorum Silikon Vadisi Korsanları filmini izlediniz mi...

    Mesela bi örnek:
    Apple'dan Samsung'a Japonya'da bir dava daha açıldı


    Şimdi gelin deyin ki bana bu laptop MacBook Pro'ya benzemiyor. Hadi söyleyin...!


    Macbook Pro 13" olan versiyonunu Sony 13" bilgisayarındaki tasarımını uygulamış.. Sony bile tasarım alıntısı yapmaya başladi ama renk farkıyla..




  • tiksiniyorum bu şirketten. samsung eğer yükselmeseydi bu davalar açılmazdı. kimse kimseyi kandırmasın. yok hakkını arıyormuş da falan da filan da. benzeyecek tabi birbirine kardeşim. ne yapsın adamlar kulp mu taksın telefona farklı olmak için. otomobiller de birbirine benzemiyor mu?hepsinin dört tekeri yok mu?farklı olsun diye palet mi takacaklar bu otomobillere?ama tabi mercedes bmw toyota audi vs... apple gibi degiller. yani demek istediğim bu mantıkla herhangi bi ürünü sadece bir şirket üretir bu da tekel demektir. apple da tekel olmak istiyor olay bundan ibaret.iğim bu mantıkla herhangi bi ürünü sadece bir şirket üretir bu da tekel demektir. apple da tekel olmak istiyor olay bundan ibaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max payne 35

    Apple kasasını düzgün kullanmayı bilmiyor


    Dunyaca meshur Universitelerin ilgili bolumlerini neredeyse hatim etmis Muhendisler bilmiyoda sen biliyorsun dimi Apple CV yollasana.

    bir diger sozumde diger adroid funboylara, Samsung' a dava acmasi ve mahkeme karariyla yasak koymasi ve urunleri toplatmasi neden sizlere sikinti veriyor anlamadim, samsungun yada google nin hissedarimisinizki? haaa dogru ya sizler o hakimlerdende iyi biliyordunuz Uluslararasi Patent yasalarini, hatta hatim ettiniz dimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 9 Eylül 2011; 14:30:42 >




  • Apple kendi ürünleri üzerinden prim yapan Samsung'a müsade etmiyor, bu yönden haklı buluyorum. Apple'ın elinde binlerce patent var. Dikkatinizi çektiyse taklitçilikte abartıya kaçan ve özverili çalışma sonrasında elde edilen patentlerin ihlalinde dava açıyorlar.
    Samsung'un savunulacak pek bir yanı yok. Göz var nizam var, Galaxy Tablet'in data kablosunuda mı görmediniz arkadaşlar. Ee DH haberlerde çıktı, iPad2 çıktıktan sonra Galaxy Tablet tasarımı değiştirdi. Keza GS ve 3GS benzerliği..

    Samsung telefonu dikdörtgen mi yapsın diyorsunuz. Tabii yapmasın, HTC veya SonyEricsson gibi kendine özgü bir tasarımı olabilir. Samsung, üretimden kaliteli ve güzel ürünler çıkartıyor ama illaki üretilecek telefon piyasada beğenilen ve tutulan bir ürüne benziyor..

    Misal, işletim sistemini tanımasamda WaveII görünüş itibariyle güzel cihaz. Bunun üzerinde değişiklikler yaparak cihaz üretseler kötü mü olur? Samsung'un tabletlerini Almanyadaki teknoloji fuarından toplatmak gibi onur kırıcı ve imaj zedeleyici olaylara maruz kalmazdı.
    Tabi benimki bir düşünce. Adamların taktiği ve yeni ürün anlayışı belli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsch

    Apple kendi ürünleri üzerinden prim yapan Samsung'a müsade etmiyor, bu yönden haklı buluyorum. Apple'ın elinde binlerce patent var. Dikkatinizi çektiyse taklitçilikte abartıya kaçan ve özverili çalışma sonrasında elde edilen patentlerin ihlalinde dava açıyorlar.
    Samsung'un savunulacak pek bir yanı yok. Göz var nizam var, Galaxy Tablet'in data kablosunuda mı görmediniz arkadaşlar. Ee DH haberlerde çıktı, iPad2 çıktıktan sonra Galaxy Tablet tasarımı değiştirdi. Keza GS ve 3GS benzerliği..

    Samsung telefonu dikdörtgen mi yapsın diyorsunuz. Tabii yapmasın, HTC veya SonyEricsson gibi kendine özgü bir tasarımı olabilir. Samsung, üretimden kaliteli ve güzel ürünler çıkartıyor ama illaki üretilecek telefon piyasada beğenilen ve tutulan bir ürüne benziyor..

    Misal, işletim sistemini tanımasamda WaveII görünüş itibariyle güzel cihaz. Bunun üzerinde değişiklikler yaparak cihaz üretseler kötü mü olur? Samsung'un tabletlerini Almanyadaki teknoloji fuarından toplatmak gibi onur kırıcı ve imaj zedeleyici olaylara maruz kalmazdı.
    Tabi benimki bir düşünce. Adamların taktiği ve yeni ürün anlayışı belli.


    katilmakla beraber birsey daha ilave etmek isterim (buradan itibaran sozum size degil, siz zaten anlayacaksiniz) hani diyorsunuz ya "ucgen telefonmu yapsin elbette benzeyecek" iste size bir ornek iPhone5' in tasarimi buyuk bir ihtimalle yagmur damlasi seklinde olacak kavrayabildinizmi durumu, yani neymis istenirse farkli tasarimda telefon uretilebiliyormus. haa simdiden soyleyeyim kuvvetle muhtemel apple bununda patentini almistir.




  • Birde şöyle bir şey var. Apple Samsung'a ait bir patent ihlal etmiş mi? Samsung sanki çok etik ve ahlaklı bir firma olduğu için Apple'a dava açmıyor. Açmıyor çünkü bir gerekçesi yok. Ha ileride "bir kerede biz şunlara dava açalım" diyerek saçma bir sebebi ortaya sürebilirler.

    Samsung kopya zihniyeti kullandığı için patent'e gerek duymuyor, yasaklayana kadar ben satar kar ederim..

    Yazdığım mesajlardan sonra Android'den nefret eden biri olarak algılamayın. HTC ve Sonyericsson gibi üreticilere saygım sevgim var. Hatta boyutlarından ötürü Wildfire S alsam mı diye düşünür oldum. Benim sevmediğim şey başkalarının ar-ge çalışmaları yaparak belkide yıllarca uğraştığı ürünün kopyasını çıkartan Samsung'a. Ondan bundan şekil, sistem veya başka bir şey araklayarak ayda iki tane telefon çıkartıyorlar.
    Diğer hattımda kullandığım Samsung markalı telefonum var. İstiridye kapaklı, kamerasız ve galiba 256 renk :) Haftada bir şarj ettiğim için bu telefonu seviyorum.




  • bana ıkına ıkına yazıyorsun diyen arkadaşım :D konuyu şahsi mesele haline getirmiş sanırım .. Strese gerek yok ;) ... Ancak Nokia ile beraber pazarda motorola vardı o zamanlar ve moto nun da farklı tasarımları vardı sende bilirsin ;)ayrıca fiyat konusuna gelince şu anda iphone4 amazonda galaxy s2 ile hemen hemen aynı fiyat ;) yurt dışı fiyatlarına bir bak dilersen ;) diğer sitelerde de aynı ama en bilineni amazon ondan dolayı burayı söyledim ... Neyse konu ile ilgili daha fazla yorum yapmayacağım çünkü dar bir kalıba sıkışıp cevap yazılıyor... Yani tuttuğun bir takımın fanatiği gbi sadece o renk diğerleri yok olsun ... Neyse saygılar ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: Max payne 35

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus88

    Samsung gibi firmaya az bile


    Sen Samsung'u o kadar küçümseme bence. Adamlar telefonlarına kendi işlemcilerini,kendi ürettiği ekranları ve daha nicelerini koyuyorlar.
    Samsung Fanboyu değilim ama durum bu.

    Kimsenin samsungu kucumsedigi yok, sana fanboy da demiyor kimse. Şu da var ki konu samsungun işlemcileri yada ekranlariyla da alakalı değil. Dizayndan bahsediyoruz, Apple in tasarımlarından. Keske samsung vazgeçse bu araklama huyundan da kurtulsak artık su dava haberlerinden.


    huylu huyundan vaz geçer mi hiç ? onun piyasasıda o şekilde




  • bu patent davaları sıkıcı oldu artık...
  • Güzel malın taklidi çok olur ben olsam bende dava acardim kimse kimsenin sırtından para kazanmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Apple'ı davalarla anar olduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrem71

    Almanya'da gerçekleşen IFA 2011 etkinliği öncesinde de Apple, Samsung'un Galaxy Tab 7.7 modeli için de davanın kapsamını genişletmeyi başarmış, model fuar alanından apar topar kaldırılmıştı.Apple'ın uluslararası alanda Samsung ile mücadelesi giderek genişliyor. Okyanus ötesinden Avustralya, Avrupa'da Almanya, Galaxy Tab 10.1'in satışını geçici olarak yasaklayan ülkeler.

    Hollanda, Japonya, Güney Kore ve ABD'de ise patent ihlali davaları devam ediyor


    Ya allahaşkına , Fuar alanında tanıtım yapan firmayı ne diye kaldırtırsın ki , ayıptır günahtır ya .
    İkiniz de aynı işi yapıyorsunuz , ikinizin ki de dokunmatik e benzerlikler olucak heralde ?

    Apple sende ios5'le android'in bildirim çubuğunu çaldın , onlarda sana dava açsın olur mu ? böyle saçma bi sistem mi var ya , apple'dan soğudum yemin ediyorum




  • apple akillanmis.
  • Her firma kendine ozgun tasarimlarini yapsa bu davalarin hicbiri acilmaz. Yahu samsung gibi koca bir firmanin hicmi ozgun tasarim yapan kadrosu yok! Su anda kullandiginiz windows bile tasarim konusunda buyuk oranda appeldan esinlendi!!! Artik uyandi adamlar. Yine yaziyorum apple bosuna AR-GE bolumune milyarlarca $ para harcamiyor. Tabiki dava acacak.
  • madem ünlü apple niye dava açıyor eğer gerçekten sağlam mal yapıyorsa hiç bir sorun çıkmaz sadece apple yaptığı bir yanlış var fiyatları çok yüksek ayrıca kalitesiz mal kullanıyor bir teste görede samsung galaxy tap en sağlamı çıkmış
  • Apple dava açıyor, dava sonuçlarına göre Samsung'a çeşitli yaptırımlar uygulanıyor; ancak tepki nedense tasarımları çalan tarafa değil de tasarımları çalınan tarafa.
  • quote:

    Apple dava açıyor, dava sonuçlarına göre Samsung'a çeşitli yaptırımlar uygulanıyor; ancak tepki nedense tasarımları çalan tarafa değil de tasarımları çalınan tarafa.


    Bzim insanımızın tasarımın ve yaratıcılığın ne olduğunu ögrenmesi ve önem vermesi için malesef bir yüzyıl daha geçmesi gerekiyor.

    Mesela şu yorum. Sizce durumu özetlemiyormu.

    quote:

    madem ünlü apple niye dava açıyor eğer gerçekten sağlam mal yapıyorsa hiç bir sorun çıkmaz sadece apple yaptığı bir yanlış var fiyatları çok yüksek ayrıca kalitesiz mal kullanıyor bir teste görede samsung galaxy tap en sağlamı çıkmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgraph1979 -- 18 Eylül 2011; 12:42:27 >
  • Samsung urun gami gecmisini bilmeyenler surekli konusuyor. Yahu ne kadar takip ediyorsunda samsungu savunuyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johonwayni


    quote:

    Orijinalden alıntı: GoLdenBlog

    quote:

    Orijinalden alıntı: tugares

    Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey Apple ın fanlarının Apple ı hala savunmaktaki ısrarı.Yani anlıyorum Apple ürünlerini kullanmak gerçekten bir ayrıcalık simgesini gördüğünde bile insanın içi gidiyor..Bu konuda çoğu kişi benimle hem fikir sanırım .. Ancak bu agresif politikası insanların canını sıkıyor bazı arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen yanlışsam da düzeltin ;) Samsung olmasa Apple ürünlerini başka yerden satın alabilir demişler Doğru hem fikirim ama dünyanın en iyi donanımına sahip telefonlarını şu ana kadar kim üretti onu da bir düşünün derim ;) Eğer bu işten Apple 2 kazanıyorsa Samsung 1 kazanıyor bence ;) Asıl sinir olduğum nokta şu bu kadar çok teknolojik alet var hepsi birbirine benziyor hemen hemen aynı sisteme sahip ama ben bu kadar çok yok o beni taklit etti yok şurası bana benziyor diyerek dava açan firma görmedim :D 3 yaşındaki çocuğun elinden lolipopunun çalınması gibi Apple sürekli olarak ağlıyor tek nedeni var bence bundan 2-2.5 yıl öncesine kadar akıllı telefon kavramını ortaya çıkaran Apple ın ürünleri piyasa da başı çekerken artık Samsung da oyuna ortak olmuş vaziyette ve Apple ın karşısında çok ama çok ciddi bir rakip halini aldı .. Çünkü Apple iPhone ve iPad ile belli kitlelere hitap ederken Samsung geniş bir ürün yelpazesinde herkese hitap ediyor ki Global pazar da bu Apple gibi bir marka için çok ama çok büyük bir tehdit diye düşünüyorum.. Kısacası sindirme politikası ... Keşke Apple da sadece savaşarak kazanmayı denese :)


    Bence bunun sebebi zamanında Apple'ın birçok teknolojisinin çalınması olabilir. Sonunda dayanamadılar ve sürekli dava açmaya başladılar bence. Bilmiyorum Silikon Vadisi Korsanları filmini izlediniz mi...

    Mesela bi örnek:
    Apple'dan Samsung'a Japonya'da bir dava daha açıldı


    Şimdi gelin deyin ki bana bu laptop MacBook Pro'ya benzemiyor. Hadi söyleyin...!


    Macbook Pro 13" olan versiyonunu Sony 13" bilgisayarındaki tasarımını uygulamış.. Sony bile tasarım alıntısı yapmaya başladi ama renk farkıyla..


    bu alet sony mi lg mi? ayrıca zerre kadar macbook u andırmıyor.. google ın sketch up programındaki gibi gerçek ürünlerin kaba şekillerini kafanızda çıkartıyorsunuz ondan sonra herşey herşeye benziyor diye gaza geliyorsunuz.. üstelik köşeli bir şekilde kalınlığa sahip olan ilk laptop macbook falan değil, alienwaredir.. üstelik bu kadarcık bir zeminde, belirli standartlar oluşmuşken yapılabilecek tasarımlar bellidir.. ekran boyunu verin, cihazın ağırlığını verin, içine konulacakları verin, üst yüzey boyutları belli olsun, "içine bir laptop yüzeyi tasarla bakalım" diyin; yapılabilecekler bellidir.. çok abidik kubidik bir şey yaparsanız da satamazsınız.. teknoloji takipçileri cemil ipekçi takipçilerine benzemez.. işte bu yüzdendir ki bir laptopun standart hatlarını patent olarak vermek, verenin gerizekalılığıdır..

    daha önce de çok konuştum yazdım bu samsung-apple davalarında, bir tek smart cover a benzeyen tasarımın fikir kopyalaması olduğunu kabul etmek mümkündür.. ancak inatla söylüyorum; samsung onu da apple dan daha iyi yapmıştır .. apple ın ürünü arka tarafı korumaz ve sert hareketlerde ekrana zarar verirken samsung ürünü tam koruma sağlamaktadır..

    ve ayrıca bütün galaxy serisi telefonların arasında sadece galaxy ace diğerlerine göre nispeten daha adi ve kopya durmaktadır.. galaxy s ve galaxy s2 yi iphone a benzetmek ancak bir kadının bütün arabaları ve bir erkeğin bütün makyaj malzemelerini birbirine benzetmesine benzer.. biraz gözü olan, ilgi ve dikkatle bakmasını bilen insan aradaki farkı anlar.. hatta kısaca insan olan anlar.. gidip bir alışveriş yerinde iphone sanıp samsung alan varsa zaten samsung onun parasını geri versin, hatta bir de iphone 4 hediye etsin.. fazlası fazla gelir o insana çünkü...


    ayrıca ilk yazıda HTC ye karşı bir patent hakkı savunması olduğu söyleniyor.. HTC, bambaşka kulvarda oynuyor.. kullandığı malzemenin kalitesiyle, müşterilerine verdiği önemiyle, iş dünyası ciddiyetinde ancak bir o kadar sempatik tasarımlarıyla apple, samsung ve diğer firmalar ancak kafalarını kaldırıp yukarılara baktıklarında HTC yi görebilirler..

    apple; eğer para kazandıracağını bilse "zenciler beyazları taklit ediyorlar, azıcık renk farklıyla onların vücut yapılarını kopyalamışlar" bile der..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa


    quote:

    Orijinalden alıntı: johonwayni


    quote:

    Orijinalden alıntı: GoLdenBlog

    quote:

    Orijinalden alıntı: tugares

    Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey Apple ın fanlarının Apple ı hala savunmaktaki ısrarı.Yani anlıyorum Apple ürünlerini kullanmak gerçekten bir ayrıcalık simgesini gördüğünde bile insanın içi gidiyor..Bu konuda çoğu kişi benimle hem fikir sanırım .. Ancak bu agresif politikası insanların canını sıkıyor bazı arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen yanlışsam da düzeltin ;) Samsung olmasa Apple ürünlerini başka yerden satın alabilir demişler Doğru hem fikirim ama dünyanın en iyi donanımına sahip telefonlarını şu ana kadar kim üretti onu da bir düşünün derim ;) Eğer bu işten Apple 2 kazanıyorsa Samsung 1 kazanıyor bence ;) Asıl sinir olduğum nokta şu bu kadar çok teknolojik alet var hepsi birbirine benziyor hemen hemen aynı sisteme sahip ama ben bu kadar çok yok o beni taklit etti yok şurası bana benziyor diyerek dava açan firma görmedim :D 3 yaşındaki çocuğun elinden lolipopunun çalınması gibi Apple sürekli olarak ağlıyor tek nedeni var bence bundan 2-2.5 yıl öncesine kadar akıllı telefon kavramını ortaya çıkaran Apple ın ürünleri piyasa da başı çekerken artık Samsung da oyuna ortak olmuş vaziyette ve Apple ın karşısında çok ama çok ciddi bir rakip halini aldı .. Çünkü Apple iPhone ve iPad ile belli kitlelere hitap ederken Samsung geniş bir ürün yelpazesinde herkese hitap ediyor ki Global pazar da bu Apple gibi bir marka için çok ama çok büyük bir tehdit diye düşünüyorum.. Kısacası sindirme politikası ... Keşke Apple da sadece savaşarak kazanmayı denese :)


    Bence bunun sebebi zamanında Apple'ın birçok teknolojisinin çalınması olabilir. Sonunda dayanamadılar ve sürekli dava açmaya başladılar bence. Bilmiyorum Silikon Vadisi Korsanları filmini izlediniz mi...

    Mesela bi örnek:
    Apple'dan Samsung'a Japonya'da bir dava daha açıldı


    Şimdi gelin deyin ki bana bu laptop MacBook Pro'ya benzemiyor. Hadi söyleyin...!


    Macbook Pro 13" olan versiyonunu Sony 13" bilgisayarındaki tasarımını uygulamış.. Sony bile tasarım alıntısı yapmaya başladi ama renk farkıyla..


    bu alet sony mi lg mi? ayrıca zerre kadar macbook u andırmıyor.. google ın sketch up programındaki gibi gerçek ürünlerin kaba şekillerini kafanızda çıkartıyorsunuz ondan sonra herşey herşeye benziyor diye gaza geliyorsunuz.. üstelik köşeli bir şekilde kalınlığa sahip olan ilk laptop macbook falan değil, alienwaredir.. üstelik bu kadarcık bir zeminde, belirli standartlar oluşmuşken yapılabilecek tasarımlar bellidir.. ekran boyunu verin, cihazın ağırlığını verin, içine konulacakları verin, üst yüzey boyutları belli olsun, "içine bir laptop yüzeyi tasarla bakalım" diyin; yapılabilecekler bellidir.. çok abidik kubidik bir şey yaparsanız da satamazsınız.. teknoloji takipçileri cemil ipekçi takipçilerine benzemez.. işte bu yüzdendir ki bir laptopun standart hatlarını patent olarak vermek, verenin gerizekalılığıdır..

    daha önce de çok konuştum yazdım bu samsung-apple davalarında, bir tek smart cover a benzeyen tasarımın fikir kopyalaması olduğunu kabul etmek mümkündür.. ancak inatla söylüyorum; samsung onu da apple dan daha iyi yapmıştır .. apple ın ürünü arka tarafı korumaz ve sert hareketlerde ekrana zarar verirken samsung ürünü tam koruma sağlamaktadır..

    ve ayrıca bütün galaxy serisi telefonların arasında sadece galaxy ace diğerlerine göre nispeten daha adi ve kopya durmaktadır.. galaxy s ve galaxy s2 yi iphone a benzetmek ancak bir kadının bütün arabaları ve bir erkeğin bütün makyaj malzemelerini birbirine benzetmesine benzer.. biraz gözü olan, ilgi ve dikkatle bakmasını bilen insan aradaki farkı anlar.. hatta kısaca insan olan anlar.. gidip bir alışveriş yerinde iphone sanıp samsung alan varsa zaten samsung onun parasını geri versin, hatta bir de iphone 4 hediye etsin.. fazlası fazla gelir o insana çünkü...


    ayrıca ilk yazıda HTC ye karşı bir patent hakkı savunması olduğu söyleniyor.. HTC, bambaşka kulvarda oynuyor.. kullandığı malzemenin kalitesiyle, müşterilerine verdiği önemiyle, iş dünyası ciddiyetinde ancak bir o kadar sempatik tasarımlarıyla apple, samsung ve diğer firmalar ancak kafalarını kaldırıp yukarılara baktıklarında HTC yi görebilirler..

    apple; eğer para kazandıracağını bilse "zenciler beyazları taklit ediyorlar, azıcık renk farklıyla onların vücut yapılarını kopyalamışlar" bile der..


    Kısa birşey yazayım; Macbook Pro kullanicisi oldugum gibi diğer HP VE IBM kullanicisiyim. Macbook satın almadan önce Sony 13" aldım ve ısınamadigim için geri iade yapip macbook pro aldım.. Aradaki farkı anlayamacak bir durumum yok ayrıca fotoğraftaki ürün LG yada Sony diye belirtmedim sadece örnek olarak getirilmiş bir fotoğrafa ayrıca yorum yaptım.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.