Şimdi Ara

Shinobido 2: Tales of the Ninja'nın İlk Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Tenchu'nun yaratıcısı Acquire tarafından Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan Shinobido 2: Tales of the Ninja'nın ilk videosu yayınlandı. Shinobi ve Tenchu karşımı bir oyun bizi bekliyor.
     
          Playstation 2 için piyasaya çıkan ilk oyundan 6 ay sonra geçen Shinobido 2'de Zen adlı kahramanımız arkadaşlarının ihanetine uğramıştır ve ağır yaralı bir biçimde ölüme terk edilmiştir. Hayatta kalmayı başaran Zen bunun intikamını almak için bir Ninja olarak hayatına devam etmeye karar verir.
     
          Assassination adlı yeni bir özelliğin de bulunacağı oyunumuzda artık aksiyonun yanı sıra gizlilik içinde de düşmanlarımızı öldürebileceğiz. Bunu yaparken de Playstation Vita'nın dokunmatik ekranından da bolca yararlanacağımız söyleniyor.

          Henüz ne zaman piyasaya çıkacağı belli olmayan oyunun ilk videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Grafikler Playstation Vita standartlarının altında görünüyor. Zaten Acquire'in oyunları genellikle grafiksel yönden pek üst düzey olmuyor.
     








  • Vita'nın grafik standartını daha tam olarak anlayamadık ama bunun stardartın altında olacağı apacık belli
  • @avatar78 tam aksine standartın gayet üstünde olacak. Fragman tam ekranlı olduğu halde bu kadar iyi bir grafik sağlıyorsa. PS Vita gibi bir ekranda grafik harika olacağı çok belli.
  • Grafiklere ne olmuş böyle sanki 3ds grafiği bu grafiklerle ne oyun satılır ne vita 3ds den grafik farkı olmucaksa para etmez
  • quote:

    @avatar78 tam aksine standartın gayet üstünde olacak. Fragman tam ekranlı olduğu halde bu kadar iyi bir grafik sağlıyorsa. PS Vita gibi bir ekranda grafik harika olacağı çok belli.




    Dostum Uncharted ı da tam ekran izledik onla bunun arasında iyi bir fark var bunun grafikleri 3ds ayarında o zaman işe yaramaz Uncharted gibi herhalde sadece sonynin özel oyunları graik olarak harika oalcaksa o zaman ciddi bir sorun bence
  • Shinobido'ya kesinlikle bir göz atmalısınız. Grafikleri her ne kadar iyi olmasa da duvardan duvara zıplamalar, çatılara çıkmalar vs.. çok keyifli.
  • PS Vita'nın grafiksel gücü buysa hiç çıkmasın daha iyi.
    Nintendo 3ds bile daha kaliteli grefikler veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.