'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 22838 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Kampanyadan Alo Tarifesi, Haydigel tarifesi, Kamu Tarifesi, Gold Tarifesi, Her Yöne Tarifesi, Yeni faturalı Genç tarifesi ve Destek paketindeki müşterilerimiz faydalanabilirler.
Zaten Turkcell den ayrılmayı düşünmediğim için güzel bi kampanya olmuş, Mesaj attım hemen onay geldi. Haber verenlere teşekkürler bi 6 ay rahat rahat konuşuruz artık :)
12 ay 120 dk alanlar için de geçerli mi? bi de yukarda yazmamışlar benim tarife eski genç tarife, sanırım bana yok. bu arada 300 dk sadece turkcelle ise zaten gerek yok.
12 ay 120 dk alanlar için de geçerli mi? bi de yukarda yazmamışlar benim tarife eski genç tarife, sanırım bana yok. bu arada 300 dk sadece turkcelle ise zaten gerek yok.
sanmam 12 ay 120 si olanlara da yapacaklarını. ama yine de sormak lazım
TOXK Ödünç Oyunlar: Fifa 2010 World Cup(ntscu), Enslaved, UFC 2010, Mini Ninjas, Dead Rising 2, Splinter Cell: Conviction, Bulletstorm-Castlevania(hharas), Avatar:The Last Airbender; Megamind, NBA 2K6, NBA Live 06, Dirt 3, Fifa 06 RFWC
Ben numaramı turkcell e taşıyarak HaydiGel Küçük tarifesine ek olarak 12 ay boyunca hediye +300 dk hediye heryöne kampanyasına katıldım zaten. 4. fatura dönemine geçtim. Ayrı olarak bu kampanyaya da katılabilir miyim acaba ? 900 dk her yöne fena olmazdı hani
Geçen ay yine böyle bir kampanya yapmıştı uyanıklar ama bu kampanyada olduğu gibi, önce hediye dakikalar değil mevcut paketteki heryöne dakikalar kullanılabiliyordu.. Yani önce heryöne paketi bitiyor sonra bu hediye dakikaları kullanıyordunuz ve heryöne olmadığı için diğer hatları aradığınızda ayrca bir "girinti" oluyordu...
kampanyayı bildiren arkadaşa çok teşekkür ederim
Sizin tarifeniz cayma bedelli mi?Ben cayma bedellideyim 2 hattımlada mesaj gönderdim Mevcut tarifenizle bu kampanyaya katılamamaktasınız PAKETIM yazıp 2222 ye gönderin diye bi mesaj geldi.
Dikkat her ay verilecek 300 dak. sadece Turkcell aramalarında geçerli.
@xweser; evet 1000 dak. düştü ama bahar dönemi cihaz kampanyasına katılanlar (turkcellden cihaz satın alanlar) 1200 dakikadan devam ediyorlar.
Anlaşılmıştır.
Bu arada vakit bulup gidemiyorum ama hattımı vodafone her yöne 1000 dakika = 30 TL tarifesine taşıyacağım. İstedikleri kadar yapsınlar. Çakallar baktılar müşteri kaybetmeye başladılar. Özellikle de kamu tarifesinde olanlardan. Bağlamanın yollarını arıyorlar.
Dikkat her ay verilecek 300 dak. sadece Turkcell aramalarında geçerli.
@xweser; evet 1000 dak. düştü ama bahar dönemi cihaz kampanyasına katılanlar (turkcellden cihaz satın alanlar) 1200 dakikadan devam ediyorlar.
Anlaşılmıştır.
Bu arada vakit bulup gidemiyorum ama hattımı vodafone her yöne 1000 dakika = 30 TL tarifesine taşıyacağım. İstedikleri kadar yapsınlar. Çakallar baktılar müşteri kaybetmeye başladılar. Özellikle de kamu tarifesinde olanlardan. Bağlamanın yollarını arıyorlar.
Bu dediğiniz hangi kampanya vodafone sitesinde göremedim.
Ben numaramı turkcell e taşıyarak HaydiGel Küçük tarifesine ek olarak 12 ay boyunca hediye +300 dk hediye heryöne kampanyasına katıldım zaten. 4. fatura dönemine geçtim. Ayrı olarak bu kampanyaya da katılabilir miyim acaba ? 900 dk her yöne fena olmazdı hani
fırsat kampanyasından yani 12 ay taahhütlü fiyatlardan yararlananlar bu kampanyadan yararlanamıyor. ben öyle biliyorum.
yine de deneme amaçlı hediye yazıp 2222 ye yollayabilirsiniz. belki oluyordur.
Renault Clio Mk4 iCoN 1.5 dCi 90bg Dizel 2012 Beyaz Kia Rio HB 1.25 Fancy 2013 Kırmızı Hiremco Turbo HD 2 + Dsmart Maxi + Sinema Tv + HD Modül BimCellSamsung Galaxy S3 Mini i8190 Siyah LG 32LS5600 FULL HD LED TV 81 ekran
fırsat kampanyasından yani 12 ay taahhütlü fiyatlardan yararlananlar bu kampanyadan yararlanamıyor. ben öyle biliyorum.
Teşekkürler dostum. Hemen mesaj atıp denedim şöyle bir mesaj gedi;
"12 ay boyunca her yöne ek 300dk kazandığınız HaydGelKüçük Paket Fırsat Kampanyasından faydalanmaktasınız. Ayrı bir başvuru yapmanıza gerek yoktur. İlginize teşekkür ederiz."
benimde taahhütüm var 2ay önce verdim ve şimdi de bu kampanyaya katıldım sms gönderdim onaylandı.
online işlemlerden baktığımda hem cayma dakikalarımı, hem de bu kampanyanın dakikalarını görebiliyorum,
Sizin tarifeniz cayma bedelli mi?Ben cayma bedellideyim 2 hattımlada mesaj gönderdim Mevcut tarifenizle bu kampanyaya katılamamaktasınız PAKETIM yazıp 2222 ye gönderin diye bi mesaj geldi.
benimde taahhütüm var 2ay önce verdim ve şimdi de bu kampanyaya katıldım sms gönderdim onaylandı.
online işlemlerden baktığımda hem cayma dakikalarımı, hem de bu kampanyanın dakikalarını görebiliyorum,
120dk heryöne 12ay tahhütlü olan hocam
Bende aynı tarifedeyim ama dediğim gibi bana gelen mesaj farklı.Benim 3. yılım acaba sizin yeni mi ondan olabilir mi? Sizin kaçıncı yıl.
1800 dk kampanyasına hazırkatımı faturalıya taşıyarak katıldım. sms attım kampanya başvurunuz alındı dedi. 5 saat oldu onay mesajı gelmedi :)
Renault Clio Mk4 iCoN 1.5 dCi 90bg Dizel 2012 Beyaz Kia Rio HB 1.25 Fancy 2013 Kırmızı Hiremco Turbo HD 2 + Dsmart Maxi + Sinema Tv + HD Modül BimCellSamsung Galaxy S3 Mini i8190 Siyah LG 32LS5600 FULL HD LED TV 81 ekran
yaklaşık 8 yıldır turkcell faturalı hattım var ve hemen hemen aldığım zamandan beri kamu tarifesindeyim, hediye yazıp 2222 ye gönderdim gelen cevap : turkcell faturalıda geçirdiğiniz abonelik süresi 1 aydan kısa olduğu için bu tekliften faydalamamaktasınız. abonelik süresi 1 ayı geçtikten sonra tekrar başvurabilirsiniz
120dk heryöne 12ay tahhütlü olan hocam
Bende aynı tarifedeyim ama dediğim gibi bana gelen mesaj farklı.Benim 3. yılım acaba sizin yeni mi ondan olabilir mi? Sizin kaçıncı yıl.
Evet arkadaşlar bahsedilen kapanya Turkcellilerle görüşmede geçerli her yöne değil bende Vodafon'un 30 TL'YE HERYÖNE 1.000 Dakika kampanyasına geçiyorum işyerinde benimle birlikte 7 kişi daha bu kampanyaya geçecek. Türkcell'de körler ile sağırlar birbirini ağırlar kampanyalarından sıkıldık..
heryöne 100 dakika, 100 sms, 100 mb internet olan bir faturalı tarife olsa
10 yıl kullanma taahhüdü imzalayacak ben dahil 10 kişi bulurum
19 liraya 500 dk heryone,1000 sms heryone,1 gb internet olan tarife var aveada :) ve ben 10 yillik turkcell hattimi gozumu kirpmadan gecirdim aveaya..2 aydir acaip memnunum..Turkcellin kaziklarina tokum artik..
heryöne 100 dakika, 100 sms, 100 mb internet olan bir faturalı tarife olsa
10 yıl kullanma taahhüdü imzalayacak ben dahil 10 kişi bulurum
19 liraya 500 dk heryone,1000 sms heryone,1 gb internet olan tarife var aveada :) ve ben 10 yillik turkcell hattimi gozumu kirpmadan gecirdim aveaya..2 aydir acaip memnunum..Turkcellin kaziklarina tokum artik..