Şimdi Ara

Marvel Super Hero Squad'a Yeni Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Dünyaca ünlü çizgi roman yayıncısı Marvel'in yeni oyunu olan Super Hero Squad Online için yeni bir video yayınlandı.
     
         Yeni videoda Doctor Doom'un bir araya getirdiği süper kötüler grubunun üyeleri Dark Surfer, Red Hulk, Iron Patriot ve Red She-Hulk'un göüntüleri yer alıyor.Gazillion Entatainment ve Amazing Society'in bir araya gelmesi ile oluşturulan bir MMORPG olan Marvel Super Hero Squad Online, daha ziyade genç yaştaki oyunculara hitap edecek bir şekilde Spiderman, Captain America, Iron-Man, Hulk gibi tanınmış süper kahramanları bir araya getirecek. Spiderman'in ip cambazlığından tutun, Iron-Man'in gelişmiş silahlarına kadar her şeyi kullanabileceğimiz oyunda şiddet minimum düzeyde tutulacak ve oyun oldukça kolay bir oynanışa sahip olacak.
         Yön Tuşları, sağ ve sol mouse tıklarıyla yapabileceğimiz hafif ve ağır saldırılar dışında ekstradan bir de kahramanımızın özel gücünü kullanabilecek bir tuşumuzun olduğu kesinleşen oyunun ne zaman çıkacağı ise şimdilik belirsiz.








  • wii ds psp diyor sağ maus vs ne bu iş anlamadım ben _ ayrıca bu oyun çıkmamışmıydı benim kardeşim oynamıştı bunu psp'de
  • pc sii olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.