Şimdi Ara

FIFA 12 Gamescom Sunumu (Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
12.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gamescom 2011'de tanıtımı yapılan FIFA 12'nin Türkçe altyazılı sunum videosu

• fifa 12 her sene olduğu gibi bu senede satışlarda pes'i geçicek gibi birde dikkat çeken olay şu oyunun çıkmasından aylar sonra bile satış listelerinde kendisine yer bulabiliyor
  • hanımlar ve beyler. bu FIFA 12 ;)
  • Müthiş bir oyun geliyor.
  • pc ile alakalı bir şey yoktu siz nereden öğrendiniz ultimate tam olacağını pc de
  • Video çok yavaş doluyo neden böyle izleyemedim bi türlü..
  • pesin en byuk hatası oyun lansmanını böyle yapmıyorlar bak adamalar oyunu öve öve bitremiyorlar insanları beklentiye sokuyorlar merak duygusunu arttırıyorlar pesde oyle yapsa bence fifayı rahat sollar çünkü insanlar fifaya alışmışlar ve alışkanlıklarını değiştirmeleri için pesin guzel bir tanıtımını yapmaları lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye Ligi sürprizi yapsalar birde.
  • rüyaa gibi:)))
  • by_e size buradan ulaşabilirmiyim bilmiyorum ama tam çözüm başlığını doldurcakmısınız çünkü tam çözümler özellikle oyunlarla ilgenenlere yarayabiliyor yada forum vb. yapamazmısınız
  • beşiktaş ı seçip, barca ve real i seçen yeni yetmeleri yenemeyeceğim bir oyun ne kadar iyi olursa olsun bana soğuk geliyor. fifa 11 e devam.
  • türkiye ligi olsa çok daha iyi olurdu ama biz kendimiz bozduk bu durumu o yüzden bişey de diyemiyorum.
    Hadi artık geçsin zaman şehvetle bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayhemdemon

beşiktaş ı seçip, barca ve real i seçen yeni yetmeleri yenemeyeceğim bir oyun ne kadar iyi olursa olsun bana soğuk geliyor. fifa 11 e devam.

Anlamıyorum gerçekten sırf bir takım yok diye bu kadar muhteşem bir oyunu oynamaktan nasıl vazgeçersiniz ?

FIFA 11'e devam diyenleri FIFA 12 çıktıktan sonra göreceğim bakalım FIFA 11'in yüzüne bakabiliyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 7 Eylül 2011; 14:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

fifa 12 her sene olduğu gibi bu senede satışlarda pes'i geçicek gibi birde dikkat çeken olay şu oyunun çıkmasından aylar sonra bile satış listelerinde kendisine yer bulabiliyor

Geçecek ne kelime, resmen EZECEK!

FIFA son yıllarda PES'ı 2 hatta 3'e katladı. Ben 3 yıldır FIFA kanadına geçmiş durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3392

pesin en byuk hatası oyun lansmanını böyle yapmıyorlar bak adamalar oyunu öve öve bitremiyorlar insanları beklentiye sokuyorlar merak duygusunu arttırıyorlar pesde oyle yapsa bence fifayı rahat sollar çünkü insanlar fifaya alışmışlar ve alışkanlıklarını değiştirmeleri için pesin guzel bir tanıtımını yapmaları lazım

Bu işler sadece lafla olmaz. İcraat da gerekir. PES'te 2'si de yok.
  • Altyazıda, 1 milyondan fazla karşılaşma yapıldığı yazılmış fakat, david 1 billion diyor, yani 1 milyar'dan fazla karşılaşma yapılmış, arada 1000 kat bir fark var. Dikkat.
  • bu oyuunun neresi güzell oyuncular robot gibi adamda söylüyo en iyi oyun geliyoomuşş pess yanınıdaan bille geçmez kusura bakmasınn
  • pc ile alakalı bir şey yoktu siz nereden öğrendiniz ultimate tam olacağını pc de

Konsolda ne varsa bu sene pc'de de var.Boşuna çabalamayın bu sene FIFA her platformda PES'ten üstün.
  • Fifa 12 Akarrr
  • Didik didik hata aramışım gibi olmasın ama adam 1 billion diyor alt yazıda 1 milyon olarak çevriliş sık rastlanan ingilizce hatalarımızdan birsi. Alt yazı iyi olmuş her zamanki gibi...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.