Yeni ve cep dostu PSP modeli için SCEE'den Jim Ryan'ın birkaç çift söyleyeceği var. Geçen ay Almanya'da düzenlenen Gamescom'da görücü karşısına çıkan yeni PSP modeli Ryan'ın açıklamalarına göre genç oyuncuları hedef alıyormuş.
Yalnızca 99 Euro'ya satılacak olan E-1000 modeli için Ryan şu açıklamalarda bulundu:
"Oyun takipçilerinin gittikçe genç oyunculara eğilim gösterdiğini görebilirsiniz. 99 Euro'ya bu harika bir Yılbaşı hediyesi olabilir. Eğer genç oyunculara PSP satın alırsanız çok mutlu olacaklardır."
Yeni PSP modelinin bu kadar ucuz olmasında en büyük paylardan biri de cihazda Wi-Fi sistemine yer verilmemesi oluyor. Şu sıralar PSP almayı düşünüyor ve Wi-Fi o kadar da önemli diyorsanız, bundan daha iyi bir fırsat olamaz.
anlatım bozukluğu var düzeltirseniz iyi olur
'' Yeni PSP modelinin bu kadar ucuz olmasında en büyük paylardan biri de cihazda Wi-Fi sistemine yer verilmemesi oluyor. Şu sıralar PSP almayı düşünüyor ve Wi-Fi o kadar da önemli diyorsanız, bundan daha iyi bir fırsat olamaz.''
Psp go nun üstüne tekrar umd li psp neden çıkarttı ki bu sony
@xD 3d 5d
teşekkürler "değil" yazmayı atlamışım.
-Al oğlum sana psp aldım. Çocuk uzun süre kutuya bakar. "PSP mi? İyi de ben Vita bekliyordum." -Ne farkı var işte, al.
Lütfen, bu saatten sonra PSP mi hediye edilir? Bu, ps4'ün duyurulması ile çocuğuna ps2 almak gibi bir şeydir .Sakla o parayı üstüne az az ilave et, ne anlamı var gelecek vaat etmeyen bir cihaz için. 300 lira, az da değil.
0 10 yaşa alınır benim kuzen de psp 3000 var mesela
bişey sorcam türkiyede olcakmı ne kadar olcak ?:D sevindim psp alcamda