Şimdi Ara

MSI'dan oyun odaklı yeni dizüstü bilgisayar; GT780DX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    MSI oyuncular için hazırladığı yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlarına yeni bir model daha ekledi; GT780DX. 17.3-inç boyutunda Full HD veya tercihe bağlı olarak HD+ LED arka aydınlatmalı ekrana sahip olan dizüstü bilgisayar, oyuncular için çevrebirimleri hazırlayan SteelSeries tarafından dizayn edilen özel klavye (opsiyonel çoklu renkli arka aydınlatma özelliğine sahip) ile geliyor. 

     

    428 x 288 x 55 mm boyutlarında ve 3.9 Kg ağırlığında olan dizüstü bilgisayar, Intel'in Sandy Bridge platformunu temel alıyor ve standart olarak 2GHz'de çalışan dört çekirdekli Core i7-2630QM işlemcisiyle geliyor. 16GB'a kadar DDR3 bellek desteği sunan ve hem SSD hem de HDD'nin yer aldığı depolama sistemine sahip olan sisteme ekran kartı olarak Nvidia'nın en güçlü mobil grafik işlemcilerinden biri olan 1.5GB bellekli GeForce GTX 570M eşlik ediyor.

     

    Diğer özellikleri arasında konfigürasyona göre DVD veya Blu-ray yazıcı, 2.1 kanal Dynaudio ses sistemi ve 7.1 kanal ses çıkışı, 720p video kaydı yapan entegre internet kamerası, kart okuyucusu, Gigabit Ethernet, 802.11n WiFi, Bluetooth 3.0, iki adet USB 3.0 portu, HDMI 1.4 konnektörü ve 9 hücreli pil gibi detaylara yer veriliyor.


     

    MSI GT780DX'in Core i7-2630QM işlemci kullanan, 16GB DDR3 bellek, 120GB SSD+750GB sabit disk ve Blu-ray sürücü ile gelen Windows 7 Home Premium 64-bit işletimli sistemli versiyonu 1999 Avro seviyesinden listelere girmiş durumda.  

     


     



     



     




     








  • tasaram iyi ancak sadece ışıklı klavyesi çok hoşuma gitti. donanımına diycek birşey yok.
  • Eğer Türkiye'de de fiyatı avrupadaki gibi olacaksa kocaman bir YUH diyorum. Bana ve birkaç arkadaşa MSI Türkiye 750x2 raid0 kombinasyonlu geleceğini belirtmişlerdi. Belki 2 türlü gelir..
  • oha be 4 kg ağırlığı var bunu alıcan zaten masada kullanıcan kucakda pekde duracak kadar küçük değil ve fiyatı da çok pahalı
  • 2000 euro ya donanım gayet güzel türkiyeye gelince fiyatı artmasa alınabilir güzel bir cihaz...
  • http://www.bhphotovideo.com/c/product/817472-REG/MSI_GT780_221US_GT780_221US_17_3_Notebook_Computer.html
    1400 dolar nere 2000euro nere bu laptop biraz daha iyileştirilmişi sanırsam ancak o kadar az farka bu kadar fazla fark verilmez
  • Amazon'daki gt683 fiyatından daha ucuz
  • yine başarılı bir gt modeli msi dan.donanımına edicek laf yok fakat o klavye kenarında boşluk bırakana kadar klavyeyi geniş tutsalar,madem oyun bilgisayarı,daha kullanımlı olurmuş.
  • iyi haber Türkiye'de 2300 dolar civarı olacakmış,

    kötü haber, ekim başına ertelenmiş bu ürünün satışları
  • Bu ürün benim için pahalı ama yinede benim işime yarıyacak bu ürün yüzünden gt683 ucuzlayacak
  • klavye takımında steelseriesi görüyorumda acaba teamfnatic le bi alakası varıdır :D
  • 2300 dolar civarında olacak ürün SSDli degil 750gbx2 raid0 lı ürün. şu an planda ssdli model yok. Klavye steelseries ama hala kronik sorunlu maalesef.
  • gx 630umun küçük küçük küçük küçük torunu :) keşke para olsada alsam. gx630'umdan çok memnunum
  • bence çok güzel olmuş 1e1 de incelemesi bunu bir alt modeli gibi bişeydi orta bahsettikleri kusurları burda kapatmışlar
  • + klavye alltan ışıklandırma gayet iyi düşünülmüş

    +monitör full hd led

    + ekran kartı günümüz oyunlarında ideal fps değerlerinde oynatabilecek kadar iyi

    +tasarımı gayet güzel eski ürüne sanki takım elbise giydirmişler

    +1.4 destekli hdmı çıkışı

    +9 hücreli pil ile uzun süreli şarja bağlı kalmadan ürünü kullanabilme

    +ses sisteminde DYAUDİO kullanılması

    +ekranın üstündeki kamera 720p kayıt yapabilmesi

    +15.6 yerine 17.3 ınch ekran daha ideal olmuş bir oyuncu laptopu için

    - ürün 16gb ram gereksiz belki 16 yha kadar destekleyebilir ama 8gb geçmemeliydi

    -bu kadar özellik barındıran tabir caizse laptopların babası olabilcek bir üründe 3D monitör yok

    - bu özelliklere bu ürün fiyatı çokta şaşırılmamalı ama bu ürün daha çok ali Ağaoğlu gibi adamlar için üretilmiş

    -4kg hiçte hafif değil bir bass gitar ağırlığına eşdeğer yani genellikle masaya bağımlı kalabilaecek bi ürün bu yüzden dizleri çabuk çürütebilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pred4toR

    2300 dolar civarında olacak ürün SSDli degil 750gbx2 raid0 lı ürün. şu an planda ssdli model yok. Klavye steelseries ama hala kronik sorunlu maalesef.


    Dostum su kronik sorunu açsana biraz nereye gitsem bu yorumun var ve senden baska da kimseden duymadım araştırdım hep sen çıkıyorsun forumda :D bize kaynak gösterebilirmisn???
  • SSD'li modeli yok diyen arkadaşlara sanırım en iyi cevap MSI.tr den gelmiş :)))

    http://tr.msi.com/product/nb/GT780.html#/?div=Specification

    Artık fiyatı netleşsede bizde netleşşek :D
  • ÖNEMLİ SORU:
    malum yakında bu gelecek, fakat i7 2670qm işlemci de çıktı ve 1 ekimden sonra bu modeller i7 2670qm olarak üretilecek fakat öyle üretilmeye başlandığında türkiye'ye ne zaman gelir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meeysut


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pred4toR

    2300 dolar civarında olacak ürün SSDli degil 750gbx2 raid0 lı ürün. şu an planda ssdli model yok. Klavye steelseries ama hala kronik sorunlu maalesef.


    Dostum su kronik sorunu açsana biraz nereye gitsem bu yorumun var ve senden baska da kimseden duymadım araştırdım hep sen çıkıyorsun forumda :D bize kaynak gösterebilirmisn???


    yazılanlara göre bazı tuşlar işlemiyor ya da 10 tuşa beraber basınca donma sorunları oluyor.

    İnternet sitesindeki ürüne gelince çok uzun zamandır var o ve bir önceki versiyon o ve her ülke sitesinde hemen hemen gösteriyor. Her ülkeye farklı donanımlar oluyor. Fiyatı 2300 dolar + 100 - 100 değişebilir.

    quote:


    malum yakında bu gelecek, fakat i7 2670qm işlemci de çıktı ve 1 ekimden sonra bu modeller i7 2670qm olarak üretilecek fakat öyle üretilmeye başlandığında türkiye'ye ne zaman gelir?


    2670 işlemcili olanlar bir sonraki partide gelecek. 2630 partiler bu ay sonu giriş yapıyor ama bir sonraki partinin ne zaman giriş yapacağı belli değil. Satış ve stoklara bağlı




  • 2670 işlemcili modelinin olup olmadığını nerden anlıycaz? Ayrıca ssd'li modelinin tam adı nedir ? Amazon'dan rahatlıkla getirtebilir miyim Türk kredi kartıyla ? Ocak ayı gibi 2670'li modeller piyasaya gelirmi ? Şimdiden çok teşekkürler ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.