Şimdi Ara

Volkswagen'imde Büyük Sorun Yaşıyorum (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
26.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan sonra bütün konuyu okudum. Fiyatın birden düşmesini bir tek şeyle mantıklı geliyor. O da DH. (Ekleme: Birçok örnek mevcut böyle)
    Yaklaşık 11Bin kişi konuyu görüntülemiş. Ciddi olarak konuyla ilgilenen en az %10 vardır hatta daha fazla çünkü TSI çünkü VW.
    Bir çok kişi arkadaşın verdiği bilgiler eşliğinde tahminimce servisi sürekli aradı. Servis de bu kadar baskının sonucunda gerçek tutara yakın tutar istedi. Çünkü başlarına bu kadar olaydan sonra bir iş gelir. Ayrıca arkadaşı soğukkanlılığından ötürü tebrik ediyorum. Servis müdürünü orada rehin alır arabanın içinde yakardım. servis 4bin TL'nin içinden de kâr yapmıştır. Anladığım kadarıyla servisin büyük sorumsuzluğu(bakımlar sırasında); sorun sırasında anne, kız kardeş vs düşünmeyen üst düzey acımasız varlıklar(insan diyemiyorum) böyle büyük fiyat verip insanları üzüyorlar.

VW fanatikleri; VW sevmeyenlerin(VW'yi üretim markası seviyoruz aslında) araçların kötü oldukları için değil SERVİSLERİN acımazsız varlıkcıklardan(insan demem ben o karaktersizlere) oluştuğu için sevmediklerini anlayın artık. Tamam VW'de güzel araçlar var, kaliteliler de, benzer kalitedeki başka marka ile aynı arızada(kronik olmayan) %500 fazla ödemek niye? 10yıl içinde servise araçın ederi kadar ücret ödemek mantıklı gelmiyor bize. Bu yüzden VW tercih edilmiyor. İnsanlar araba alırken markasına, tipine, servisine, kendi ihtiyaçlarına uygunluğuna bakar. Golf sahibi olup da Volvo, Mercedes lüx araçlarının arızalarında bile ödenmeyen tutarlar ödemek çok akıllıca(!)

Yorumumu baştan sonra okuyup bana karşı bir yorum yazınız lütfen. Laflarımın her zaman arkasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 9 Eylül 2011; 7:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: golf24
    Merhaba hemşehrim, açıkcası yetkili serviste yapıldığı için içim azda olsa rahat ama tabi araba bittikten sonra ordaki ustalar bi akıl verirler bende ona göre bir değerlendirme yapıcam büyük olasılıkla E34 almayı düşünüyorum zaten golfu alırkende E34 golf ve audi arasıbda gidip geLdim benim için en sorunsuzu E34 olcak gibi

E34 daha eski bir araba. O da başınıza dert açmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

Doğuş otonun 1.4 tsı motorun insanları zora sokması nedeniyle mahcubiyet yaşadığını duyunca bastım kahkahayı.

Türkiye pazarında Çoğu japon firma en çok yakan atmosferik 2.0 motorla ile satışlarını yapmakta.Satış rakamlarında Passat'a en çok yaklaşan C180 K ise 1.8 motora sahip.D segmenti olarak 1.400 cc motor kavramını Passat bu ülkeye soktu. Benzinin pahalı olmasından dem vurup 1.800 cc ve 2.000 cc Tsı motorlarının getirilmemesi hususunda da dolaylı yoldan eleştiri yapan da sizsiniz.Yazdıklarınız ne kadar mantıklı. Demagoji yaparak insanların duygularıyla oynamayın lütfen. 1.8 tsı motoru kullanıp gelişmelere uzak kalan biri olsaydınız önünüzde saygıyla eğilirdim.

İlk gelen son kasa C180'ler 1.6 motordur, yakında Insignia da 1.4 140hp Turbo motorla satılmaya başlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Baştan sonra bütün konuyu okudum. Fiyatın birden düşmesini bir tek şeyle mantıklı geliyor. O da DH. (Ekleme: Birçok örnek mevcut böyle)
    Yaklaşık 11Bin kişi konuyu görüntülemiş. Ciddi olarak konuyla ilgilenen en az %10 vardır hatta daha fazla çünkü TSI çünkü VW.
    Bir çok kişi arkadaşın verdiği bilgiler eşliğinde tahminimce servisi sürekli aradı. Servis de bu kadar baskının sonucunda gerçek tutara yakın tutar istedi. Çünkü başlarına bu kadar olaydan sonra bir iş gelir. Ayrıca arkadaşı soğukkanlılığından ötürü tebrik ediyorum. Servis müdürünü orada rehin alır arabanın içinde yakardım. servis 4bin TL'nin içinden de kâr yapmıştır. Anladığım kadarıyla servisin büyük sorumsuzluğu(bakımlar sırasında); sorun sırasında anne, kız kardeş vs düşünmeyen üst düzey acımasız varlıklar(insan diyemiyorum) böyle büyük fiyat verip insanları üzüyorlar.

VW fanatikleri; VW sevmeyenlerin(VW'yi üretim markası seviyoruz aslında) araçların kötü oldukları için değil SERVİSLERİN acımazsız varlıkcıklardan(insan demem ben o karaktersizlere) oluştuğu için sevmediklerini anlayın artık. Tamam VW'de güzel araçlar var, kaliteliler de, benzer kalitedeki başka marka ile aynı arızada(kronik olmayan) %500 fazla ödemek niye? 10yıl içinde servise araçın ederi kadar ücret ödemek mantıklı gelmiyor bize. Bu yüzden VW tercih edilmiyor. İnsanlar araba alırken markasına, tipine, servisine, kendi ihtiyaçlarına uygunluğuna bakar. Golf sahibi olup da Volvo, Mercedes lüx araçlarının arızalarında bile ödenmeyen tutarlar ödemek çok akıllıca(!)

Yorumumu baştan sonra okuyup bana karşı bir yorum yazınız lütfen. Laflarımın her zaman arkasındayım.

Font boyutunu büyüttüğüm bu kısımlara katılmıyorum. O arabanın masrafı 4.000 tl den çok fazladır. Büyük ihtimal Doğuş burda iyi niyet garantisinden aracı ucuz bir fiyata yaptırıyor. Yada Almanya da böyle durumlarda araç sahibini mağdur etmemek için uygulanan bir yöntem var adını şimdi bilmiyorum heralde öyle bişey de yapmış olabilir Doğuş.

Açıkcası bu hadise Doğuş değil de başka bir distribütör yada bir serviste olsaydı durum vaziyet nasıl olurdu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playumb -- 9 Eylül 2011; 12:26:59 >

• 25 bin nereee 4 bin neree.Harbiden pazarlık sünnetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Açıkcası bu hadise Doğuş değil de başka bir distribütör yada bir serviste olsaydı durum vaziyet nasıl olurdu merak ediyorum.

Kuzenim Yetkili serviste Usta Servis müdürü falan araya girdiler o yüzden fiyat bu yoksa bana söylenen normal bir müşteri olsa serviste 24.900 ya verirdi yada arabayı alırdı, Tabiki doğuş indirim yaptı ama nedenleri sizin dediğiniz gibi değil insanlar yanılgıya düşmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golf24 -- 10 Eylül 2011; 2:04:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

servisi aradım, araç doğru, kullanıcı hatası yüzünden motor problemi varmış, araç sahibi olmadığımız için net bilgi vermiyorlar, ama araç sahibi servisten birisinin yakınıymış......

kullanıcı hatasından dolayı nasıl motor patlar mantıklı değil eğer bakımları zamanında yapıldıysa ve yağı suyu..vb tamsa kimse kullanıcı hatasından dolayı motor patlamaz.
    kullanıcı motor patlatamaz patlatamamalı. Üretici ilgili güvenlik tedbirini devir kesici..vb ile tedbirini almalıdır.
    5. viteste son sürat gidip birden 2. vitese takmıyorsa(birçok araçta da isteseniz de takamazsınız) kullanıcı hatası O-LA-MAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 10 Eylül 2011; 9:54:58 >

• Size liste olarak verilen parçaların tamamı değişecek mi? Yoksa bir kısmının değişimi gereksiz mi görüldü?
  • 2006 yıllında bnm oğlana aldığım 80PS Goal golf geçenlerde sekmandan yağ kaçırmışdı yapdırdım, 100.000km olduğu için triger kayış değişdirceklermi diye sorunca bu ufak Benzinlilerde gerek olmadığını söylediler tabii yağ kaçırdığı için kayışa yağ gelmiş mecburen değişdirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif
    quote:

...C180 K ise 1.8 motora sahip...

İlk gelen son kasa C180'ler 1.6 motordur...

Yeni çıkanı 1.8 olduğuna göre, neden arkadaşın yazdığı şey hakkında düzeltme yapmaya çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
    2006 yıllında bnm oğlana aldığım 80PS Goal golf geçenlerde sekmandan yağ kaçırmışdı yapdırdım, 100.000km olduğu için triger kayış değişdirceklermi diye sorunca bu ufak Benzinlilerde gerek olmadığını söylediler tabii yağ kaçırdığı için kayışa yağ gelmiş mecburen değişdirdiler.

"E63 AMG"den sonra 80bg'lik arabaya binmek işkence olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
    2006 yıllında bnm oğlana aldığım 80PS Goal golf geçenlerde sekmandan yağ kaçırmışdı yapdırdım, 100.000km olduğu için triger kayış değişdirceklermi diye sorunca bu ufak Benzinlilerde gerek olmadığını söylediler tabii yağ kaçırdığı için kayışa yağ gelmiş mecburen değişdirdiler.

"E63 AMG"den sonra 80bg'lik arabaya binmek işkence olsa gerek.

Sorma, bnm oğlan kullanıyordu ona almışdım şimdi arabaya pek ihtiyacı yok sene başından beri kendim kullanıyorum, iyicene sağırlaşmış araç 140 zor geçiyordu şimdi zor zamet 170 fln görebiliyorum, bilseydim kendimde kullancağımı zamanında biraz daha performanlı motor alırdım tam ızdırap bu ufak motoru kullanmak fark etdim daha dikkat gerekiyor böyle araç kullanınca, sene başından beri 40.000 km yapdım ort. 8-8,5 LT yakıyor birde 5 vites gerçi 6 olsa hiç çekmez

İllet araç, birde yağmur birikiyor tavanda pencereyi açınca bütün su içerde

• quote:

quote:

quote:

...C180 K ise 1.8 motora sahip...

İlk gelen son kasa C180'ler 1.6 motordur...

Yeni çıkanı 1.8 olduğuna göre, neden arkadaşın yazdığı şey hakkında düzeltme yapmaya çalışıyorsunuz?

meslek nedir? hukuk falan mı okudunuz?
  • quote:

Gizli soru: Avukatı mısınız?
    Cevap: Evet

Not: Biri sizi de aynı duruma düşürürse, sizin de avukatınız olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 10 Eylül 2011; 11:09:22 >
  • quote:

quote:

Yeminli Tercümanım ama Avukatların gördüğü itibarın %1'ini dahi görmedim, hatta şüpheli olarak "şubeye" götürüldüğüm zamanlar da oldu...

"Avukatlar tarih boyu köle kullanmadılar ama hiçbir zaman efendileri de olmadı"

Moliére

Tam metin: ''Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile, ne hakime, hele ne iktidara tabiyiz. Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz. Fakat hiçbir hiyerarşik üstte tanımıyoruz. En kıdemsizin en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar tarih boyu köle kullanmadılar ama hiçbir zaman efendileri de olmadı!" Molière

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde
    "Avukatlar tarih boyu köle kullanmadılar ama hiçbir zaman efendileri de olmadı"

Moliére

Tam metin: ''Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile, ne hakime, hele ne iktidara tabiyiz. Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz. Fakat hiçbir hiyerarşik üstte tanımıyoruz. En kıdemsizin en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar tarih boyu köle kullanmadılar ama hiçbir zaman efendileri de olmadı!" Molière

Zaten ben de kendi isteğimle çalışıyorum.
  • Konuyu 4.sayfanın sonuna kadar okudum.

Bazı fanatikler gerçekten çok saçma sapan yaklaşımlarda bulunmuşlar.Arkadaşla tanışmak isterim,bu nasıl bir sabırdır böyle.İmrendim valla.25000tl para istiyorlar bir de foruma girip yazıyorsun,sana yalancı diyorlar.Ayıp yahu.

Tsi sorunludur değildir o bir tartışmadır ama şu bir kesinliktir ki,atmosferik 1.6 motoru yaptırmak isteseniz 5000tl ise 1.4 turbo için bu tutar 10000tl olur.En basitinden turboda dövme parçalar kullanılırken atmosferikte normal ısıl işlemden geçmiş parçalar kullanılıyor.E fiyatta ona göre tabi.Turbo motor alırken de pahalı,tamir ettirirkende.Bunun tartışılacak hiçbir tarafı yok.Biz caddy'ye sanayide motor yaptırmıştık 3 sene önce,5000tl tuttu.O da yapamadılar yani,pertçiye sattık 2004 caddy'yi 16500'e.

He tsi 100000'de dağılır mı,işin açıkçası şu ana kadar gelen bildirimlerde tsi çok kötü değil.En azından bir VW için bence gayet iyi.Buna siz fanatiklik diyorsunuz ama iki gram insafınız varsa araştırın 1.6 FSI'la insanlar neler çekiyorlar,bu motor 2 senede neden ortadan kayboldu,hangi firma 2 senelik satış için motor yatırımı yapar?Eğer ille de VW'in motoru kötü gibi bir derdiniz varsa uzağa bakmayın.1.6 fsi , 2.5 tdi hepsi sırada.

Arkadaşa geçmiş olsun,şanslıymış 4000tl şimdinin arabaları için birşey değil.

Kuş serisi alanlara da kızanlar konuyu okusun.4000tl'ye kuşu yeniden yaparsın
    Biz

• quote:

quote:

teşekkür ederim, kendimi savunabilecek kadar savunma yeteneğim var

aam o mesajı yazan arkadaş devrin düşük hacim yüksek güç devri olduğunu unutmuş ya da bilmiyor, d segmentinde bilmemneyden az hacimli motor kullanılmazmış bunu ilk yapan vw'miş falan diye ilginç(!) mesajları vardı, vw sahibi değilim renault kullanıyorum ama doğruya doğru derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde
    Yeminli Tercümanım ama Avukatların gördüğü itibarın %1'ini dahi görmedim, hatta şüpheli olarak "şubeye" götürüldüğüm zamanlar da oldu...

Bu itibar aslında biraz göstermelik kalıyor. Yüz yüzeyken saygı gösterilen, göklere çıkarılan avukatlar, arkasından konuşurken yalancı ve kaypak, savcılar da rüşvetçi oluveriyor bir anda.

"Hukuk nedir? sorusuna doğru cevap veremeyecek insanların bile hukukçular için böyle kesin ön yargıları vardır.

Neyse ki kadınların her zaman çekici bulduğu bir meslek dalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Neyse ki kadınların her zaman çekici bulduğu bir meslek dalı.

Hukuk mu okuyorsun yoksa
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.