Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
49
Favori
182.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Myfastfileden 45 gb lık bir oyun indiriyorum turbobitten.idm ile 3,5 mb dan indirirken jdownloader 2 ile 1.20mb den indiriyor bu fark neden kaynaklanmaktadır?

@dukeabilisim
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Myfastfileden 45 gb lık bir oyun indiriyorum turbobitten.idm ile 3,5 mb dan indirirken jdownloader 2 ile 1.20mb den indiriyor bu fark neden kaynaklanmaktadır?

@dukeabilisim

IDM'nin dosyayı parçalara bölerek indirmesinde olan uzmanlığı, JD'nin kendini bu konuda IDM kadar geliştirememiş olmasıdır. JD'de parçalara bölerek indirme sayısını bağlantı hızınıza göre yükseltiniz.

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Myfastfileden 45 gb lık bir oyun indiriyorum turbobitten.idm ile 3,5 mb dan indirirken jdownloader 2 ile 1.20mb den indiriyor bu fark neden kaynaklanmaktadır?

@dukeabilisim

IDM'nin dosyayı parçalara bölerek indirmesinde olan uzmanlığı, JD'nin kendini bu konuda IDM kadar geliştirememiş olmasıdır. JD'de parçalara bölerek indirme sayısını bağlantı hızınıza göre yükseltiniz.

Bu ayarı nereden yapıyoruz?İdmden dosya devam ettirirken bazen sorun çıkartabiliyor.bunun bir ayarı varmı?
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Samednr
    Turbobit veya uploaded link deneyin eğer onlardada hız o şekildeyse destek bildirimi gönderin. Eğer diğer hostlarda hız son süratsa sorun letitbit kaynaklıdır. Dosyanın olduğu sunucu ile alakalıda olabilir (filehostların birden fazla sunucuları bulunmaktadır). Diğerlerini deneyin deme sebebim host bazında bir kısıtlama yok. Eğer genel bir sorun olursa örneğin sistem yoğun olursa hostların tamamında düşük hızlar alırız.

Trydamere87
    Ne yapın ne edin indirmeyi gece dahi olsa durdurmayın büyük bir veri. Debrid sistemlerinin sağı solu yok. 24 saat devam ettirme özelliği olduğunu biliyorum ancak disk yoğunluğuna göre bu değişebiliyor. Ondan önerim yararınıza olacaktır. IDM parça parça indirir ancak iyi bir bilgisayarınız yoksa indirme tamam edilince arka planda parçaları birleştirir o esnada bilgisayar bir kastırır. O arada en ufak bir hatada CRC meydana gelir. Ona dikkat etmek gerekir. Jdownloaderda parça indirme olayını ayarı şuradan yapılıyor;

internet download managerde default ayarlarda bu 8'dir. Bağlantı ve bilgisayar durumunuza göre orayı değiştirebilirsiniz (jdownloader). Jdownloaderde CRC hataları minumama inmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeabilisim -- 26 Mayıs 2020; 5:54:45 >

• Myfastfile günlük 30 gb kota var. 40 gb lık dosya indirmeye çalıştığımızda 30 gb olunca indirme kesilip, dosya yarım mı kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xweser

Myfastfile günlük 30 gb kota var. 40 gb lık dosya indirmeye çalıştığımızda 30 gb olunca indirme kesilip, dosya yarım mı kalıyor

dosya tek partsa, ya da 30 GB sınıra dayandığınızda indirdiğiniz dosyanın bağlantısı hiçbir şekilde kesilmezse dosya bazen devam edebiliyor; ancak indirmede diğer parta geçtiğinizde (bu bütün filehostlarda böyle) indirme duruyor. Ertesi günü beklemek gerekiyor.

Orijinalden alıntı: dukeabilisim

Samednr
    Turbobit veya uploaded link deneyin eğer onlardada hız o şekildeyse destek bildirimi gönderin. Eğer diğer hostlarda hız son süratsa sorun letitbit kaynaklıdır. Dosyanın olduğu sunucu ile alakalıda olabilir (filehostların birden fazla sunucuları bulunmaktadır). Diğerlerini deneyin deme sebebim host bazında bir kısıtlama yok. Eğer genel bir sorun olursa örneğin sistem yoğun olursa hostların tamamında düşük hızlar alırız.

Turbobitde böyle sorun yoktu, son 2 gündü sorun düzelip. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ARNT

arkadaşlar bu Myfastfile da 30gb kota hepsini uploaded ile indirebilyormuyuz yoksa uploaded içinde ayrı bir kotamı mevcut. birde sunucuda kullanabilirmiyiz acaba?

site fark etmeden günlük indirme limiti 30 gb.Sunucu kullanamazsınız maalesef hesap kapatıyorlar direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foxleech'e torrent gelmiş

Orijinalden alıntı: LiveAndDieOnThisDay

foxleech'e torrent gelmiş

Hocam torrent destekleyen sitelerin artısı nedir?Örneğin yeni çıkan 50 gb lık bir oyunu hızlı indirebiliyormuyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LiveAndDieOnThisDay

foxleech'e torrent gelmiş

Hocam torrent destekleyen sitelerin artısı nedir?Örneğin yeni çıkan 50 gb lık bir oyunu hızlı indirebiliyormuyuz?

Herhangi bir film oyun vs ekliyorsunuz eklediğiniz şeyi sunucusuna indiriyor ve sizde seeder derdi olmadan çok hızlı bir şekilde indiriyorsunuz.

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 8 Kasım 2014; 3:25:05 >

• hocam 50 gb yeni çıkmış oyunu seed eden fazla olmasada 1-2 gün kendi sunucusuna indirmeyi bekleyeceğiz.Sonra biz hızlıca çekebileceğiz değil mi?
  • quote:

hocam 50 gb yeni çıkmış oyunu seed eden fazla olmasada 1-2 gün kendi sunucusuna indirmeyi bekleyeceğiz.Sonra biz hızlıca çekebileceğiz değil mi?

aynen öyle
    Güzel haber, eski tasarımdayken bi ara kullanmıştım orayı, iyi ve ucuzdu, şimdi torrent gelmiş tekrar deneyebilirim fakat turbobit desteği yok sanırım şuan. desteklenen sitelerde göremedim, eskiden vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Güzel haber, eski tasarımdayken bi ara kullanmıştım orayı, iyi ve ucuzdu, şimdi torrent gelmiş tekrar deneyebilirim fakat turbobit desteği yok sanırım şuan. desteklenen sitelerde göremedim, eskiden vardı.

Evet eskiden vardı kaldırıldı yeniden eklenirmi bilemem sormak lazım.
  • real-debrid candir... alldebrid kullandim. Bir sorun oldugunda. "sistemlerinizde sorun mu var" diye ticket attigimda ukala bir sekilde donus yaptilar.. "Bizim sistemlerimizde sorun olmaz. sizin bilgisayarda virus var deyip nasil temizleyecegimi soylediler.(ertesi gun duzelmisti).

sonra real-debrid kullaniyorum. Gayet guzel. Bu aralar iphone icin uygulamasinida gelistiriyorum. Evden isten cepten her yerden indir...:D birde torrent de var.. onun olmasi ayri bir guzel..:D

akk dan dolayı zaten maksimum 350 kb ile indirebiliyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.