Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
45
Favori
168.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar debrid sitelerindeki remote uplaod tam olarak ne anlama geliyor, hangi zamanlarda işe yarıyor, normal çeviriden farkı ne ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baveran

    Hocam multidebrid i jdownloader de kullandınmı. Sorun varmı.

    Kullandım, sorun var, Turbobit ile Letitbit'de free indirmeye çalışıyor, bir ara Turbobit'de sorun yokdu, ama şimdi ikiside sorunlu.

    Ama uploaded, netload falan normal indirme yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 8 Eylül 2014; 14:01:01 >
  • myfastfile.com 'a eski multi-debrid şifresi ile girebilen var mı ?

    benim şifreyi kabul etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyll

    myfastfile.com 'a eski multi-debrid şifresi ile girebilen var mı ?

    benim şifreyi kabul etmiyor.

    Dün akşam bende giriş yapamadım, bi ara şifreyi değişmiştim, eski şifremi girdim login oldum, tam hatırlayamıyorum, eski şifrem mi yeni şifren mi, tarayıcıdan login olduk, 5-6 aydır giriş çıkış yapmadığım için tam hatırlayamıyorum...
  • Arkadaşlar gelip bir de utanmadan yok cbox'tan çevirttim, link dağıttım, serverdan kullandım falan diyorsunuz. Arkadaşın sabrını falan mı test ediyorsunuz anlamadım ki? Debrid sitelerinde her türlü usulsüzlüğü yapın, torrent aleminde fake uploadın dibine vurun sitelerden ülke olarak banlanalım. Vallahi delirmemek elde değil. Bilmiyordum, etmiyordum laflarına da ben pek inanmıyorum açıkçası. Debrid kullanan adam cbox'un, server'ın yasak olduğunu bilmeyecek? Güldürmeyin insanları.

    Kota olayını bilmiyorum ama günlükse az. Ben aynı gün içinde 5 film indirip arşive atmak isteyebilirim. Aylık olması gerekir bu sistemin.
  • Bu gün alldebrid üyeliğim bitti multi alacaktım ama site değişmiş kota sınırlaması gelmiş eskiden yoktu sanırsam ve sıkıntı yaşayan varmı site yenilendikten sonra 1 yıllık alacam çünkü sıkıntı çıkmasın
  • Kota sistemi değişiyor olacak. Günlükten ziyade daha makul bir çözüm bekliyoruz. Onlarda bu durumu olumlu karşıladılar.

    Online destek sistemi bir süre kapalı olacak zira bize detaylı panel verecekler ve o panel gelene kadar ufak/tefek bilgiler haricinde yardım pek mümkün olmuyor. Arkaplanı gören arkadaş online olursa desteği açabiliyoruz.

    Yıllıktan ziyade dilerseniz aylık alarak deneme yapınız veya 90 günlük.

    Türkçe destek için turkce@myfastfile.com adresini kullanabiliriz. Yine aynı şekilde olası hata, öneri, görüş, iletilmesini istediklerinizi bu maile iletebilirsiniz.
  • dukeabilisim kullanıcısına yanıt
    ben 2 3 ayda bir alamıyorum o yüzden bana 6 aylık 1 yıllık üyelikler gerekiyor açıkçası pek desteğe ihtiyacım olmuyo çevirsin yeter kota sistemide çok berbat olmuş ama aylık 900 gb olursa çok daha iyi olur günlüğe göre
  • alldebrid bende turbobit redbınker dosyalarını indirmiyor sizde de durum aynı mı acaba? Daha dün bir aylık aldık hiç bir şey indiremedim
  • Gkhan. kullanıcısına yanıt
    Keşke almadan önce forumları okusaydın alldebrid 2 haftadır turbobit çevirmiyor benim üyelik dün bitti şuan multidebrid kullanıyorum sıkıntı yaşamadım turbobitte dün letit yavaş indiriyordu şuan normala döndü ama
  • Realdebrid de son 2 haftadır turbobit yok, arada bi 2 gün geldi gitti, multidebrid yeni adıyla myfastfile'da turbobit sorunsuz mu? Bundan sonra onu mu alsak?
    Yalnız torrent indirme olayı var mı onda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 14 Eylül 2014; 18:32:46 >
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    torrent yok ben turbobiti sorunsuz indiriyorum şuan güzel site eset antivürüsünü kullanıyorum bazen çeviri linklerini engelliyor onuda bu gün yetkililere ilettim hemen dönüş yapıldı çözümü için ilgililer aynı zamanda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator632 -- 14 Eylül 2014; 23:49:39 >
  • yeni kesfettim burayi uyelik aldim sorunsuz download yapiyorum tavsiye ederimhttp://grab8.com/member/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dukeabilisim

    Kota sistemi değişiyor olacak. Günlükten ziyade daha makul bir çözüm bekliyoruz. Onlarda bu durumu olumlu karşıladılar.

    Online destek sistemi bir süre kapalı olacak zira bize detaylı panel verecekler ve o panel gelene kadar ufak/tefek bilgiler haricinde yardım pek mümkün olmuyor. Arkaplanı gören arkadaş online olursa desteği açabiliyoruz.

    Yıllıktan ziyade dilerseniz aylık alarak deneme yapınız veya 90 günlük.

    Türkçe destek için turkce@myfastfile.com adresini kullanabiliriz. Yine aynı şekilde olası hata, öneri, görüş, iletilmesini istediklerinizi bu maile iletebilirsiniz.



    Bu siteden 3 aylik uyelik satin aldim. Cep telefonu ile odedim. Fakat sifre gelmedi. Infin diye bir firma. Telefonu var acan yok. Mail atin diyo. O da ne dedigi anlasilmiyor. Nasil ulasiriz? Yardimci olacak varmidir.
    Telefonu bu firmanin. 02129965555

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Multidebrid hesabımın aynısını myfastfileye yazıyorum Giriş yapılamadı. Kullanıcı kayıtlı değil veya şifre yanlış. böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım.

    @dukeabilisim
  • premiumize the best debrid.

    1 yıllık premium aldım geçen günlerde sanalpazar dukea mağazasından'dan taksitli olarak @dukeabilisim .

    torrentciyseniz arkadaşlar özelikle %100 tavsiyem Premiumize'dir!
  • siradan
    Herhangi bir kod gelmiyor. Ödeme başarılı ise telefona sms gelir. Ödemeniz tahsil edilmiştir gibi. Bu sms geldi, hattınızdan ödeme çekildiyse hesabınız otomatik olarak premiuma yükseltiliyor. Bir kontrol edin olmadı turkce@myfastfile.com a yazın. Kontrol ettireyim.

    Trydamere87
    Kullanıcı adı ile giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adını hatırlamıyorsanız;
    https://www.myfastfile.com/reset

    şifre sıfırlayın. Gelen maildeki linke tıklayın. Açılan sayfada uyarı göreceksiniz. Uyarı sonrası sayfayı yenileyin Hesabım sekmesi görünecek. Hesabım sekmesinde Hoşgeldiniz ... kullanıcı adınız yazar. Sağ kısımdan şifre değiştirmeyi unutmayın.

    Avatar
    Premiumize stabil ve kaliteli bir host. En azından şuan için durum bu şekilde.




  • Arkadaşlar şuanda sorunsuz olanı hangisidir kotası en yüksek vs olanı yada kotasız yokmudur ?
  • DebridItalia bak ama turbobit yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 28 Eylül 2014; 12:16:16 >
  • dukeabilisim kullanıcısına yanıt
    hocam sen yetkili bi abiye benziyorsun :D bir şey soracağım
    myfastfile gibi siteler tam olarak ne işe yarıyor anlamadım bugün putlocker yada firedrivedan 40 part lık indirme yaptım daha 37 part vardı onları indiremedim çözüm ararken böyle bir konu gördüm, birde akk yı engelliyebiliyor mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 2 Ekim 2014; 8:21:29 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.