Şimdi Ara

Gateway'den yeni TP serisi A60 tablet Kanada'da boy gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gateway'den yeni TP serisi A60 tablet Kanada'da boy gösterdi





     


    Apple'ın iPad ile başlattığı tablet cihaz akımı her geçen gün daha da büyüyerek yoluna devam ediyor. Tek bir ekosisteme dahil olmayan tablet pazarına bu nedenle her gün düzinelerce firmaya ait yeni modeller katılıyor. Bilgisayar donanımı üreticisi Gateway firmasına ait A60 tablet modeli de bunlardan bir tanesi.




    Kanada'nın Future Shop çevrimiçi perakende mağazasında ortaya çıkan tablet tasarım olarak Acer'ın 10.1 inçlik Android tableti Iconia A500'e oldukça benziyor.




    10.1 inç 1280 x 800 LCD dokunmatik ekrana sahip model çift çekirdekli 1GHz hızında NVIDIA Tegra 2 işlemcisinden ve 1GB RAM'den güç alıyor. 16GB dahili depolama kapasitesi, 32GB'a kadar artırılabilir microSDHC kart desteği, 5MP arka / 2MP ön kamera, Android 3.1 işletim sistemi, 802.11 b/g/n, Bluetooth, 2 adet USB 2.0 portu, jiroskop, ışık sensörü, 8 saat kullanım süresi, micro HDMI, DLNA standardı diğer özellikleri arasında.




    Gateway A60 modelinde Need for Speed: SHIFT, Let's Golf!, LumiRead, Google Books, AUPEO, Photo Browser 3D, YouTube, MediaServer, SocialJogger uygulamaları ön yüklü olarak geliyor.




    Performansı konusunda herhangi bir bilgi bulunmayan Gateway A60 modelinin satış fiyatı 399$.








  • acer iconia tab in aynısı...
    ayrıca donanım özellikleri itibariyle de herhangi bir farklılık ve avantaj sunmuyor benim daha yeni duyduğum bir marka gateway güvenmem

    Gateway'den yeni TP serisi A60 tablet Kanada'da boy gösterdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 5 Eylül 2011; 19:36:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis xvier

    acer iconia tab in aynısı...
    ayrıca donanım özellikleri itibariyle de herhangi bir farklılık ve avantaj sunmuyor benim daha yeni duyduğum bir marka gateway güvenmem

    Gateway'den yeni TP serisi A60 tablet Kanada'da boy gösterdi


    Acer'ın Amerika pazarı için kullandığı alt markası, aynı alet güvenebilirsin. Avrupa için Packard Bell Liberty'di sanırım yine aynı kasa.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shaq t

    quote:

    Orijinalden alıntı: sis xvier acer iconia tab in aynısı... ayrıca donanım özellikleri itibariyle de herhangi bir farklılık ve avantaj sunmuyor benim daha yeni duyduğum bir marka gateway güvenmem Gateway'den yeni TP serisi A60 tablet Kanada'da boy gösterdi
    Acerın Amerika pazarı için kullandığı alt markası, aynı alet güvenebilirsin. Avrupa için Packard Bell Libertydi sanırım yine aynı kasa.


    hmm bak bunu bilmiyordum...




  • Gateway 90 ların amerıkan bılgısayar markası ,bundan 4 sene evvel Acer tarafından ,amerıkan pazarına giriş için satın alındı.Tıpkı Acer'ın avrupa pazarı için packard bell'i ingilizlerden alması gibi.Tabi her markanın kendi ürün tasarım ekibi var ,lakin Acer kökenli tüm markaların yazılımı acer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.