İnceleme için teşekkürler. Eylül ayı oyuncular için 11 ayın sultanı gibi. :))
9.5 puan mı :O bence bu kadarını haketmiyor en fazla 8 puan olmalıydı.Ama oyun güzel :)
Öve öve bitiremediniz çok merak ettim . Kesin oynamak lazım .
Paramı veriyolar ne yapıyolar anlamadım ki, böyle oyunların neyini övüyorsunuz. Oynayacaksanız ya en güzelini (spiral knigths) oynayın yada iç oynamayın.
Bi de başta masal anlatsaydınız tam 4-4'lük bir inceleme olurdu
Driver san francisco nun incelemesini kısa sürede yayınlarsanız sevinirim
Oyun firmasının ismi dikkatimi çekti. 10 yaşında çocuk koymuş gibi.
inceleme için gerçekten teşekkürler.Tüm yorumlara saygı duyuyor olabilirsiniz ama bağzılarının gerçekten canınızı sıktığına eminim yersiz alaycı bilinçsiz daha üretilebilir.Fakat gerçekten sizi ciddiye alanlar ve sitenizi zevkle takip edenler olduğunu unutmayın. Aslında incelemeden sonra biraz araştırıp finalde yer alan home sweet home ya da mother im here hangisi gerçek ismi bilmiyorum dinledim dinledim ve tam sanatçının kim olduğunu bulamadım. incelemede soundtrackların sahibinin ismini söylediniz ama tam telaffuzu çevirip google da artamadım paylaşırsanız sevinirim. Bu arada kimseyi yersiz bi polemiğe sürüklemek değil amacım sadece rahatsızlığımı belirtmek istedim eminim bana katılanlar vardır sadece sanatçının adını sormaktı amacım biraz uzattım kusura bakmayın...
Yılın en iyi Arcade oyunu olur mu bilemem ama (Deathspank, From Dust ta çok iyiydi bence) oyun harika görünüyor.
Güzel oyun güzel inceleme.
Çok güzel olmuş inceleme , teşekkürler.
Terminal March soundtrackı kime ait biri beni aydınlatabilir mi ? ve tabi şu home sweet home parçasının sahibnide...
begenmedim malesef
Arkadaşlar incelemenin başında çalan soundtrackin ismini bilen var mi?
arkadaşlar incelemenin başında çalan soundtrackin ismi nedir ya internette bulamadım çok güzelmiş bayıldım
bune ya çocuk mu kandırıyosunuz verdiğiniz puanlara bak eski oyunlardan oynarım daha iyi
Merhaba;
Müziklerin tamamı oyun için hazırlanmış soundtrack albümüne aittir. İncelemede de bahsettiğim gibi albüm çalışmasının başındaki isim Darren Korb. Müzikler o kadar beğenildi ki, oyunun resmi sitesinde dilerseniz dijital dilerseniz kutulu olarak albümü edinebiliyorsunuz. Şarkıları Youtube aracılığıyla da dinleyebilirsiniz. Videonun ve oyununda sonunda çalan şarkı, albümü yapan Darren Korb'un düetiyle birlikte "Setting Sail, Coming Home ( End Theme )" olarak geçiyor. Tüm bu şarkıları Bastion'ın soundtrack'in de bulabilirsiniz.
Oyunları incelerken tabii ki kimseden puanlama için ücret almıyoruz. Ancak her oyunun ait olduğu türü ve kategorisi olduğunu düşünüyorum. Yani 7 kişiden oluşan bir ekibin yaptığı, 15 dolarlık fiyatı ve ufak boyutuyla arcade olarak adlandırılan Bastion ile God of War, Gears of War, Kingdom Hearts, Legend of Zelda, Halo gibi yapımları karşılaştırarak verilen puanı yargılamamak gerek. Bir oyuncu olarak her anından büyük bir keyif aldım; oyunda denenen yenilikler, farklı birşeyler verebilme çabası başarıyla işliyor. Demem o ki nasıl Braid, Limbo, Shadof Complex ve Machinarium gibi oyunlar tam puan almayı başardı, bu oyunda o kadar hak ediyor.
Takipte kaldığınız için teşekkür ederiz.
Talha Aynacı
quote:
Orijinalden alıntı: n0.pRobLem
undefined
Rpg maker adlı dandık programla bu oyunun biraz daha az gelişmişini rahatlıkla yapabilirsiniz,