Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.737
Cevap
29
Favori
183.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcatraz07

    merhaba arkadaşlar,

    500 GB'lık harici harddiskimi içindeki 48 adet (45 adet 1080p, 1 adet 720p ve 2 adet 3d) mkv formatındaki filmler ile birlikte satmaktayım, tüm filmler 51d550 ile birlikte sorunsuz çalışmaktadır ve filmlerin hepsi türkçe dublajlıdır. ilanı incelemek isterseniz linki aşağıda mevcuttur.

    ilgilenenlerin özelden irtibata geçmesini rica ederim.

    http://resim.donanimhaber.com/m_58892488/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58892488



    arkadaşlar ilanım kaldırılmış, sebebini bilmiyorum malesef, sanırım kural dışı bir satış oldu bilemiyorum. ilgilenen arkadaşlar olursa özelden irtibata geçebiliriz...
  • http://www.markapon.com/firsat/technopod-3d-gozluk/7083

    yukarıda ki linkteki ürünler hakkında bilgisi olan kullanan var mıdır acaba?
  • Arkadaşlar biraz önce gözlüklerimi teslim aldım. 17 mart gecesi sipariş verdim 22 mart elime ulaştı. Gayet güzel kargo edilmiş Ben hızlı kargoyu seçtim. 4 tanesine 101 dolar verdim. 4 tanesi normal kargo ile 83 dolardı. Böylece 4 tanesi gümrüğe takılır mı sorularına da cevap bulmuş olduk :) Gözlüklerin yanında bir tane pil kullanma klavuzu ve bir temizleme bezi geliyor. Pilleri yerleştirip açınca hemen görüyor tv. Gayet güzel.
    Şimdide 4 tane daha sipariş verdik abim için. Bu kez normal kargoyu seçtim. Ancak yoğun talepten olsa gerek 11 dolar zamlanmış 4 tanesi 94 dolar olmuş.

  • Bu arad dikkat ettim gözlüklerin faturasında tanesi 6 dolar yazıyor. Sanırım gümrüğe takılmaması için.
  • Turuncu indirimlerde firsat 51d550 lere vurdumu hic? Bu ctesi turuncu indirim var almayi dusunuyorum olursa
  • evet turuncu ındırım ıle yıne 1799 tl den satılacak.katalok tan baktım.bende turuncu ındırım ıle almıstım.cok memnunum.cok ıyı tv.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar4141

    evet turuncu ındırım ıle yıne 1799 tl den satılacak.katalok tan baktım.bende turuncu ındırım ıle almıstım.cok memnunum.cok ıyı tv.

    üstad katolog nlinki varsa verebilirmisin burdan
  • haftasonu plazma veya led ikisinden birini kesin alıcam.. samsun plazmayı öneriyormusunuz? yansıma gündüz izlenmeyecek gibi mi? rica etsem gündüz tv açıkken resim ekleme şansınız olur mu? benim için önemli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar4141

    evet turuncu ındırım ıle yıne 1799 tl den satılacak.katalok tan baktım.bende turuncu ındırım ıle almıstım.cok memnunum.cok ıyı tv.

    turuncu indirimde internette alırsak ayrıca indirim çeki veriliyo mU?
  • http://www.ebrosur.com/Istanbul

    bu lınk te brosurler var.

    malesef resım cekecek makınam yok telefonun kamerası kotu.ancak tamamen evın fızıksel konumuyla alakalı yansıma olayı.benım evın ıcı bayagı ısık alıyor ama ızlenıyor benım acımdan sorun yokherkezın bakıs acısı farklıdır.ama 1800 tl ye bence dusunulcek hıcbırsey yok.benım tuplu tv 72 ekrandı gunduz oda aynı sekılde yansıma yapıyordu.ben nedesem bos aslında her ınsanın bakıs acısı farklıdır.benım hosuma gıden senın gıtmeyebılır.yada tam tersı.ama dedıgım gıbı bu butceye gore bu boyutta super bır tv dıyebılırım.fılm ızleme keyfı zaten bır baska.3d denemedım gozluk yok.ses olayı zaten super ses sıstemıne bıle ıhtıyac duymuyorsunuz.bılgısayardan goruntu aktarımı ıle pes 2011 oynadım onun da keyfıne dıcek yok.turuncu ındırım de hedıye cekı yok malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar4141 -- 23 Mart 2012; 13:46:24 >
  • Fiyat performans ekran büyüklüğü üçlemesinde gerçekten düşünülecek hiçbirşey yok. C.tesi turuncu indirimden alacağım inşallah.

    Yanlız kullanan arkadaşlara sorum olacak, tvnin sesinden herkes menmun. Ben ayrıca ses sistemi almayı düşünüyorum (ayaklı). Belki aranızda ihtiyacın yok diyenler olacaktır saygı duyarım ama ben almayı istiyorum. Ses yüksekliği çok önemli değil, önemli olan ses kalitesi net gelsin. 500tl yi geçmeyecek mutlaka ayaklı bir ses sistemi olacak. Oynatıcısının pek bir önemi yok benim için. Bunun için önerisi olan arkadaşlar var mı ?

    Birde tv ilk eve geldiğinde nelere dikkat etmem gerek, tvyi açıp kurduracam sonra yine kutusuna koyacam ağustosta evleneceğim için.

    Şimdiden teşekkürler
  • bu tvdeki lan bağlantısı ne işe yarıyor acaba ?
    web browser olayı veya smart tv falan varmı ?
    lan üzerinden tvde pcdeki filmleri oynatabiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prince6370

    bu tvdeki lan bağlantısı ne işe yarıyor acaba ?
    web browser olayı veya smart tv falan varmı ?
    lan üzerinden tvde pcdeki filmleri oynatabiliyor mu?

    smart tv veya web browser özelliği bulunmuyor, lan bağlantısını pc deki media içeriğini tv de görüntüleyeblmek için kullanabilirsiniz
  • turuncu indirimde ssg3300 gözlük 99 TL ilgilenenlerin bilgisine...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar4141

    evet turuncu ındırım ıle yıne 1799 tl den satılacak.katalok tan baktım.bende turuncu ındırım ıle almıstım.cok memnunum.cok ıyı tv.

    bunun raakibi panasonicte de turuncu indirim var 1900 ytl oalcak galiba cok yakin fiyati
  • arkadaşlar samsung un 40b651 serisi lcd tvsini kullanıyorum. sd ve hd görüntü performansından çok memnunum. Bu tvde de parlama olayı gündüz çok mevcut. sorum şu ps51d550 nin parlaması ile 40b650 lcd tvnin parlamasını karşılaştırırsak nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor? ps51d550 plazmada parlama gündüz nerdeyse izlenmeyecek kadar kötü mü yoksa abartılıyor mu? ikisi arasında görüntü kalitesi nasıl bilgisi olan varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.
  • az once aldim eve gelip kurdular ve tek kelime ile muhtesem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatberrak

    az once aldim eve gelip kurdular ve tek kelime ile muhtesem

    hocam nasil bir receiverla kullaniyosun
  • az önce teknosa ya baktım bizim plasma 1799 dan turuncu indirimde.
    ama birşey dikkatimi cektı,onlarca led ve lcd tvnın arasında hepsını dınamık goruntu moduna ayarlamıslar bızım ď550 standart modda.aldım tvnın kumandasını cektım dınamık moda.etrafımdakı herkes 550 yi incelemeye basladı.
    demek ıstedıgım ekran parlaklıgına bu tarz yerlede karar vermek cok zor.
    beklentı aslında hep aynı,kalıtelı goruntü ve bu tv kalıtelı goruntu verıyor. bu kadar

    ıyı forumlar


    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gimmeluck

    quote:

    Orijinalden alıntı: sedatberrak

    az once aldim eve gelip kurdular ve tek kelime ile muhtesem

    hocam nasil bir receiverla kullaniyosun

    teledunyanin hd kutusu var onunla kullaniyorum. bi artisida soyle bu tv nin bugun annemlerin 2000tl ye aldigi 37 inc ledtv ile bizimkini yanyana koydum ve ikisinede ayni hd yayini verdim ve 1 metre mesafeyle tvLere baktim , led goruntuyu daha net izleyebilmek icin en az iki metre gerekirken plazmada 1metreden goruntu fazLa bozulmadan izlenebiliyor yani bu tvyi alirken odam kucuk diye endiselenmeyin bu arada tv koyacaginiz yere dikkat edin cunku evet yansima yapiyor
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.