Şimdi Ara

Liara Aksyon Figürü Güzel Olacak Gibi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Aksiyon figürleri oyun dünyasının vazgeçilmez unsurlarından birisi haline geldi. Özellikle büyük oyunların figürleri kolleksiyoncuların gözünden kaçmıyor. Bu oyunlardan birisi de tabi ki Mass Effect serisi...

Bioware ise Mass Effect serisinden Liara karakteri için yeni bir aksiyon figürü çalışması içerisinde. Henüz tamamlanmayan bu figürün ilk resimleri  firmanın facbook sayfasından yayınlandı. Amaçlanan nokta ise oyuncuların geri dönüşleri ve figür hakkındaki görüşleri.

Aksiyon figürünün resimlerine aşağıdan öz atabilirsiniz. Sizce nasıl olmuş?

• figür dedin mi işçilik ustalık detay önemli. bunları ise sideshow ve hot toys firmalarında gördüm.

450 liraya kratos figürü var .ha başkaları buna fazla der ama ben buna değeceğini düşünüyorum .elime geçen ilk fırsatta da onu alıcam.
  • "firmanın facbook" , " Firürün ön siparişleri" ve "açılacak v fiyatının" yanlış yazılmışlar.
  • Yüzü biraz anime karakterine benzemiş,figür de biraz abartılı olmuş gibi.Ama yinede çok güzel
  • bunun göğüsleri bu kadar büyükmüydü annah :D :D
  • quote:

bunun göğüsleri bu kadar büyükmüydü annah :D :D

Kolları sıkıştırmıştır :D :D
  • Bence bu figür daha çok amsterdam ın sıcak sokaklarında heykel niyetine kullanılabilir
  • Miranda yok mu laaaaan :D
  • @.Hawx

aynen. Neden Miranda değilde Liara anlamış değilim :)
  • memintoları da tombiktoymuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.