Şimdi Ara

Driver: San Francisco'da 'New Game Plus' Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Görünüşe göre Driver: San Francisco, yarış oyunu kategorisinde bir ilke imza atıyor. Derin bir senaryoya sahip olan yeni Driver, bir yarış oyununda ilk defa 'New Game Plus' özelliğini beraberinde getiriyor.

Driver: San Francisco'da bu özellik ise şöyle işliyor; Oyunu bitirdikten sonra kazanılan tüm 'Willpower', arabalar ve 'Shift' yetenekleri ilk bölümden itibaren kilitleri açık vaziyette olacaklar. Siz de daha önce bu bölümlerde tadını çıkaramadağınız bazı özellikleri ortaya koyma şansını yakalıyorsunuz.

Driver: San Francisco, 9 Eylül'de Avrupa çıkışını gerçekleştirecek. PS3, PC ve Xbox 360 için yapılan oyun, farklı sürümlerle Wii ve DS sahiplerinin de karşısına çıkacak.

• Araba yarışında ilk olabilir belki ama en son oynadığım oyunlardan Dead Space 2 de aynı özellik mevcuttu zaten...
  • 9 eylül de mi çıkacak 27 eylül yazmışsınız hangisi ?
  • arkadaşlar lütfen birisi doğru dürüst bilgi versin bu oyun pc de dahil olmak üzere 9 eylül de mi çıkacak yoksa pc için olanı eylül sonu çıkıpta diğerleri mi 9 eylülde? lütfen biri bu olaya açıklık getirsin ubisoftun işleri yüzünden kafam karıştı
  • arkadaslar oyun PS3, Xbox360 ve wii ye çikti 9 eylülde pc için piyasa çikacak....
    yanlisim varsa düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 4 Eylül 2011; 2:06:52 >
  • arkadaşlar ne 9 eylülde nede 27 eylülde çıkacak çünkü ubisoft oyunu gene erteliyecek sonana kadar bekliyor tam oyun çıkacakken erteliyecek bizi sinir edecek--MUTLU SON--
  • künye'de pc platformuna tıklarsanız gerçek tarih yazıyor.27 eylül
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun 2 eylül amerika çıkışıdı
  • belçikada yasiyorum daha dün media markt'de gördüm ps3,xbox360 ve wii sürumu vardi pc için gormedim...
  • yani oyuna yeniden başladığımızda bile (tabii varmı bilemiyorum) mercedes mclaren mi kullanabileceğiz yani :D harbiden güzel bir özellik :D
  • bu oyunu oynamayı çok istiyorum okul başlamadn oynamam gerek :D
  • Ben oyunu 2 gündür oynuyorum xbox ımda.Oyun genel anlamda vasat sayılır ama shift yeteneği olayı kurtarıyor biraz, ki o da olmasa gerçekten kötü denilebilir.Tabi şunuda söylemek lazım driver ın ilk oyunu dışında belkide en başarılı oyun olmuş.Araç grafikleri ve efektleri dışında kalan tüm grafikler berbat sanki ps2 seviyesindeymiş gibi.Sokaklarda insanlar var ama berbat çizilmişler hatta psx kıvamında diyebilirim(mgs 1 deki adamlar gibi görünüyorlar) tabi birde ezemiyorsunuz hiçkimseyi bilesiniz.Binalar ve kaplamalar en kötü olanları mesela yollara bakınca herşeyin 32x32 bir tile olduğu çok sırıtıyor.Genel olarak sanki sisli dahada doğrusu sanki karıncalı bir görüntü ile oyunu oynuyorsunuz öyle keskin ve kaliteli bir görüntü yok ne yazıkki.Büyük ihtimalle bu grafik berbatlıklarının nedeni shift olayı çünkü shift çok ani ve hızlı olabiliyor çat bu arabaya çat öbürüne atlayıp duruyorsunuz ve oyun hiç yavaşlamadan bunu yapabiliyorsunuz. Shift olayı kesinlikle çok eğlenceki mesela birisini kovalıyorsunuz diyelim kovalamaca sırasında karşı şeritten bir arabaya zıplayıp kovaladığınız araca kafadan girmek değişik ve zevkli oluyor :D

• arkadaşlar oyun avrupada 2 eylüldü çıktı bitirdi bile nerdese millet amerika 6 eylül trden bi tık yok ama daha
  • bu oyunu berbat bulanlara sasiyorum ps3te 50den fazla oyunum var fakat en sevdigim oyun bu.her yonuyle seviyorum bu oyunu.butun thropyleri bitirmeme ragmen yinede bikmadan oynuyorum
  • Bu new game plus özelliğini yaptığımızda harita ilk baştaki gibi küçükmü başlıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.