Şimdi Ara

google chrome

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisarımda 2 harddiskim var. 1. harddiskim 2 ye bölünmüş durumda c ve d diye. h diye ayrıca 2. sürücüm var. google chrome ile dosya kaydetme yeri olarak d yi gösterdiğimde, d sürücüsüne dosya kaydetmiyor ve çalışmıyor . h de ise sorun yaşamıyorum. Aynı şekilde firefox da da denedim , hiç bir sorun yok . D ve H sürücüsünede kayıt yapıyor ve programı çalıştırabiliyorum. ss den bakarsanız yardımcı olursanız sevinirim.

Ek bilgi :
    (bilgisayarımda virüs olduğunu sanmıyorum. D sürücüm bir keresinde bad sector hatası vermişti. Hd regenerator programıyla düzeltmiştim 1 tane bad sector çıkmıştı , o sector onarılmıştı ve sorunsuz hala kullanıyordum.firefox da d ye kaydedilen dosyalarda sorun yaşamıyorum)

google chrome

• fikri olan ?
  • chrome hariç kendiniz o disklerde dosya kopyalama vs yapabiliyor musunuz?
  • Sürücüde problem olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

chrome hariç kendiniz o disklerde dosya kopyalama vs yapabiliyor musunuz?

evet, bir sorun yaşamıyorum. fakat not düştüğüm gibi daha önceden 1 tane bad sector vardı. d sürücüsüne çift tıkladığımda biçimlendirilmemiş uyarısı almıştım. Bende harddisk regenerator kullanarak bad sectoru tamir ettim (artık ne derece tamir Allah bilir))
    ondan sonra d ye çift tıkladığımda tekrar ulaşabildim ve o gündür sorun yaşamadım. Sadece google chrome da böyle bir sorun yaşıyorum.
  • gogole chrome kullnmayın kullandırtmayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcteknikizmir

gogole chrome kullnmayın kullandırtmayında

Firefox'un durduk yerde kasmayan versiyonu google chromedır bence.

@Kerim26 chrome'nin ayarlarına bir göz atın orayla ilgili olabilir. Görmeme gibi bir durum olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Google Chrome Portable
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bir dosyayı indirdiniz D sürücüsüne..google chrome indirilenler sayfasından değil de D sürücüsüne girdiğinizde dosyayı görüp çalıştırabiliyor musunuz?
  • quote:

destekliyorum. bu google statics mi dir nedir vs. bu google' nin tüm türevlerine gıcık kaptım. pc'yi kasmaktan başka yaptığı birşey yok. java uygulamalarında hala problemi var mı?

programı kaldır, belgelerin dahil her tarafa bak, local'e felan artıkları sil, tekrra kurmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 5 Eylül 2011; 0:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

peki bir dosyayı indirdiniz D sürücüsüne..google chrome indirilenler sayfasından değil de D sürücüsüne girdiğinizde dosyayı görüp çalıştırabiliyor musunuz?

chrome la indirirsem çalıştıramıyorum, bilgisayarımdan d ye girincede çalıştırmıyor. ama chrome da indirelecek dosya yerini c veya h sürücüsünü gösterdiğimde , her halukarda chrome indirilen penceresinden de , bilgisayarımdan da sürücülere eriştiğimde dosyaları problemsiz çalıştırabiliyorum. chrome la d ye kayıt yapamıyorum :) firefox kayıt yapıyor ve her türlü dosyaya erişim yapabiliyorum.

anlamadım gitti..
  • quote:

ne kullanalım ben de şaşırdım doğrusu. firefox kullanıyorum yıllardır, son zamanlarda sapıttı hatta yeni versiyonlarıyla kendini chrome a benzetti. chrome deniyeyim dedim, hoşuma da gitti , firefox a göre daha hızlı açılıyor ve çalışıyor.

Büyük ihtimal, d sürücüsünde bad sector oluşmuştu bir ara, sanırım onla ilgili birşey olabilir diyecem ama neden diğer tarayıcılarla sorun yaşamıyorum, onu çözemedim.

En son çare olarak olmazsa d sürücüsündeki dosyaları h ye taşıyıp , d ye format atıp, h den dosyalarımı tekrar d ye kopyalamayı düşünüyorum. Yani d yi formatlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Geçerli bi sebeb sununda bizde kullanmayalım ? Neden öyle dediniz merak ettim
  • her iki hdd nin de dosya sistemini bi kontrol edin. veri kaydetmeye çalıştığınız sürücü fat32 ise yedeklerinizi aldıktan sonra ntfs olarak biçimlendirin sorun düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.