Şimdi Ara

EA: 'Activision Henüz Ciddi Rakiple Karşılaşmadı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Battlefield - Call of Duty meydan savaşı kaldığı yerden devam ediyor! Electronic Arts patronu Frank Gibeau'dan Activision'a olan göndermeler de tüm hızıyla sürüyor. CVG'ye konuşan Gibeau, Activision'un şimdiye kadar ciddi bir rakiple karşılaşmadığına değindi.

         Frank Gibeau, DICE'in bomba gibi gelen oyunu Battlefield 3 ile birlikte, bu yılbaşına kadar FPS pazarında Call of Duty serisinden büyük bir payı kapacaklarını düşündüğünü açıkladı. Gibeau, "Artık hafif şeyler yapamayız. Farklı bir kategoriye, liderliğe çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

         Gibeau, "Tüm ekip olarak buna inanıyoruz. Zaferi nasıl tartarsınız bilmiyorum ancak oyunun yapımı tamamlandıktan sonraki kalitesi bunu gösterecek. Bence harika olacak!"

         "Onlardan bu pazarda bir pay alacağız. Battlefield 3 sonrası Battlefield'in isminin önemli ölçüde yükseleceğine inanıyorum. Bu sefer, hiç tatmadıkları bir rekabeti tattırmak için gidiyoruz." açıklamalarını yaptı.

         Gibeau sözlerini, "Yeni teknolojilerimiz ile güçlü bir oyunu hedefliyoruz. Battlefield 3 ile FPS'de yeni neslin standartlarını belirleyeceğiz. Battlefield 3 adına onur ve heyecanı aynı anda hissediyoruz. Battlefield 3, çok iyi kalite ve teknoloji ile birlikte gelecek. Bu yılbaşında, FPS pazarındaki büyük payı onlardan almak istiyoruz. Oyuncular, bunun gibi rekabetleri sever." şeklinde sonlandırdı.

         EA kendinden emin. Activision ise suskun kalmayı tercih ediyor. Her iki oyun da bomba gibi geliyor fakat, sanırım EA ikinci bir sonucu ya düşünmüyor, ya da düşünmek bile istemiyor.
     








  • ikinci seçenek yok zaten düşünmesin :D
  • arkadaşlar 8 kasımda mw2 silah ve harita paketi geliyor muş bu doğru mu ? mw3 videolarında hepsi ay nı yahu ya bi git activision hayla belanı bulmamış
  • Mw3 Yorumum:
    Rakibi var :) BF Mw3 çıktıktan sonra Satışları Bir anda yükselip bir anda aşşa düşücektir
    Çünkü Artık Millet sıkıldı hep aynı ışıklandırmalar kullanıyor şuanda Black opsla Mw3 Multiplayer Videolarını izliyorum ve sadece Maplar değişik Ve 1 2 kaçtane silah + 1 2 tanede karakter başka bir Değişiklikyok Singplayerden şüpem yok Herkezin seveceğiniz düşünüyorum

    Battlefield 3 Yorumum:
    Battlefield İse iyi ışıklandırması ve iibir savaş atmosferi ile sizi İçine sürüyor İlk defa Gerçek bir Jet kullanırcasına Jet kullanacağız Bunu BFDen başka hiçbir oyunda göremedim :) Multiplayer kısmında Mütiş bir Aksiyon var DLCLer ile oyunu dahada geliştirileceğine inanıyorum :)
  • BSC napıyorsunuz artık YAHU adamlar kavga ettirmek için her şeyi yapıyor. bu haber en altlarydı silip tekrardanmı yayınlandınız . aferim iyi yoldasınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paypay88

    BSC napıyorsunuz artık YAHU adamlar kavga ettirmek için her şeyi yapıyor. bu haber en altlarydı silip tekrardanmı yayınlandınız . aferim iyi yoldasınız.


    Bir sorun olmuştu, haber ana sayfadan kalkmıştı aktif olduğu halde. Malesef öyle yapmak zorunda kaldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Eylül 2011; 14:15:07 >
  • Battlefield 3'ü çıktığı gün alıcam Modern Warfare'ı kişisel sebepler yüzünden biraz daha çok seviyorum. Mesela ana hikayesi ve karakterleri(Soap,Ghost,Makarov) yüzünden. multileri ayrı ayrı eğlendiren cinsten gayet iyi oyunlar tercihe ve zevklere göre. ama EA'in sataşmasından bıktım artık yahu. madem güveniyorsunuz bu kadar çıksın savaşın öyle. Activision'ın yapması gerekeni EA yapıyor bu çok ilginç aslında yani daha olgun olan Activision burada.
  • PC dışında BF3 hiç bir halt etmez.Multisi onu kurtarır ve senaryosu.Modern Warfare'nin gibi yapacaklar konsolda.Pc tüm güç.Konsol MW3 taktiği.Bende artık MW3 destekçisiyim.
  • rekabet her zaman için güzeldir,böyle oyunlar yaptıkları için iki firmayı da seviyorum.
  • EA artık çok çocuksu şeyler yapmaya başladı kavgayı seven çocuk gibi durmadan laf atıyor iki oyununda ayrı yeri vardır ama oyunlar çıksın meydan muharebenizi o zaman yapın bari
  • BF3 VE MW3 arasında herkes görüşlerini bildirip iyi ve kötü yanlarını söylediğinde biz buna tartışma diyoruz kavga değil.Neden BSC de böyle konular açılınca ''kavgamı ettircenız milleti'' diye suçlama yapıyosunuz anlamadım tartışma iyi bişeydir bunun neresi kötü.Bazıları kendi sevdiği oyunu oynamaynlara bebe velet cocuk salak gibi yakıştırmalar yapsada azınlıkta çok şükür.
  • Adamla konuşuyor bunun neresi çocukluk.Bunlara çocuk diyosanız Kojima bebekten farksız benim gözümde.
  • Tamam BF3 güzel ama EA çok abartıyor. BF3'ten sonra gelen diğer BF oyunlarıda hep aynı tarz olacak buda belli birşey :)
  • Aynı tarz olsun işte ne güzel.
  • En kral Tartışma konusu bu olur tahminimce, Mw3 vs. Bf3
  • EA nın bu tavrı sıktı beni, tamam battlefield 3 grafikleri güzel teknik anlamda süper oyun ama call of duty serisi hiçbir zaman grafikleri ile ovunmediki. Hikayesi, eğlencesi, aksiyon sahneleri ve multiplayer ı ile ovunmustur. Bazılarınız kendini tatmin etmek için battlefield yetişkinlere hitap ediyor daha zor falan diyor, bırakın bunları call of duty serisi kişisel olarak daha çok yetenek istiyor. Ben fps oyunlarını sevmem. Rpg ve strateji severim. Fps olarak call of duty oyunlarının hikaye modunu oynarım biraz multiplayer takılırım bırakırım. Battlefield 3 çıkınca sırf grafiklerine bakıp oyunu bitiririm ha sunu söyleyeyim hangi oyunu orjinal alırsın alacak olsan derseniz call of duty mw3 ü alacağım. Battlefield 3 ü korsan alıp deneyeceğim. Bir ihtimal steam a gelirse alabilirim belki!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cold Death

    ne zaman övünmedi yahu siz hangi dünyada yaşıyosunuz...
    mw ve mw2 çok güzel övünmüştür grafikleriyle...
    şu adamları savunup durmayın herifler kekliyor oyuncuyu ....
    biri çıkar yıkılabilir çevre cod tarzı değildir der saçma sapan savunmaya girer
    biri çıkar cod grafikleriyle övünmez oynanışıyla övünür der bu ne ya!!!!
    o kadar emek versin firmalar para harcasın grafikleri, sesi en üst düzeye çıkarsın ,diğeri de yapamadıgı şeyi savunmaya çevirsin...bizim oyuncu da cıkıyor saçma sapan yorumlar yapıyor...

    ACT'de adam akıllı grafik motoru cıkarsaydı gayet güzel övünecekti...

  • YIL 2020-
    COD 12 -
    COD HERŞEYİYLE YİNE AYNI-

    COD FANI :Cod nostaljiyi sever aynı grafiği sunması oyunun amacıdır.Hiç gelişmemeli bu oyun kesinlikle böyle devam etmeli biz Codu böyle sevdik.Efsaneler değişmez.
  • oyunlara lafım yok herkes istediğini oynasında burada ea nin sataşması değil asıl activisionun yaptığı ayıp birşey. yahu cod 4 ten beri aynı oyun 1 gram gelişme yok. son 4 oyunun satışı toplam 50 milyonu geçmiştir ama adamlar halen geliştirme yapmıyorlar masraftan kaçmak için, ayıp kardeşim ya.
  • ea yanlış yapıyor. cod' un karşısına bence battlefield serisiyle değil medal of honor ile çıkmalı. bf' nin klasmanı farklı çünkü. dünyanın en iyi oyununu da yapsa cod' dan çok fazla oyuncu çalamaz o oyun yapısıyla. ikisinin de seveni farklı. ama moh' un yapısı cod ile aynı. cod u indirmek için oradan saldırmalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.