Şimdi Ara

HTC Flyer Honeycomb güncellemesi internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • HTC Flyer Honeycomb güncellemesi internete sızdı





     


    Tayvanlı elektronik cihaz üreticisi HTC Titan ve Radar adlı iki yeni üst seviye Windows Phone Mango akıllı telefonlarını IFA 2011 fuarında, 10 inçlik yeni Honeycomb tableti HTC Puccini'yi ise daha önce tanıtmıştı. Bu yeniliklerin arasında HTC ilk tableti olan Flyer’a da söz verdiği Honeycomb güncellemesini yayınlamak için hazırlıklarına devam ediyor.




    7 inç 1024 x 600 çoklu dokunmatik kapasitif ekran, 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon tek çekirdekli işlemci, 1GB DDR2 RAM, 16GB/32GB kapasite, microUSB, 3G, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, 720p kayıt/1080p oynatma desteği, HTC Sense, 1.3MP ön, 5MP flaşlı arka kamera özelliklerine sahip HTC Flyer Android 2.3 işletim sistemi ile satışa sunulmuş ancak Honeycomb sürümüne güncelleneceğinin sözü verilmişti. 




    Honeycomb güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Ancak MoDaCo sitesinden Paul O'Brien adlı geliştirici güncellemenin beta sürümünü çoktan internette paylaştı bile.




    O'Brien sürümü nasıl elde ettiğini açıklamıyor ancak erken beta sürümü olduğunu belirtiyor. O'Brien, cihazını kurcalamaya meraklı Flyer kullanıcıları için güncellemeyi ROM haline getirerek yüklemeye hazır bir şekilde indirmeye sunmuş durumda. 




    O'Brien özellikle ROM'un henüz denenmediğini şimdilik sadece geliştiriciler tarafından kurularak geri dönüşlerin paylaşılmasını istiyor.








  • Tabletlerinde root haklarını almış Flyer kullanıcılarına hayırlı olsun
  • samsung galaxy note da bunun gibi duruo elde millet utanmaktan hep kulaklıkla konuşmak zorunda kalcak =D ama çözünürlük kötü yaw 5 inc lik ekranda bile 1200 ken bunda 1024 olması garip ?
  • Birçok tablet için farklı ROM, root ile ilgili bilgiler var forumda ama HTC Flyer için pek bir kaynak göremedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.