Şimdi Ara

IFA 2011: Windows Phone Mango'lu HTC Titan ve Radar'ın fiyatları netlik kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Tayvanlı akıllı telefon ve tablet üreticisi HTC'nin, dün resmi olarak tanıttığı Windows Phone Mango işletim sistemli ilk akıllı telefonları Titan ile Radar'ın fiyatları netlik kazandı.

     

    Gelen açıklamalara göre vergiler hariç HTC Radar 335 Euro, HTC Titan ise 512 Euro'dan Almanya'da satışa sunulacak. Ancak akıllı telefonlara Almanya'ya özel %19 katma değer vergisi eklendiğinde fiyatlar sırasıyla 399 Euro ve 609 Euro'ya çıkıyor.


     


    HTC Titan'ın bilgilerini görmek için buraya , HTC Radar'ın bilgilerini görmek için de buraya tıklayabilirsiniz.



     










  • nokia yandı
  • WM Mango güzel bir işletim sistemi fakat bu telefonların donanımları cok kötü oluyorlar. 2010 donanımları bunlar ve 500-600 euro. Wm Mango alacagıma daha uygun android alırım veya Nokia N9 alırım daha iyi. Hem Samsung Note ekran büyüklügünün dışında kral bir telefon
  • şöyle bir durum varki mango daha düşük donanımlarda bile çok stabil çalışıyor. işte burda mesela android için eskiyen bir sistemi mango ile bir kaç yıl daha çalıştırabilirsin gibime geliyor.

    mango ile ilgili çıkmış bütün telefonları inceliyorum hepsi android telefonlarının gerisinde...
  • adamlar bedava verse "ulan kargoyu niye ödemediler" dicekler yakında :D
    siz hiç windows işine girmeyin android yada badalı bi telefon alın cebinizde rahat etsin falınızda.
  • symbian belle ve windows mango beni çok şaşırttı. . ikiside hiç beklemediğim kadar yağ gibi hızlı ve sade olmuş.. hele win çok beğendim.
    Ancak tabiki bu hız ve yağ gibi çalışma ne zamana kadar sürecek. Formattan 5 gün sonra bile kendini hissettiren win aptallıkları bakalım mobilde de görülecek mi?.

    kesin olan bir şey var ki o salak saçma s60 symbianlarla gençliğimizi çürüttükten sonra bu çıkışlar iyi oldu.

    android
    ios
    badaa
    symbian belle
    win phone 7

    hepsi normal bir kullanıcıyı fazla fazla memnun edecek işletim sistemleri.


    Rekabet güzeldir.
  • htc tasarım konusunda gerçekten çok iyi yanlız birazdaha köşeleri sertleştirse daha iyi görünüm sağlanacak :P

    android ile donanım çıtası yükseldi ancak iyi çalışıyo diye donanımı kısmamalılar...ayrıca mikrosoft biran önce hafıza kartına ve türkçe desteğine önem verse ve elini çabuk tutsa iyi olacak
  • Çok şık cihazlar..
  • arkadaşım sıralamayı yalnış yapmış sın
    1: ios
    2: ios
    3: ios
    gerisi yalan
    hepsini yeteri kadar kullandım merak etmeyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost1984

    arkadaşım sıralamayı yalnış yapmış sın 1: ios2: ios3: iosgerisi yalan hepsini yeteri kadar kullandım merak etmeyin

    kaçın beyler ios fanboyu geldiiiiii :D (kızmayasın)
    ben açıkçası android kullandım az biraz da ios kullandım. bana wp7 sanki bir bilgisayar işletim sistemiymiş ve kullanıcıya çok şey sunuyormuş gibi geldi. ben wp7 mango bekliyorum...
  • ios çoğu kullanıcı için mükemmel bir seçim. Adamlar senede bir format 'attırıyor' bilgisayarlarına. d: sürücüsü resim-müzik-film üçlüsünden ibaret. Bu kişilere kullanıcıyı belirli sınırlar içinde kullanım sağlayan,stabil çalışan sorun çıkarmayan, sıkıldıklarında appstore gibi kullanımı kolay ve çeşitli uygulamalar sunan bir sistem sunarsan havada kaparlar. Ancak bizim gibi elini kirletmeyi seven kişiler için ios tam bir hapishane.

    windows lu tabletler ile androidli tabletleri karşılaştırdığımda donanımı daha iyi olan w. li tablet çok yavaş kalıyordu. Umarım telefonda bu gerçekleşmez ve android-ios-wp7 arasındaki rekabet artar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost1984

    arkadaşım sıralamayı yalnış yapmış sın 1: ios2: ios3: iosgerisi yalan hepsini yeteri kadar kullandım merak etmeyin


    bende ios kullanıyorum hayatımda bu kadar berbat bir işletim sistemi görmedim iğrenç berbat appstore olmasa çoktan bitmişti!!!
  • Acaba desire hd gibi cihazlara windows 7 kurulabilir mi ki daha stabil ise denemek isterim yani :)
  • arkadaslarım ne war bu androit de anlamadım eşimde galaxy s var cızırtılı radyosunumu seveyi dogru duzgun calısmayan gps sinimi büyük olusunumu seveyim menülerinin içinde kaybolmayımı seveyim live wallpaper koyunca telefonun abartı kasmasınımı seveyim neyini seveyim her telefonuna yazılım kısıtlamasını mı hapisane dediginiz iosde androidden inanın daha cok görsellik yapabiliyorsunuz. ve sıfır kasma çünki herşey prof hazırlanıyor neredeyse kapalı kutu diyenler kullanmamış demektir. daha bircok seyvar ama çatışma cıkmasın. birde win7 trophy telefonum çok hızlı idi
    son olarak gercekten android 5 yıl sonra ios ile yarısabilir
  • ben çok umutluyum WP7 den



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 3 Eylül 2011; 13:11:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost1984

    arkadaslarım ne war bu androit de anlamadım eşimde galaxy s var cızırtılı radyosunumu seveyi dogru duzgun calısmayan gps sinimi büyük olusunumu seveyim menülerinin içinde kaybolmayımı seveyim live wallpaper koyunca telefonun abartı kasmasınımı seveyim neyini seveyim her telefonuna yazılım kısıtlamasını mı hapisane dediginiz iosde androidden inanın daha cok görsellik yapabiliyorsunuz. ve sıfır kasma çünki herşey prof hazırlanıyor neredeyse kapalı kutu diyenler kullanmamış demektir. daha bircok seyvar ama çatışma cıkmasın. birde win7 trophy telefonum çok hızlı idi
    son olarak gercekten android 5 yıl sonra ios ile yarısabilir



    Bugün verdim 3gs imi yerine sgs2 aldım. Açıkcası herşeyinden de memnun kaldım.

    galaxy s in cızırtılı radyosu var(ki bu tamamen anten ve oraya olan istasyonların yakınlığı ile alakalı-arabalarda da radyoda cızırtı oluyor ancak onlara laf etmiyoruz?) ama iphone da radyo bile yok? netten dinlenilen radyolar androidde de var.

    gps bağlanma süresi tamamen aynı yan yana test ettim. Ancak igonun açılma süresi( ikisinde de yüklüydü) sgs2 nin 3-4 kat daha hızlıydı.

    Telefon şuana kadar pek kasma göstermedi ancak daha çok yeni telim. 3gs imle kasma problemim pek olmadı ancak sebebi her sayfanın yüklenmesinin 5 sn sürdüğüne alışmış olmamdan. sgs2 de basmamla tüm ekran karşımda..

    ios u jb siz kullandığınız zaman hangi görsellikten bahsediyorsunuz acaba? jb li bile anca tema,logo,lockscreen nin görünümünü değiştirebiliyorsunuz..

    ios gerçekten çok stabil bir sistem. Ancak benim istediklerimi artık veremiyor. Sıkıldığım zaman herhangi bir siteyi açıp dizi yada film izlemek isteyebilirim. pc deki filmi ve altyazıyı atıp izlemek isteyebilirim. En önemlisi herşey için itunes yüklü bir bilgisayara ihtiyaç duymak istemeyebilirim. Şuan iosun hala artıları var ancak bunlar androidinde birçok artısı var.




  • eminim ios nin multitouch ını bile özleyeceksin ileride
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost1984

    eminim ios nin multitouch ını bile özleyeceksin ileride

    İyide sgs2 de multitouch var? Birde 2 tusla basip telefonu yukari asagi oynatarak yakinlastirip uzaklastirma var ancak bir ise yaradigini sanmiyorum:)
  • htc tasarım konusunda her geçen gün daha iyi oluyor
    telefonların fiyatları yüksek özellikle titan evo 3d'den daha pahalı, Türkiye'ye gelebilirse 2000 lirayı geçer herhalde
    nokia'nın wp7 ile şansı gittikçe azalıyor elini çabuk tutmalı
    ayrıca yeni gpu'dan mı yoksa güncel sürümden mi bilmiyorum ama telefonun arayüzü sanki daha hızlı tepki veriyor
  • :) arkadasım multitouch derken yani iosde iki parmagını birbirinden ayırma tadı ilele robot da farklı anlamında aynı hissi alamazsın demek istedim.:) bu arada hayırlı olsun telin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.