Şimdi Ara

Ban Dalgası Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle konsolum banlandı 1.5 yıldır fw lı kullanıyordum son günmüş meger herkes bi kontrol etsin konsol banlandıgına gore ban dalgası basladı demektir vatana millete hayırlı olsun

not : 42.130 gamerscore boşa gıtmez umarım sadece konsol banlanmıstır.

• demek banlandın geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun dostum..anlaşılan ms hiçbir zaman izin vermeyecek ve kopya kullanan her konsol banlanacak.....

2009 dan sonra çoğu kişi orjinale geçiş yaptı donanımhaberde anlaşılan 2011 de herkes komple geçicek...

bu benim görüşüm ki banlı bir konsol benim gözümde çöpden başka birşey değildir....
  • Geçmiş olsun. Ban gelmeyecek öle bir şey yok diyenlere de kapak olmuştur
  • Geçmiş olsun sıra bize ne zaman gelecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 2 Eylül 2011; 17:29:28 >
  • Bugün 1 hafta sonra falan konsolu açtım . Oyuna girdim gayet güzel oynuyorum guitar hero . Sonra dedim bu niye live bağlı değil . Connect live bastım ve Console Banned yazısını gördüm

Garip bir duygu . Zaten toplasan 1 aydır bir veya iki kere black ops oynamışımdır online olarak . Ama şimdi live olmayışı garip geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Bugün 1 hafta sonra falan konsolu açtım . Oyuna girdim gayet güzel oynuyorum guitar hero . Sonra dedim bu niye live bağlı değil . Connect live bastım ve Console Banned yazısını gördüm

Garip bir duygu . Zaten toplasan 1 aydır bir veya iki kere black ops oynamışımdır online olarak . Ama şimdi live olmayışı garip geliyor .

Sizde banlandınız yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Perma ban açılır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Bugün 1 hafta sonra falan konsolu açtım . Oyuna girdim gayet güzel oynuyorum guitar hero . Sonra dedim bu niye live bağlı değil . Connect live bastım ve Console Banned yazısını gördüm

Sizde banlandınız yani

Çok dramatik şekilde betimlemişim

Özet olarak banlandım evet

• Hadi bakalım yokmu arttıran
  • daha dün catherine demosu indirdim bugün kontrol etmedim bakalım sonumuz ne olacak
  • Ölücünüz geldi hanıım. Banlı konsollarınız yok pahasına alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

Ölücünüz geldi hanıım. Banlı konsollarınız yok pahasına alınır.

Bende alabilirim
  • Fwli kullananlar değil, fifa 11 vb, illegal işe karışanlar banlanıyor,(fw illegal değildir anlamı çıkmasın)
  • illegal işlere karıştım hala livedeyim
  • Valla su dakkadan sonrada gıdıp yenı konsol alıpda orjınal oyuna para vermem 1 yıl kaldı sunun surasında yeni nesile yanlış bı strateji uyguladı bence ms eline bı sey gecmez benı banlamasıyla her ay gold alan ms poınts alan bı kullanıcısını kaybettı neyse bız bunu bıle bıle fw lı konsol kullandık zaten hakkımızda hayırlısı buymus
  • hayret ilk aldığım makinadan beri banlanmadım yine banlanmadım çok para döktüm arcade oyunlara banlansam çok zoruma gider
  • Bi ara fifa11 beleş key aramıştım iyiki bulamamışım kasıma kadar yırtmak istiyorum
  • god ya allah aşına söyleyin bilmiyorum cahilliğime bağışlayın god ne bende oynamiim yaa ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

illegal işlere karıştım hala livedeyim

'Live'dayım' olacak o.
  • beyler sade fwlerde banlanıyor godsuz olsada bir arkadaş uçtu orjinalci herif üstelik . updateden sonra orja geçti ve ban
    edit : çokbilmişlik yapmayın psp'den yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 2 Eylül 2011; 17:52:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.