Şimdi Ara

10 gundur yasadigim hiz sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylar degil, yillardir full 8 Mbps alabiliyorken, ne olduysa ramazan ayinin sonuna dogru hizim 2 Mbps'e sabitlendi. TTNET ile defalarca gorustum ve 8'e cikardilar ama bir sure sonra yine 2 oldu, yine aradim yine 8'e cikardilar. Yillardir sorun yasamazken, sozde hizlari da artiriyorlarken ne oldu da son donemde bir cok arkadasa ayni problemi yasatiyorlar anlam veremiyorum. Adil kota kullanimi ile de alakasi yok. 1 Eylul oldu yine yukselmedi, yine aradim yine 8 yaptilar. Yarin yine 2 Mbps olmayacaginin garantisi de yok.

Santralde altyapida calisma mi var diyorum yok diyorlar. Ama kesinlikle birseylere oynadiklari ortada... TTNET ile dogrudan baglantili bir arkadasa var midir ? Nedir bu olay sizce arkadaslar ? TTNET'ten cok memnun iken ille de alternatif ADSL'yi gecirtmeye calisiyorlar.

Musteri temsilcileri de enterasan, erkek ajana denk gelirseniz, hiz yukseliyor. Olur da bayanlar teli acarsa, ayiklayin pirincin tasini. Yok adil kullanim, yok hattiniz cok kotu... Bir suru anlamsiz sozler. 5-6 yildir 8 alan hat, nedense 10 gundur kendiliginden zayiflamismis falan filan... Sizi dinlemiyorlar bile. Hatta bir tanesi neredeyse yemin etti ki, benim hattim ezelden beri asla 2 Mbps uzerine cikmamis ve cikamazmis !!! Kiza 820-830 kilobyte ile nasil download yapabildigimi ve 7 Mbps'e bile indigini bir an bile gormedigimi soyluyorum, beni yalanci cikariyorcasina konusup durabiliyor. Aylik download miktarima bakin diyorum, 2 ile bu kadar download nasil yapmisim diyorum, anlamsiz anlamsiz yine cevaplar veriyorlar !!! Network bilgileri de yok, matematik bilgileri de yok.

• Bölgende bir altyapı güncellemesi yapılmışsa vs. TurkTelekom'un yeni DSLAM cihazları hızı otomatik ayarlarken aptallıklar yapabiliyor. Bu durumda müşteri hizmetlerinden hızı arttırtmak gerek tekrar.
  • ben aylardır 16 mbit i full oliyorum bende bi sorun yok ALLAH a şükür olaya gelince zaten ttnetin herkesin netlimitsize geçirmek istemesindeki neden de bu bence yani biz size 8 garanti etmiyoruz diyolar gerekçe olarak
  • Aynı sorun bende de var. 1.5 ay önce hızım bir anda 900-1000kb/sn'yeye çıktı. Tam seviniyordum ki 1-2 gün sonra 3720/640 gibi acayip bi hıza sabitlendi. Modem'im kafayı yedi bağlanamadı ben de öteki modemi bağladım onda da Adsl2+ olarak 1770/640 gibi bir hızla bağlandım. Bir hafta böyle idare ettim. Sonra hız 5100'e kademeli olarak da 7140/640 olana kadar arttı. Tam seviniyordum bu sefer 3520/800'e sabitlendi hala da öyle.

İlk başlarda ayarlama yapıyorlar diye düşünmüştüm ama hızın kademeli olarak arttığını görünce elle bir oynama olduğunu düşündürdü. Bu arada hızım 1770/640'a düşünce müşteri hizmetlerini aradım tabi o ara adil kullanımı aşmıştım. Bir bayan çıktı papağan gibi "Tarifeniz 8mbit'e kadardır, adil kullanımı aştığınızdan dolayı düşmüştür." Ben diyorum ki adil kullanım olsa 1024'e yani 1mbit'e düşer benim hızım 1770/640 hala aynı terane. Sinir oldum kapattım telefonu.

Bakalım bu ay adil kullanımı aşmadan tekrar aramayı düşünüyorum. Bu sefer ne diyecekler. Fakat daha beter olur diye korkuyorum.

Ekleme: Resim

10 gundur yasadigim hiz sorunu !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimkim -- 4 Eylül 2011; 8:12:13 >

Steam: kimbukim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTnet ile şöyle bir deneyimim olmuştu: bkz: deneyim. Diyeceğim Twitter TTnet destek ekibi daha bilgili olabilir bu konularda, onlara danışın derim.

Upstream Margin: 8 db
    Downstream Line Attenuation: 34
    Upstream Line Attenuation: 40
    Downstream Transmit Power: 0
    Upstr
  • aynıı sorun bendede var okulların tatil olmasından sonra hız resmen 4-5 katı aşağı düştü7-8 mbit çekerken 1-2 çekiyorum artık aradım arıza kaydı oluşturuyo hep aynı terane istemiyorum diyorum arıza kaydı bıktım artk kayıtladan yapabilcek bişeyimiz yok dio ya

Aynı problemi ben de yaşıyorum bu TTnet işine hiç girmesem iyiydi...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.