Şimdi Ara

100bin tl nakitımız var ve ıs kurmak istiyoruz öneriler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
10
Favori
61.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1oo milyara bmw z4 blursun 2oo8 model ondan alin icinde yatin
  • Arsa al dostum.Ben daha karlı bir iş göremiyorum uzun vadede.Yada yukarıda arkadaşın dediği gibi inşaat işine gireceksin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byozyky


    quote:

    Orijinalden alıntı: Feel Me

    Hocam güzel bir yerde araştırın dükkan bulun , ferah bir yer olsun , işlek olsun.

    2 tane yaşlı kadın bulun dükkan için meze , zeytinyağlı yemekler , ev yapımı reçel , peynir , yoğurtlar vs. yapsınlar , aylıkta onlara 500-600 lira para verirsiniz , yaşlı olmalarının sebebiyse sigorta sorunu olmaz.

    Meze işinde iyi para var.

    Veya

    3 tane Palio falan alın , araçları kiralayın.

    Aslında benim kafamdaki 3katkı bi yer kiralayıp cafe ps3 kafe ve yemek yeri gibi ayirmak ıstiyorum yada cafe yerine film odaları yapmak film arşivi 102ekran tv ve o katı odalara bölmek gibi olmazmı bu ?


    Allah aşkına ps3 işi mi kaldı yahu? Her açılan yer 3 ay sonra kapanıyor. O üç katlı yerin kirası - ki o 3 katlı yer işlek bir yer olmazsa tutmaz - , orayı döşemesi , aylık elektrik masrafı , aşçı maaşı vs. bunları düşündünüz mü?

    Valla 1 milyonum olsa yine ps3 yeri açmam.




  • Halı yıkama yeri açın.

    Tutulursa iyi para getiriyor valla. Bizim çorumda küçük bir halı yıkama tesisimiz var. Bayramdan önce sadece 1 günde 1.200TL lik sipariş teslim ettik. 5-6 kişi çalışıyor geceli gündüzlü. Toplamda 45-50 milyar masraf yaptık. 5 yıllık kirasını da peşin vermiştik dükkanın. Yaz aylarında günde 400-700 arası teslimat yapılıyor. Metre karesini 2TL den yıkıyoruz.
  • 4 tane araba al galeri ac
    yapmaman gereken tek sey arsa ve emlak
  • Bulundugunuz yer oradaki hayat şartları vs . Gezilecek gidilecek nereler var nerelerin ulaşımı kolay nerelerde sıfırdan güzel bir yer oluşturma potansiyeli var. Bunlar önemli burada vereceğimiz tavsiyeler seni batırmaktan başka birşey yapmaz.
    Ne yapacaksan cevabı kendi içinde zaten. Örneği bizim antalyada bir kapalı sokak yapıldı yeni sulu filan güzel bir yer etrafıdna 2 tane alışveriş merkezi var heryerden buraya ulaşım kolay. Ben olsaydım orada hiç düzgün öğrenciler için kafe yoktur üstelik lise de vardır ve öğrenciler çok geliyor oralara. Ben oraya nargile cafe açardım ve Aileler içinde nezih bir bölüm yapardım. Oralarda yakınlardada pideci dönerci yerler var. Birisyle anlaşıp karın %10 u benim derim ve ben mekanımda yemek satmam böylece aşcı parasıda vermem. Sadece yemek listesi koyarım gelen kişi oradan seçer ben söylerim. Bu şekilde yapardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    Teoride 75.000 TL'lik iç yapısı olmayan, sahibinden acilen bir ev satın alıp, ucuzundan ama kaliteli işçilikle içinin boyasını, parkesini, marleyini, dolaplarını vs yaptırabilirsiniz. Toplamda 100.000 TL'ye patlayan bu güzelleşen evi, 115.000-120.000 TL gibi bir fiyata satarak %60 kar elde edebilirsiniz. Büyük emlakçılar bu şekilde para kazanıyorlar, komisyonla değil.

    Ama işi pratiğe dökmesi, sizin için çok zor olabilir. Büyük zarar da edebilirsiniz.

    Bu aralar o ise girme derim önümüzdeki 1 2 yıl icinde emlak krizi olacak
  • 2 yıl kadar bekleyin yeni bir kriz yakında, var olan o paranızla borsaya girin krizden 1,5 sene sonra paranızı en az 3'e katlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    Sağlam bi mekan 120 bini geçmez gibime geliyor benimde hayalimdeki işlerden birisi kendisi aslında da zaman bakalım.. Mekanın yeri çok önemli ama. Bide açtırırken sanırım sertifikan yoksa açamıyosun. Sen kara verdiktne sonra bunlar çözülür ama bu iş için uygun birimisin bence en önemli şey bu . Sokaktan geçen birinin yapabileceği bi iş olduguna inanmıyorum .


    nereye geçmez güzel kardeşim bizim salon geçen sene açıldı sahibiyle konştm 5 yılda anca makina parası kapatırız diyor adam gibi koşu bandı 9 milyar tanesi zaten leg ex leg curl butterfly chest press bütün makinalar olmak zorunda salonun tutulması için 200 milyara yakın para yapıyor bu makinalar + temizlik + 4 milyar aylık eleman yada 3 milyar temizlik bide kafe açmak zorundasın 2 katlı olsa iyi olur kafe açmasanda nezih gözükmez + elektrik bina kirası falan ayrıca müşteri kazandırmakta zor 1 dumbell seti yetmez duvaradn duvara dumbell olmak zornda yarısıda olabilir salon işi zor ama geleceği çok iyi




  • 100bin lira gibi bir parayla ps3 kafe açarsan tek kelime ile yazık olur.O para ile gerçekten geleceğe büyük yatırımlar yapılabilir.Ailemizin durumu iyi diyorsun.O zaman parayı kaybetmekten korkma ve ticarete gir.

    Sonu gelmeyecek olan 3tane sektör var: gıda, giyim, sağlık.Sağlık sektörü için 100bin lira az kaçar biraz en iyisi gıda sektörü.Hemen alternatif bir iş fikri ile geleyim sana.İstanbulda kadıköye gittiysen tam kadıköyün merkezinde bir makarnacı görürsün.Bir tabağı 5liraya satar, 6-7çeşit makarnası vardır, oldukça doyurucudur ve mekan asla boşalmaz ucuzluğundan dolayı.İç dekorasyonuda iyi tutarsan düzgün bir mekan görüntüsü vermiş olursun.
    1tabak makarnanın maliyeti ne kadar.Taş çatlasa sosuyla birlikte 1liradır.Satışı ne kadar 5lira. %500kar gerisini sen düşün.Bahçelievler 7.cadde bu iş için biçilmiş kaftan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

    HEPSİNİ ALTIN HESABI AÇ 1 AYDA 8 BİN LİRA 8500 LİRA OLDU SÜPER TAVSİYE !


    kedi her zaman kaymak yemez.
  • Bir işe yatırım yapmadan önce en önemli faktör ROI oranıdır (Return of Investment). Pek çok işte bu oran en az %10 civarıdır. Şimdi buna dayanarak bir hesap yaparsan eğer, 100 milyarlık kapital ile 10-20 milyar kazanabilirsin normal şartlarda. 20 milyar hem abine hem sana yetmez.

    Kendi iş gücün ağırlıkta olursa (iddia bayii gibi) o zaman ROI oranı artar ancak İddia bayii açmak o kadar kolay değildi sanki?

    En önemlisi, sakın başkasının fikriyle bir işe girme. Para kolay kazanılmıyor bu devirde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Hipopotam

    20 bin lira yillik 1440 lira getiriyor 100 bin 7200 getiriyor bence iyi para yattigi yerden

    Tabiki iyi para ama yetmez. Fikir olarak örn. 100 bin tl 7.2k getiriyorsa aynı miktarda yatırım yapılıp aylık net 10 bin TL kar getiren iş yapılır, ki buda yılda 120k eder. Yani faiz hem haram hem mantıksız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbolukbasi34 -- 19 Nisan 2015; 16:31:23 >
  • Tır alın birtanede şoför bulun 7-8 bin gelse aylık 3 bin sofor masrafına gitse kalanı cebine
  • Vay be 5 sene önce 100.000 TL iyi paraydı oysa şimdi kıçı kırık Jetta alınabiliyor anca..
  • Gidin aselsan hisse alın 2 günde +%5 arttı vallaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.E.C

    Arsa al dostum.Ben daha karlı bir iş göremiyorum uzun vadede.Yada yukarıda arkadaşın dediği gibi inşaat işine gireceksin...

    2011 de bizi dinleyenler şimdi milyoner
  • Bu para dedemin köydeki arsalarından kaldı bi kısmı satıldı ve abimle bana bu kadar düştü ve biz abimle ıs kurmak istiyoruz abim askerligini yaptı geldi ben daha gitmedim ne tür ıs önerirsınız



  • İNŞAAT
  • Teoride 75.000 TL'lik iç yapısı olmayan, sahibinden acilen bir ev satın alıp, ucuzundan ama kaliteli işçilikle içinin boyasını, parkesini, marleyini, dolaplarını vs yaptırabilirsiniz. Toplamda 100.000 TL'ye patlayan bu güzelleşen evi, 115.000-120.000 TL gibi bir fiyata satarak %60 kar elde edebilirsiniz. Büyük emlakçılar bu şekilde para kazanıyorlar, komisyonla değil.

    Ama işi pratiğe dökmesi, sizin için çok zor olabilir. Büyük zarar da edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.