Şimdi Ara

BloodRayne: Betrayal'den Yeni Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      İki boyutlu oyunlar konusunda uzman bir geliştirici olan WayForward tarafından hazırlanan BloodRayne: Betrayal'in yeni ekran görüntüleir yayınlandı. Bu görüntülerde Rayne yine çok kan döküyor.

6 Eylül'de Playstation Network'te 7 Eyül'de ise Xbox Live'da yayınlanacak oyunda Rayne son bir görev için vampir avına başlıyor, fakat bu görevde ihanete uğrayacak olan kahramanımız istemediği şeyler yapmak zorunda kalacaktır.

Oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

• Oyun videolardan felan bakalınca pek güzel görünmüyor sanırım Shank kadar iyi olamaz bu oyun
  • Ben bu oyunun Cd'sini kedimin kumuna bile koymam :D.Sene 2011 ve hala böyle oyun çıkarmaya cesaret ediyorlar pes değrusu :D
  • @mht35

Yıl 2011 ve hala oyunların grafikden ibaret olduğunu sananlar var pes doğrusu.

Sana tavsiyem Limbo yu bi araştır
  • Fena halde Castlevania etkisi var oyunda.
  • Ya milletin kanını içerdim üzerlerine atlayıp çok güzeldi bu oyun ve 3D'ydi...
  • rayne i bu halde görmek aslinda biraz üzücü ilk oyunu gördümden beri vuruldum bi oyundundur ama onu hem 2D hemde pcde görememek üzücü hemde ilk 2 oyunu pcye çıkmışken 2D de rayne in sexylinden ve cazibesinden eser yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.