Şimdi Ara

WoW Baş Yapımcısı: 'PC Yeniden Gelişiyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      World of Warcraft'ın baş yapımcısı Tom Chilton, PC Gamer'a bazı açıklamalarda bulundu. Oyunlarının kullanıcı sayısının 12 milyon'dan 11.4 milyon'a düşmesiyle ilgili bir demeç veren Chilton, bunun nedeni olarak PC'nin yeniden gelişmesini gösterdi.

Tom Chilton, "PC'de her geçen gün yeni şeyler ortaya çıkıyor, keşfediliyor. PC'nin potansiyeli yeniden ortaya çıktı, PC yeniden gelişiyor." açıklamasını yaptı. Tom Chilton, "Konsoldaki kısıtlamalar karşısında PC'nin daha üstün hâlde olduğunu düşünüyorum. Klavye ve fare, oynanış açısından daha kolaylık sağlıyor. Hele ki Starcraft 2 gibi RTS oyunlarda. Bizim işimize baktığımızda, World of Warcraft'ı konsollarda düşünürsek, gerek arayüz, gerek ise oynanış olarak büyük kargaşa ortaya çıkacaktır." şeklinde konuştu.

Tom Chilton, son olarak "Bildiğiniz üzere son zamanlarda PC'de dijital dağıtım yaygınlaşmaya başladı. Bence bu, PC'yi ileride daha da güçlü duruma getirmek, yeniden geliştirmek için gereken potansiyeli sağlıyor." açıklamasını yaptı.

• adam haklı her fps oyununda klavye ve fare ile oynamak daha kolaydır.Ve pc için böyle şeyler denmesinin sebebi konsollarda BF3 ün full high ayarlarda çalışmamasıdır. Helal olsun dice' a. PS3 ve Xbox360 lar yakında hiç oyun çalıştıramıyacaklar.Ama pc ler kendini yenileyebiliyor.ekran kartın mı düşük al yenisini ram mi az al daha iyisini. Ama konsolcular kaldılar öyle hahaha hadi bekleyin PS4 ü Xbox 720 yi hahaha onlarda bir zamanlar böyle hahaha diye dalga geçiyorlardı kendilerini üstün görüyorlardı. Pc oyuncuşuğu unutuldu sanıyorlardı ama bizi asla geçemezler.PS4 çıkar o da eskir ama PC hep kendini yeniler hep ayakta sapasağlam kalır. Konsola özel 2-3 oyun çıkınca artistleniyorlardı konsolcular. Konsolada MMO oyunlar çıkmıyor. Şimdi konsolcular basar bu haberi.
  • fpsleri klavye fare ile oynamak kolaydır ama gamepad ile oynamak çokda zor değildir
    quote:

r.Ama pc ler kendini yenileyebiliyor.ekran kartın mı düşük al yenisini ram mi az al daha iyisini. Ama konsolcular kaldılar öyle hahaha hadi bekleyin

ps3 çıkış tarihi Kasım 11 2006
    xbox360 çıkış tarihi 27 Kasım 2005
    yani bu konsollar yıllardır nerdeyse hiçbir donanım değişikliğine gidilmeden çalışıyor pc gibi güncel oyunlar için senede bir yeni ekran kartı işlemci ram almak gerekmiyor
  • ultra üst seviye bir pc alıp pc oyunlarına çok ucuza ulaşabiliriz, ayrıca yüksek çözünürlükte ve full ayarlarda rahatça oynayabilir ve donanım eklemeden bile en az 6 sene kullanırız... :D mmo ve multiplayer modlardan ve oyunlardan nefret ederim ama rpg'ye hayır demem en azından öbürlerine nazaran daha mantıklı... :D
    Daha Fazla Göster
  • @merty

Konsollar yerinde saydığı için oyunlar da yerinde sayıyor.
  • Ben hem konsol hem pc kullanıcısı olarak her zaman söylerim.Kimse pc camiası ile uğraşmasın.(Pc camiası derken microyu bahsediyorum) Sony çok laf söyledi büyük konuştu ps3 çıkmadan önce.Birçok söz verdi ve hiçbirini adam akıllı gerçekleştiremedi.Çeşitli kişilerle uğraşması sonucu sunucuları hack yeyince ken amcamınız efsanesi ps dibe vurdu ve ben en son other os ps3'den kladırıldıktan sonra hiçbir software güncellemesi yapmadan cfw bekledim ve cfw geldiği an korsana dönüş yaptım.Zaten konsollar gözümde bitti bu saten sonra.Şimdi sadece fixli 3.55 cfw oyunları single oynuyorum ve çok mutluyum.

Gelelim micronun x box konsoluna.Bir pc kullanıcısı asla x box almamalı.Neden mi.Direct x i bilen bilir hatta benden daha iyi direct x teknolojisini tanımlayacak forumda arkadaşlarımız var.Micro sadece 2 cilalıyo isim değişitiriyo hikaye vs piyasaya oyun sürüyo.Sırf bu konsol yüzünden pc camiası adam akıllı oyun göremiyo.Mesele korsan değil insanları korsan kullanmaya teşvik etmeleri.Sony 140 150 lirya oyun satıyo.Aynı şekilde microda.Oyuna bakıyorum tr altyazı yok sesi zaten geçtim (bu lafım sony'e).Microsofta tr altyazı konusunda hiçbirşey söylenemez zaten adam resmi olarak tr de satmıo.
    Pc camiası candır.pc'ye orci alın parasını gerçekten hak eden oyunları.Gerçekten uğraşılmış oyunlar zaten kendini bellli eder.Gidipte ps3'den port optimizasyon özürlü gta 4 dnen oyuna dünyanın parasını vermem açıkça söyleyim.

Şu anda cod ve battfield 3 beklemedeyim.Crysis 2 fiyaskosundan sonra multide yüzümü kara çıkartmaz iyişallah.

Alın Verin Pc Camiasına Can verin. :) Sevgiler.

• Yeni konsollar cıktıgında pc biter ^^ 4 5 Yıl

Sonra gene aynı muhabbet

Sonra gene konsol

Sonra R.I.P lalala25
  • aman wowunda süper grafikleri vrya bi bf3 edemez wow çok iddalı konuşmş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

aman wowunda süper grafikleri vrya bi bf3 edemez wow çok iddalı konuşmş

2004 yılında çıkmış bir oyundan çok fazla şeyler bekliyon bf 3 fanboy

yine saydırmışsınız dostlar ama her şey güzelde bu cepler varya bu cepler yanacak kül olacak malesef
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • hd4250 ile wow 1920x1080 high oynayabiliyorum
    birde konsolda mmorpg varmı demiyormusunuz her konsol sahibinin bir pc si var
  • Arkadaslar sirf battlefield 3 icin pc alicam.beni 5-6 yil idare edecek bir oyun bilgisayari ozellikleri yazarmisiniz.3000 tllik.kasayi konsol gibi 46inc led tvye bagliyacam hdmidan.cozunurluk olarak full hd goruntu alirmiyim 46 incde? Simdiden tesekkurler..
  • oyun dünyası konsollara göre değişiyor hala pc diyosunuz.tamam ok pcnin donanımı çok daha ii ama ne zaman yeni konsollar çıksa pc unutuluo konsol 5-6 seneye girince bütün pcciler bi oyun gördüklerinde atlıyor yok bunun grafikleri muhteşem

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaslar sirf battlefield 3 icin pc alicam.beni 5-6 yil idare edecek bir oyun bilgisayari ozellikleri yazarmisiniz.3000 tllik.kasayi konsol gibi 46inc led tvye bagliyacam hdmidan.cozunurluk olarak full hd goruntu alirmiyim 46 incde? Simdiden tesekkurler..

üyelik msn vs ver halledelim konuşalım
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • ultra üst seviye bir pc'yi hiçbir konsol hiçbir zaman geçemez...! r.i.p. konsolcu topluluğu :D dolaylıda olsa bütün pc'ler konsoldan iyidir... adamsanız konsolda oyun ve program yapın :D
  • Yeni nesil konosollar'da bence çok büyük bir ihtimal pc gibi donanımlarını değiştirme imkanı sunacaklar ozaman pc'cilerin bu muhabetleri biter.Ama yeni yenil konsol çıkana kadar pc'ciler yükselişe geçecek bunun ilk örneği bf3 ve metro last light.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.