Şimdi Ara

Asus 1015px aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadadan aldım. az önce kurulumunu yaptım ve aşırı ısındıgını farkettim daha sonra 10 dakka olmadan laptop kapandı daha nete bile girmemiştim. soguduktan sorna tekrar açtım bıraktım hiç birşey yapmadan 15-20 dakka içinde yine kapandı. daha sonra diger notebook un sogutucusunu koydum altına falan ama nasıl kasıyor bir şey yapılmıyor ısınınca sesler cızırtılı geliyor görüntü zaten akmıyor bile. neyse everest yükleyip bakayım dedim bir de ne göreyim 120 derecede cpu sıcaklıgı. ahanda buyrun resmi
     Asus 1015px aldım

acaba bios tan filan mıdır? şubattaki bios u var üstüne 3-4 tane daha yeni bios çıkmış en sonuncusunu yüklesem geçer mi? tam anlamıyorum böyle şeylerden de.. yoksa geri mi göndermeliyim ?

• Dostum sakın bios güncelleme falan yapma,sonuçta yeni sıfır almışın.olduğu gibi paketle gönder geriye.biosla alakalı bile olsa sen niye riske girip bios güncelleme yapasınki.
    bende hepsiburadadan aldım.aynı dediğin sorun bendede var.bilgisayar yanıyordu.dün bilgisayarı geri yolladım.değiştirin dedim ama sanırım bu adamlar bize ellerindeki pert bilgisayarları sattılar bunun başka izahı yok...

Orijinalden alıntı: serkanozg

kendim gibi birini buldum...
    bende hepsiburadadan aldım.aynı dediğin sorun bendede var.bilgisayar yanıyordu.dün bilgisayarı geri yolladım.değiştirin dedim ama sanırım bu adamlar bize ellerindeki pert bilgisayarları sattılar bunun başka izahı yok...

hocam sende de aynı sorun olduguna göre bunlar bize sorunlu ürün satmış. ben geri gönderdigimde aşırıp ısınıp kapandıgı için gönderdim fakat daha sonra bir hoparlörünün de patlak oldugunu farketim saha sonra ( 1 saat bile kullanamadıgım için tek hoparlör var sanıyordum megersem digeri patlakmış). Degiştirin diye gönderdim bende kargo ellerine geçtikten 10 gün sonra elimize ulaştı diye kayıt aldılar. Ürünü garantiye göndermişler degiştireceklerine. 2 gün oldu garantiye göndereli garantiden geldiginde yine bozuk gelecek gibi bi his var içimde ama inşallah öyle olmaz. garantiden degiştirseler bari.

• Geçmiş olsun..

iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
    M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: gaddargadir67

quote:

kendim gibi birini buldum...

hocam sende de aynı sorun olduguna göre bunlar bize sorunlu ürün satmış. ben geri gönderdigimde aşırıp ısınıp kapandıgı için gönderdim fakat daha sonra bir hoparlörünün de patlak oldugunu farketim saha sonra ( 1 saat bile kullanamadıgım için tek hoparlör var sanıyordum megersem digeri patlakmış). Degiştirin diye gönderdim bende kargo ellerine geçtikten 10 gün sonra elimize ulaştı diye kayıt aldılar. Ürünü garantiye göndermişler degiştireceklerine. 2 gün oldu garantiye göndereli garantiden geldiginde yine bozuk gelecek gibi bi his var içimde ama inşallah öyle olmaz. garantiden degiştirseler bari.

ben 15. günde gönderdim.baştan ne olduğunu anlamadım bilgisayar aşırı yavaşlıyordu.meğer ısındığında ısıyı düşürmek için işlemci frekansını düşürüyormuş.sonra bir farkettim fan hiç çalışmıyor.geldiğinden beride hiç çalışmamış bende ne kadar sessiz bilgisayar diyordum.aynı seriden alınan 2 bilgisayarın benzer hatayı yapması tesadüf olamaz...ben değiştirilmesini istedim eğer değiştirmezlerse kanuni hakkımı ararım.mahkemeyede veririm hiç sorun değil...çünkü sonuna kadar kanuni hakkım var...aslında paramı isteyip hiç uğraşmamak en iyisi.
    gönderdiğim dekont elimde ve ellerine ulaşma tarihi kayıt altında mahkemede hepsini hakim önüne koyarım.
    sizin hoparlörü garantiden yapmaları gerekiyor.nasıl bir kullanıcı hatası olabilir ki.sen sese dahi açıp en sert metal müziği dinleseniz o speaker ın bozulmamasi lazım.tüketici haklarına başvurun bence hocam.halk bilinçlendi artık eskisi gibi değil.enayi yerine koyamazlar 650 tl neredeyse para az değil

• bu konunun güncelliği ne durumda bende netbook almak istiyorum ve ne şansdır ki bende hepsiburada dan aynı ürünü alacaktım,gelişmeler ne durumda acaba

Orijinalden alıntı: superjax

bu konunun güncelliği ne durumda bende netbook almak istiyorum ve ne şansdır ki bende hepsiburada dan aynı ürünü alacaktım,gelişmeler ne durumda acaba

1 hafta önce geri gönderdiğim bilgisayardan hala haber yok.2 gün arayla mesaj attım sonunda birileri bir şey yazdı.diyor ki"efendim gönderdiğiniz ürününüz elimizde şu an sırada bekliyor.sıranız gelince sizin ürünlede ilgileneceğiz" tarih yok.aynı yerden alınan aynı arızayı yapan 2 ürün fakat nette araştırınca böyle kronik bir arıza diğer kullanıcılarda yok.aklıma ilk gelen ya bu seri sorunlu yada ucuz satmalarının sebebi bu...
    tavsiye kabul ederseniz biraz daha fazla verin gözünüzle görüp incelediğiniz tekno marketlerden alın en azından arıza yapsa bile servise gönderip 15 günde hallettirirsiniz.2. taksidini ödüyorum ama bilgisayarı kullanamıyorum.araştırdım hepsiburada.com müşterilerin kanuni olarak 30 gün içinde arıza yapan ürünü sualsiz geri alıp yenisini vermek yada parasını iade etmek zorunda ve bunu 30 gün içinde gerçekleştirmek zorunda.fakat tamit ettirip size gönderel,m diyorlarmış.bence uzak durun.200 tlnin üzerindeki elektronik eşyaları netten almayın içiniz yanar.buda bana ders oldu

• hepsiburadadan beyaz renk sipariş verdim bugün, geldiğinde sonucu yazarım buraya ben de.
  • sağlam çıkarsa çok büyük kardasın.bozuk çıkarsa yandın

Orijinalden alıntı: özgür41

quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

hepsiburadadan beyaz renk sipariş verdim bugün, geldiğinde sonucu yazarım buraya ben de.

daha gelmedi mi merak ediyorum bende beyazından almak istiyorum ama korku var sağlam gelmezse diye

Bu sabah geldi,4-5 saattir kullanıyorum olağan dışı bir durum yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

biraz anlatırmısın aklına ne geliyorsa anlat performans herşey işte

Görüntü olarak son derece güzel, dış kısım ve ekranın çerçevesi parlak, klavye kısmı ise mat. Kaliteli bir cihaz kullandığını hissettirecek bir görüntüsü var.

Klavye de oldukça başarılı tasarım konusunda. Ergonomisi de aynı şekilde başarılı, yani yazarken netbook'ta yazdığını hissettirecek bir durum söz konusu olmuyor.

Performansa gelince zaten n570 işlemci kullandığı için daha önceki işlemci serilerine oranla fark edilir bir hızlanma var. 5-6 sekme açıkken, bir program yüklenirken ve anti virüs güncelleştirme yaparken en ufak bir yavaşlama olmadı.

Pil ömrü konusunda net bir fikrim yok ancak ortalama kullanımla 5 saatin altına düşeceğini sanmıyorum.

Valla hocam al geç bence, ben eksisini bulamadım cihazın

• fişte kullanırken ısınma durumu nasıl işlemcinin bulunduğu sol üsttun.bende ki ilk semptom orasının alev gibi olmasıydı.sonra tüm sorunlar başladı :)

fişte kullanırken ısınma durumu nasıl işlemcinin bulunduğu sol üsttun.bende ki ilk semptom orasının alev gibi olmasıydı.sonra tüm sorunlar başladı :)

Everest'ten baktım şimdi, fiş takılı haldeyken:

CPU 70
    Çekirdek 1 83
    Çekirdek 2 79

derece gözüküyor. Normal mi dersin bu değerler:)
  • sıcalık değerleri değişkendir ama eğer yüksüz bu değerleri aldıysanız çok yüksek

bu bilgisayarlarda var bi problem.

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=95867

bu bilgisayarlarda var bi problem.

hocam hepsiburadanın garantiye yolladıgı ürünü maille sordum garantiye, gelen cevap şu : "Üründe donanımsal bir arıza yoktur" höh dedim cevap yazdım durumu anlattım hepsiburada belki anlatamamıştır diye. " ürünün her şeyi incelendi belirtiginiz soruna dair bir şey bulunamadı birsey olmadıgı içinde degişim yapılmayacaktır." diye cevap geldi 2. emaile. bu ürün elime bozuk gelecek biliyorum. tüketici haklarıydı mahkemeydi ugraşmayacaktım ama artık başka çare kalmadı...

• Forumu inceledim şimdi bir ısınma sorunu var gibi genel olarak.

Ancak ben bilgisayarda anormal bir sıcaklık hissetmiyorum dokunduğumda. Performans olarak da olumsuzluk yaşamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.