Şimdi Ara

HTC, Sensation'ı revize ediyor; Sensation Special Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Dünyanın önde gelen akıllı cihaz üreticilerinden HTC, son dönemdeki en başarılı çözümlerinden biri olan Sensation'ın özel modelini hazırlıyor. Yeni Sensation, daha güçlü işlemcisi ile öne çıkarken; tahmin edebileceğiniz gibi Beats Audio desteğiyle daha kaliteli ses deneyimi vaat ediyor.


    CNet'in yayınladığı tanıtım görseline göre, yaklaşık 844 dolardan satışa sunulacak olan Sensation Special Edition, doğal bir ses deneyimi sunarken kutu içeriğinde "Beats" markasının kullanıldığı "Beats IEM" kulaklıkları ile birlikte gelecek. Daha iyi bir ses deneyiminin yanı sıra yeni Sensation'ın teknik özellikleri şöyle;



    • 1.5GHz'lik çift çekirdekli Qualcomm 8260 (Sensation'da 1.2GHz idi)

    • 768MB'lık sistem belleği

    • 1730 mAh'lik batarya (Sensation'da 1520 mAh idi)

    • 4.3 inçlik 960x540 piksellik ekran

    • 1080p hareketli görüntü kaydı yapabilen, LED flaş ile güçlendirilmiş 8 megapiksellik ana kamera

    • VGA çözünürlüğünü destekleyen ikincil kamera

    • 4GB'lık dahili depolama alanı, microSD kart girişi (8GB'lık kart kutu içeriğinde yer alıyor.)

    • Android 2.3








  • 290 dolar fark hakedecek bir ürün değil bence bu keşke bu kadar yüksek olmasaydı.
  • Birincisi, GHz oayına kanmayın, 1.8 - 2.0 GHz'lere overclock edildi Sensation ve EVO 3D.

    İkincisi, Pil olayına asla kanmayın, 1800 mAh'lik EVO 3D bataryası Sensation ile birebir uyumlu çalışıyor.

    Üçüncüsü, Hafıza 3 GB artırılmış, çoook büyük bir marifet. 16GB Class10 aldım kartımı, App2SD'mi de kurdum. Keyfime bakıyorum.
  • 4gb rom olmamış...
  • Üreticiler artık aynı cihazları O/C edip 2. model olarak çıkarıyor.

    Galaxy S => Galaxy S Plus

    Xperia Arc => Xperia Arc S

    Sensation => Sensation SE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

    Birincisi, GHz oayına kanmayın, 1.8 - 2.0 GHz'lere overclock edildi Sensation ve EVO 3D.

    İkincisi, Pil olayına asla kanmayın, 1800 mAh'lik EVO 3D bataryası Sensation ile birebir uyumlu çalışıyor.

    Üçüncüsü, Hafıza 3 GB artırılmış, çoook büyük bir marifet. 16GB Class10 aldım kartımı, App2SD'mi de kurdum. Keyfime bakıyorum.



    Hocam sadece bunların değişeceğini sanmam bazı donanımsal parçalar değişeceğine göre sağıyla soluyla ekranıyla kasasıyla v.s oynarlar farklı iyileştirmelerde yaparlar sanırım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Eylül 2011; 2:09:18 >
  • Sadece saat hızları arttırılmış cpu, normalde olması gereken dahili hafıza, yine normalde koyulması gereken batarya dahil edilmiş... sensation bu şekilde çıkmalıydı şahsen, ara modele ne gerek var ki yahu.
  • htc cihazımı henüz yeni sattım ama alırsam yine htc den yanayım yalnız htc nin çözmesi gereken 4 çok önemli faktör var ekran kalitesini artırmalı amoled ve benzerlerini kullanmalı, batarya olayına mutlaka çözüm getirmeli ne kadar kurcalanırsa kurcalansın en az 2.5 gün gitmeli, kamera kalitesini artırmalı yada bu konuda söz sahibi sağlam firmalar ile çalışmalı sony, canon, nikon vs herneyse artık, dahili hafızasının rakiplerine inat en az 64-128gb gibi yüksek kapasite yeniliklerle donatmalı işte htc diyebilmeliyiz buna ek olarak yeni cihazlarındaki ekran kenar boşlukları artmaya başladı can sıkıcı bir durum bunu çok az tutup iyi bir denge yakalamalı sonra bakalım htc dışında bir cihaz satılırmı piyasada... hatalıysam buyursunlar.
  • Benim dikkatimi ortalama 100 usd değerinde kulaklıklar ve Beats Audio ses sistemi çekti... Bunlar ve diğer iyileştirmelerle Sensation gerçekten adının hakkını verecek hale gelmiş... Fiyatta ufak bir indirim de iyi olur tabi...
  • arkadaş sırf sensation satışları çok düşmesin akabininde telefon eskimesin diye aynı isimle yeni telefon çıkarıyorlar. zaten bütün çıkardıkları telefonların hepsi birbirine benziyor. iç donanımı farklı oluyor. bu da öyle olmuş...
  • Artık üreticiler tüketicileri kandırmak için işlemci hızını yükselterek daha yüksek donanıma sahip olgusu yaratmaya çalışıyorlar. Bataryada değişen bir şey olmaz. İşlemci hızı yüksek olduğu için bir anlam ifade etmiyor. Madem SE versiyonu yapıyorsun en azından büyük bir dahili hafıza koy da yaptığına değsin. Kalkmış 4 GB koymuş şaka gibi. Gereksiz bir model.
  • sensationın ara modeli değilde gerçek lansmanını buna göre hazırlayıp sunmalılardı. samsungu LGyi ve HTC yi çok severim ama zira HTC ekran kalitesiyle gözümden birazda olsa düştü. HTC desire HD belki çok iş yapacak bir telefon ancak sensationda ben bu kaliteyi pek göremedim. daha özenli iş yapmaları icap edicek. HTC nin arayüzünün hastasıyım. bir samsungun arayüzünden bin kat daha iyi. lakin HTC bu arayüzünün hakkını bu telefonlarla tam destekleyemiyor. eski işlemci mimarisini esas alarak bu yola bu şekilde devam edilmez. samsungun kendi üretimindeki işlemcisini mali400 GPU sunu örnek almalılar yada samsungla donanımda işbirliği içinde olmalılar.
  • Ne gereksiz yorumlar yapılmış asıl revizyon beats audio hoparlör sistemi ve kulaklıklardır gerisinin hikaye olduğunu zaten herkes biliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svideoz

    Ne gereksiz yorumlar yapılmış asıl revizyon beats audio hoparlör sistemi ve kulaklıklardır gerisinin hikaye olduğunu zaten herkes biliyor.


    +1
    hikaye bu zaten,
    adamlar ses sistemi icin bunu yaptilar ve
    gayet de guzel oldu(fiyat biraz yuksek tabi).
  • aradaki fiyat farkı bence yeni aldıkları beats audioya gidecektir:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punchpranha

    htc cihazımı henüz yeni sattım ama alırsam yine htc den yanayım yalnız htc nin çözmesi gereken 4 çok önemli faktör var ekran kalitesini artırmalı amoled ve benzerlerini kullanmalı, batarya olayına mutlaka çözüm getirmeli ne kadar kurcalanırsa kurcalansın en az 2.5 gün gitmeli, kamera kalitesini artırmalı yada bu konuda söz sahibi sağlam firmalar ile çalışmalı sony, canon, nikon vs herneyse artık, dahili hafızasının rakiplerine inat en az 64-128gb gibi yüksek kapasite yeniliklerle donatmalı işte htc diyebilmeliyiz buna ek olarak yeni cihazlarındaki ekran kenar boşlukları artmaya başladı can sıkıcı bir durum bunu çok az tutup iyi bir denge yakalamalı sonra bakalım htc dışında bir cihaz satılırmı piyasada... hatalıysam buyursunlar.


    Birkaç şeyi unutmuşsun ya.. Vibratör özelliği de olsun. Fiyatı da 1000 Tl olsun?




  • boşverin bunu HTC Temcit Pilavı Special Edition çıkacak..
  • Beats Audio haricinde hiç bir değişiklik yok. Sensationdaki işlemci zaten 1.5GHz hızında çalışan bir işlemci ama batarya süresini uzatmak amacıyla underclock edilmiş durumda, muhtemelen yeni batarya kapasitesi bu yüzden yüksek. Ayrıca cihazın ROMuda 4GB ama kullanıma açık bölümü 1GB, sadece yazılımı değiştirip SE versiyonu deniyor. Custom ROM kullanarak benim Sensationımda SE versiyon, gayet stabil 1,5GHzde çalışıyor.
  • Bizlere Salladı Mono Hoparlörü Simdi Beats Audio Cikarir.
  • HTC de bu politika ile Samsung gibi saçmalıyor.yok plus yok edition,kardeşim bizim suçumuz ne ben almışım S2 şimdi sen bataryasını işlemcisini güçlendirmiş plusunu çıkarıyosun ee bari baştan çıkart 1 tane çıkart oda en iyisi olsun S2 ye düşünemedin mi 1.5 işlemci ve 1850 mah batarya şimdi S2 plusta göryorm bu özellikleri yazık ya milleti kandırıyolar resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 2 Eylül 2011; 10:18:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.