Şimdi Ara

Dolphin Browser rotasını iPhone'a çevirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dolphin Browser rotasını iPhone'a çevirdi






    Bir dönem masaüstü sistemlerde kullanılan internet tarayıcıları arasındaki rekabet hep ön planda olmuştu. Ancak tablet ve akıllı telefonların gelişimine paralel olarak mobil internet tarayıcıları da önem kazanmış durumda. Hız ve kullanım kolaylığı mobil internet tarayıcıları için de geçerli ölçüler haline geldi.




    Android işletim sisteminin en popüler üçüncü parti internet tarayıcılarından birisi olan Dolphin Browser şöhretini iOS platformuna taşımak için kolları sıvadı. MoboTap firması tarafından iOS için geliştirilen tarayıcının ücretsiz bir versiyonu Safari üzerinde çalışacak şekilde hali hazırda yayınlanmış durumda. Gelişmiş ücretli versiyonu için ise çalışmalar sürüyor.




    Dolphin Browser kullanıcılara küçük dokunuşlarla internette yenilikçi bir sörf deneyimi vaad ediyor. Özel komutları harekete geçirmek için kısayollarına atanan önceden tanımlanmış parmak hareketleri yaparak mümkün oluyor.

     

    Örneğin ekrana bir “V” hareketi çizerek herhangi bir sitede sayfanın en altına inmek mümkün. Daha fazla internet tecrübesi için yeni parmak hareketleri belirlemek kullanıcının inisiyatifine bırakılmış.




    Dolphin’in diğer özellikleri arasında web içeriklerini dergi tarzında bir yolla görüntülemeyi sağlayan Webzine, sekmeli gezinti, sık kullanılanlar için kenar çubuğu, daha iyi URL tahmini için akıllı adres çubuğu, ve favori sitelerinize tek tıkla ulaşmanızı sağlayan Speed Dial sayılabilir. 











  • iphone 3g kullanıyorum 4.1 versiyondayım ve telefon kasıyor.tabi tarayıcıda. opera diye bir tarayıcı yükledim sayfalar akıyor resmen.Tarayıcıdan memnun olmayanlara önerebilirim.Yeni tarayıcılar çıksın denemek isteriz.

    edit: facebook performansı çok kötü donuk donuk ilerliyor sayfa. operada hiç tıkanma olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan.com -- 1 Eylül 2011; 3:29:59 >
  • SE xperia neo da kullanıyorum android için olan versiyonunu gerçekten çok başarılı ve farklı bi tarayıcı.
  • Deneme fırsatım oldu, kullanışlı bı browser ama alışmak gerek tabii ki. Özellikle sol Menudeki blokları kısmı çok hoşuma gitti. Sekme özelliği de var.
  • apple sevmesemde apple kullananları safari gayet tatmin ediyordur, android deki popülaritesini koruyamıcaktır dolphin iosda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OvernightSensation

    apple sevmesemde apple kullananları safari gayet tatmin ediyordur, android deki popülaritesini koruyamıcaktır dolphin iosda.


    dolphin flash içerikli ve destekli eğer kullanıma açılırsa applecılar birbirine girer :) sonuç olarak flash desteğini bugün halen alamayan appleın kızgın taraftarlarıyla appleın hali hazırda safari gibi uyduruk bir tarayıcıya bel bağlayan kullanıcıları harp alanına çevirebilir ortalığı benden söylemesi. :)
  • Uyduruk dediniz safari benim bildigim mobil tarayi platformun lideri konumunda ve hizli gayette stabil calisiyor

    İphone da flash cok istiyorsaniz size photon browser onerebilirim acmadigi flash icerik video yok facebooktaki oyunlar dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 78erhan78

    Uyduruk dediniz safari benim bildigim mobil tarayi platformun lideri konumunda ve hizli gayette stabil calisiyor

    İphone da flash cok istiyorsaniz size photon browser onerebilirim acmadigi flash icerik video yok facebooktaki oyunlar dahil

    Flash acmadigi icin dandik diyenlere bi sey yapamiyoruz hocam bosver :) safari eksik bir tarayicidir dogru ama dandik agir kacar :)

    Bu arada photon flash oyunlari acsada dizi sitelerinde falan tam ekran secenegi sunmadigi icin basarili degil bana gore. Tam ekran olmayinca takilarak ilerliyor goruntu o yuzden ben puffin diyorum ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 78erhan78

    Uyduruk dediniz safari benim bildigim mobil tarayi platformun lideri konumunda ve hizli gayette stabil calisiyor

    İphone da flash cok istiyorsaniz size photon browser onerebilirim acmadigi flash icerik video yok facebooktaki oyunlar dahil

    Safari dandik bir tarayici degil fakat opera ve android stock browserina gore yavas. Flash destegi evet onemli fakat buyuk sitelerin cogunun html 5 ve mobil surum destegi var bir ipad kullanicisi olarak bu konuda sıkıntı pek cekmiyorum.

    Ayni sayfalari sgs2 ve ipad de actigimda 2 kat (bazen daha fazla) sure farkiyla yuklemeler tamamlaniyor. (bu denemeleri html 5 destekli sitelerde yaptigimda sonuc bu sekilde, site yanlizca flash destekliyse sure farki azaliyor ama ipadin daha hizli bir yukleme yaptigi siteye ben rastlayamadim.)




  • yahu hala ipad ve iphone da flash yok diyenler var uyanın artık o eskidendi şuan puffin ve photon browser ile tüm flash içerik reklamlar videolar vs çatır çatır çalışıyor apple a karşı tek kozunuz olan "flash yok"muhabbetinizde sona ermiş bulunuyor.
  • 2.500 tl muhahhahahh
  • App store var dolphin browser
  • Su an Dolphin den yaziyorum, oldukca sade ve pratik biraz da Chrome a benziyor. Gesture ozelligi oldukca ilginc. Simdiden indirmekte fayda var buyuk ihtimal gelistikce parali olacaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 1 Eylül 2011; 12:54:21 >
  • Opera mini nin yanindan gecemez resmen telefon ucuyor.
  • Merak ettim ama Opera'nın hızlı olduğunu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.