Şimdi Ara

Work And Travel'a İlgisi Olan Ve Gitmek İsteyen Arkadaşları Sayfaya Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.facebook.com/groups/213031262088380/

Arkadaşlar piyasada öğrencileri Amerikada perişan eden çok şirket var, ben de buradan gidecek olanları biraz bilinçlendireyim diye grubu önerdim.

Geçen sene giden biri ortalama 4000-5000 tl arası maliyetle, cep harçlığı dahil, yola çıktı. Orada ortalama 4000-7000 dolar arasında değişen bir bütçe kazanıyorsunuz. Alaskaya gitmek isterseniz, ben sadece para kazanmak isterim diyorsanız yani, orada en son söylediğimin 2 katına çıkabiliyor kazanç.

İşine göre haftada 1-2 gün boşunuz olur, en son da 1 2 hafta siz travel yaparsınız. Hem dil hem de Amerikayı bu kadar ucuz maliyetle göremezsiniz.

Sayfamız yeni olduğundan bayramdan sonra aktif olacağız, arkadaş ekle kısmında gruba katkıda bulunursanız çok makbule geçer.

Sorularınızı siteye aktarırsanız, yönetici arkadaşlar tarafından yanıtlanır. Buradan da ben cevap vermeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverLover -- 31 Ağustos 2011; 23:28:51 >

• azıcık up
  • DHDEKİ HERKEZ ZENGİNDİR HERKEZ WAT YAPAR HERKEZIN BOYU 190 VE KASLARI ÇIKIKTIR HERKEZIN EN YUKSEK MODEL ARABASI VARDIR HERKEZIN BILGISAYARINDA EN AZ 2GB EKRAN KARTI VE İ7 İŞLEMCİ VARDIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene sonra yapmayı düşünüyorum.Şu an öss ye hazırlanıyorum.
  • bu sene yapmayı düşünüyorum
  • Bu sene gitmeyi dusunuyorum maliyeti nedir hersey dail
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

bu sene yapmayı düşünüyorum

aynen bende .takip edeceğim sayfayı.
  • izmirde düşünen varsa beraber gidebiliriz
  • Yol parası, kalma parası sana ait. Sadece sana iş buluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Yol parası, kalma parası sana ait. Sadece sana iş buluyorlar.

bu konuda bilgin var galiba.orada çalışıp kazandığımız para masrafları çıkarırmı?
  • bildiğim kadarıyla 4500 5000 dolara gidiyorsun 1 ay yetecek kadar para dahil masrafları kafa kafaya geliyormuş 2 ay çalışıp 1 hafta geziyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

bildiğim kadarıyla 4500 5000 dolara gidiyorsun 1 ay yetecek kadar para dahil masrafları kafa kafaya geliyormuş 2 ay çalışıp 1 hafta geziyosun

genelde 5000 dolar değil de 3000 dolara falan mal oluyor
  • koreye yolluyolarmıki benim alttan 10 tane dersm vardır beni alırlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

quote:

bu konuda bilgin var galiba.orada çalışıp kazandığımız para masrafları çıkarırmı?

Zor. Mağlum seni mühendislik firmasına sokmuyor. Hamburgercide çalıştırıyor. Zaten yurtdışınında bir şeyini anlamıyorsun. Sabah bilmem kaçta kalkıp,akşam bilmem kaçta geliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

koreye yolluyolarmıki benim alttan 10 tane dersm vardır beni alırlarmı

Başvur. Belki bir şansa alırlar. Zaten üniversitede neredeyse kimse gidemiyor. Mağlum aile yapısı, yurtdışında ailesinin evladına başına bir şey gelecek korkusu. Kontenjan açığı olursa alınma şansın olur. Derslere çok bakmıyor açıkçası.

Ek:Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 31 Ağustos 2011; 23:05:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Zor. Mağlum seni mühendislik firmasına sokmuyor. Hamburgercide çalıştırıyor. Zaten yurtdışınında bir şeyini anlamıyorsun. Sabah bilmem kaçta kalkıp,akşam bilmem kaçta geliyorsun.

ama genelde 2,5 ay çalışıp 3 hafta falan geziyorsun.Hem de öyle basit bir gezme değil benim kuzen 6-7 eyalet gezmişti:new york-los angeles-chicago... bunlar aklıma gelenler.Ayrıca şimdiden çok faazla bilgi topladım hatta gidenlerle de görüştüm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: everyevery

quote:

quote:

quote:

ama genelde 2,5 ay çalışıp 3 hafta falan geziyorsun.Hem de öyle basit bir gezme değil benim kuzen 6-7 eyalet gezmişti:new york-los angeles-chicago... bunlar aklıma gelenler.Ayrıca şimdiden çok faazla bilgi topladım hatta gidenlerle de görüştüm :D

2.5 ay nerede çalışıyor? Şakamı yapıyorsunuz? Yaz tatili 3 ay ve siz 2.5 ay yurtdışında kalacaksınız. Tanıdıklarım en fazla 1.5 ay gidiyor ve amele gibi çalışıp, gecelerin eve geliyor. Ve 2-3 haftada gezemiyor. Hafta içleri bazı günler tatil olup, o zamanlar gezebiliyor. O da en fazla 7-8 güne denk gelir.

• evet 2 ay çalışyosun 1 hafta geziyorsun
  • Arkadaşlar detaylı bilgi için sayfayı takip edin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.