Şimdi Ara

Mike Kirkup, RIM'deki görevinden ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Blackberry ile Research In Motion'ın teknoloji dünyasına damgasını vurmasına katkıda bulunan isimlerden RIM'in Küresel Geliştirici İlişkileri'nden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Mike Kirkup, görevinden ayrıldığını açıkladı.


    Kendi internet günlüğünden yaptığı açıklamada bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Kirkup, Research In Motion'da 10 yıldır çalışıyordu.


    Kirkup'ın yayınladığı açıklamanın tam metni şöyle;



    RIM'deki olağanüstü yolculuğumdan sonra; Küresel Geliştirici İlişkileri'nden sorumlu kıdemli başkan yardımcılığı görevimden ayrılıyorum.


    Mobil dünyanın inanılmaz hızla değiştiği bugünler; geriye çekilerek, gelecek adımlarım üzerine düşünmek için mükemmel bir zaman. Mobil dünyanın inanılmaz hızlı değişimi derken neyi kastettiğimi anlamak için son iki haftayı incelemeniz yeterli; Google, Motorola Mobility'yi satın alıyor; HP webOS'i sonlandırıyor ve Steve Jobs, Apple'daki görevinden ayrıldı.


    10 yılı aşkın kariyerimde, gerek RIM içerisinde gerekse de geliştirici dünyamızda çok mükemmel insanlar ile çalıştım. RIM, liderleriyle her zaman hayran olduğum ve saygı duyduğum bir şirket. Olağanüstü bir şirket olma yolundaki büyümesi ve başarısı içerisinde bulunmak benim için bir onurdu.


    Geliştirici İlişkileri içerisinde çalışma fırsatı, hiçbir zaman unutamayacağım birşey. Pek çok büyük fikir ve onların arkasındakiler, ilham vericiydi. Her gün çeşitli zorlukları yönetmek, bana kendimi geliştirme fırsatı verdi.


    Teknoloji dünyasındaki son gelişmelerle ilgili düşüncelerimi Twitter (@mikekirkup) hesabım ve internet günlüğümden paylaşmaya devam edeceğim.












  • Ayrılmanın altında yatan sebep önemli,bir yandan üzücü bir yandan düşündürücü aslında RIM in kan kaybetmesi bence bir açıdan da iyi çünkü yeni bir politika oluşturmaya itecektir RIM i, yani firma bir nev kendini güncelliyecek ve eski günlerine dönmek için gerekli adımları atma yolunda önemli kararlar alacaktır.Bizleri akıllı telefonlar ile buluşturan en köklü firmalardan olan RIM bu piyasada daha uzun yıllar kalmayı hak ediyor...Hem rekabet ortamı için hemde e-posta konusunda ilki yapmış ve hala da en iyisi olan iş adamlarının oğlu gibi sevdiği böğürtlenleri üreten kısacası kalbimizde yer edinmiş RIM i daha güçlü görmek istiyoruz eski günlerdeki gibi...
  • ben duygusal bir bağ beslemiyorum firmalarla bugün apple iyiyse en iyiyi yapmaya çalıştığı içindir ,herkes microsofta kendini yenilemediği ve kötü tasarladığı için kızar, iş dünyasında duygularla hareket etmez piyasa e-posta ise basit bir özellik fazlası gerekir akıllı telefona apple çıkmasa millet hala black berry yi akıllı diye alacaktı.nokia gibi yaptı rim bizim elimizdeki iyidir birşey olmaz dedi şapta bekliyor kendisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teramit

    ben duygusal bir bağ beslemiyorum firmalarla bugün apple iyiyse en iyiyi yapmaya çalıştığı içindir ,herkes microsofta kendini yenilemediği ve kötü tasarladığı için kızar, iş dünyasında duygularla hareket etmez piyasa e-posta ise basit bir özellik fazlası gerekir akıllı telefona apple çıkmasa millet hala black berry yi akıllı diye alacaktı.nokia gibi yaptı rim bizim elimizdeki iyidir birşey olmaz dedi şapta bekliyor kendisi.


    herkes blackberry battı bitti öldü diyor nedense çevremde birçok insanda blackberry iphone androidi geçmiş durumda (üniversite öğrencisiyim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.