Şimdi Ara

IFA 2011: 1.4 GHz işlemcili Sony Ericsson Xperia Arc S'in tüm teknik özellikleri detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
59.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • IFA 2011: 1.4 GHz işlemcili Sony Ericsson Xperia Arc S'in tüm teknik özellikleri detaylandı


     

    Sony Ericsson, bugün Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, Android işletim sistemi ile şık tasarımı bir araya getiren Xperia Arc'ın daha hızlı versiyonu Xperia Arc S'i, teknoloji severlerin meraklı bakışları ardında sergiledi. Tahminimizce Sony Ericsson, biraz önce sergilediği yeni akıllı telefonunda S takısını speed yani hız anlamında kullanmış olabilir.

     

    Peki Sony Ericsson Xperia Arc S bizlere ne gibi teknik özellikler sunuyor?


     

    1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8255 işlemciden, Adreno 205 grafik biriminden ve 512 MB RAM'den güç alan Xperia Arc S, Android 2.3.4 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor. Akıllı telefonun işletim sistemine Timescape arayüzü eşlik ediyor.


     

    125 mm uzunluğunda, 63 mm genişliğinde, 8.7 mm kalınlığında ve 117 gram ağırlığında (Boyutlar ve ağırlık Xperia Arc ile tamamen aynı) tasarlanan Xperia Arc S'de, 4.2-inç boyutunda, 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde, 16.7 milyon renk dokunmatik kapasitif ekrana yer verilmiş. Sony Ericsson'un Reality Display olarak isimlendirdiği ekran Bravia Engine teknolojisi desteğini arkasına almış durumda.


     

    320 MB'a kadar dahili kullanıcı belleğine, 32 GB'a kadar microSD kart desteğine, dilediğiniz kulaklığı kullanabilmeniz için 3.5 mm jak girişine, HDMI portuna ve USB On-the-go özelliğine sahip akıllı telefon, Wi-Fi 802.11 b/g/n (DLNA sertifikalı), GPS ve Bluetooth 2.1 üçlüsü ile donatılmış.

     

    Exmor R sensörlü kamerasıyla 8.1 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen akıllı telefonda otomatik odaklama, yüz algılama, görüntü stabilizasyon, 720p (HD) video kaydı, LED flaş ve 3D sweep panaroma modu dikkat çekiyor. Akıllı telefonun bataryası ise 460 saate varan bekleme, 7 saat 25 dakikaya varan konuşma, 37 saate varan müzik dinleme ve 6 saat 35 dakikaya varan video izleme süresi vadediyor.


     

    Sony Ericsson, Xperia Arc S'i beyaz, gece mavisi, gümüş, siyah ve pembe olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle ekim ayında satışa sunmayı planlarken fiyatla ilgili bilgi verilmedi.


     


    IFA 2011: 1.4 GHz işlemcili Sony Ericsson Xperia Arc S'in tüm teknik özellikleri detaylandı





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Sony Ericsson Xperia Arc S
    Sony Ericsson Xperia Arc S
    Sony Ericsson Xperia Arc S
    Sony Ericsson Xperia Arc S
    Sony Ericsson Xperia Arc S
    Sony Ericsson Xperia Arc S
    Sony Ericsson Xperia Arc S







  • Çift çekirdek kullanılmış olsaydı şuan bana göre en cazip telefon olurdu. Tasarımı muhteşem olmuş.
  • Sadece islemci hizi artirilmis ayni.galaxy.s.ve.plus da oldugu gibi amma aetik bu saatden sonra.se icin bu.amiral gemisi.yakismaz hemde artik bu gpuyla hic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçektende çok güzel bi sony ürünü
  • adreno 205 olmamış hem tek çekirdekli hem rom çok az tasarımı gerçekten iyi yani elinize alınca çok hoş bir telefon fakat bu donanımla alınabilirliği düşüyor zira arc şuan 1300 küsüre satılıyor bu daha pahalı olacaktır ve bu fiyata daha iyi cihazlar bulursunuz....
  • tasarımı süpermiş
  • se uyuyor halen milletide kendi gibi sanoyor.
  • çift çekirdek ve 1gb ram koymuyor son 3 telefonunda oldugu gibi kendini bitirdi sony.. yazık
  • napıyon sony yavf ettin içine telefonların...
  • apple'ın 2 3 özellik artırıp piyasaya sunması diğer markalara mı sıçradı ne yahu sony ericssondan devrim niteliğinde bir alet beklerdim arc s'den ziyade.
  • normal arc den farkı olmayan bi telefon gibi. sistem çok dğişmemiş işlemci falan artı hala neden 512 mb ram? galaksi s2deki sistem bunda olsa kesinlikle başa baş gider ama yok
  • nerde xenon
  • En alt kısım hariç tasarım harika .
  • hala 512mb RAM ! , halen ÖN KAMERA yok ! halen TUŞ dokunmatik değil ve halen 1080 video çekim yok !!! SE ARC ucuzladı mı ki! bunu çıkartıyorsun . . . allahtan huwaei visiom ve LG sol geliyor hatta LG X2 OPTİMUS y dışında 400eu yoksa SE çok satış politikası hesapları yapardı.
  • Sadece işlemci hızı mı arttırılmış? Ön kamera yine yok galiba.
  • Arc'dan kesinlikle ama kesinlikle hiç bir farkı yok, aynı donanım var. İşlemci 1.4 GHz'a O/C edilmiş. E Arc kullanıcıları zaten 1.9 GHz da kullanabiliyordu. Ne anladım ben bu işten, hiç olmazsa dahili hafızayı, gpuyu filan değiştirseydiler. Yakışmadı Sony Ericsson'a ! Cihaz beklenenin altında kaldı
  • 4.2 inç. Cep telefonu olmaktan çıktılar artık.
  • yunus lütfen bu bizim için sadece :D yani ben aldım daha hala telefonum üstün durumda diye rahatım :D başta bi düşündüm hadi ya hayırlı olsun o zaman diyecektim ama gerek kalmadı :) Renk seçenekleri artmış ve direk 2.3.4 var, diğer gelen özellikler oradan zaten malum :) Ayrıca kutuya oc ve 3d göstergesi koymuşlar :) bu kadar fArc :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einstein

    4.2 inç. Cep telefonu olmaktan çıktılar artık.


    Yanılyorsunuz. Alışınca 4.3 bile az geliyor. :)
  • hani duo çıkacaktı o ne oldu da şimdi de xperia s sunuyor piyasaya bu sony ericson söylediği ürünleri çıkarmıyor ki.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.