Şimdi Ara

TomTom'dan uygulama desteği sunan Go Live 1535 M kişisel navigasyon cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • TomTom'dan uygulama desteği sunan Go Live 1535 M kişisel navigasyon cihazı






    Mobil cihazların yetenekleri geliştikçe sundukları avantajlar da çeşitleniyor. Navigasyon cihazları konusunda en büyük firmalardan birisi olan TomTom firması da yeni modeliyle daha fonksiyonel bir seyahat imkanı sunuyor.



    Go Live 1535 M modeli TomTom'a göre dünyanın ilk standart dışı uygulamalar içeren kişisel navigasyon cihazı. Cihazın navigasyon ile alakalı uygulamalarının haricinde Twitter, Yelp, TripAdvisor, Expedia gibi yer bulma hizmeti ve sosyal ağlara bağlantılar bulunuyor. Bu bağlantılar seyahatte olan restorant ve farklı lolasyonlarla ilgili tavsiyelerde bulunuyor.



    Ek olarak Google yerel arama, hava durumu ve benzin fiyatları uygulamalarını içeren VIA bağlantı servisleri bulunuyor.



    Go Live 1535 M modeli Ekim ayında 250$'dan başlayan fiyat etiketiyle raflarda olacak. 12 aylık TomTom Live servislerine de üyelik yanında geliyor. Daha önce piyasaya çıkan 2535M modeli ise sonraki bir yazılım güncellemesiyle aynı uygulamaları alacak.



    Son dönemlerde navigasyon cihazları piyasasında bir yavaşlama yaşanıyor. Akıllı telefon ve tablet modellerinin navigasyon konusunda güçlü çözümler sunması trendi değiştirmeye başladı. Aynı özellikleri daha yüksek fiyatlara sunan kişisel navigasyon cihazları fazla rağbet görmüyor.








  • Yeni çıkan cep telefonlarında olan bir özellik navigsyon. Artık harici navigasyon sektörünün biteceğini düşünüyorum. Bu tırların ve kamyonların giremiyeceği caddeleri gösteren, yani araca göre navigasyon varmı merak ettim şu an?
  • O tip telefonlari bu amac ile surekli kullanmazsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.respect

    Yeni çıkan cep telefonlarında olan bir özellik navigsyon. Artık harici navigasyon sektörünün biteceğini düşünüyorum. Bu tırların ve kamyonların giremiyeceği caddeleri gösteren, yani araca göre navigasyon varmı merak ettim şu an?

    Ewt tırlara ve uzun araçlara seçeneklerden aracın uzulugu ve yüksekliği yazılır ona gore aks ağırlığı işlenir ve alçak yerlere ve sehir icine girmeden en Genis ve en hızlı ve en kısa yol seçenekleri sunan harika navi ler var bizzat kullandım Avrupa nin her yerinde
  • güzel özellikler cezbediyor gerçekten ilerlemeler diğer markalarıda teşvik eder umarım
  • Hayırlı olsun; Live Serisinden bazı özellikler çıkarıdı. Güncel benzin fiyatları gibi ama güzel özellikler... Bir de ücretsiz olsa

    Tomtom cephesindeki bir diğer değişiklik; artık TomTom Home 'u bilgisayarınıza kurmak zorunda olmayacaksınız. MyTomTom ile Web üzerinden her güncellemeyi yapabileceksiniz. PC'de küçük bir motor çalışmakta, güncelleme/değişiklik olduğunda sizi uyarmakta. Cihazı bağlayıp alabiliyorsunuz. Yani her zaman güncelleme çıktı mı diye sorgulamıyorsunuz. Büyük pratiklik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 1 Eylül 2011; 8:30:10 >
  • akıllı telefonları navigasyon olarak kullanmak zor...eğer gerçekten navigasyon kullanmak istiyorsunuz bir tane navigasyon almalısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.