Şimdi Ara

Toshiba'dan Thrive modelinin devamı niteliğinde ultra ince yeni bir tablet internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba'dan Thrive modelinin devamı niteliğinde ultra ince yeni bir tablet internete sızdı







    Elektronik ürünler fuarı IFA 2011'in başlamasına sayılı günler kala teknoloji devlerinin sergilyecekleri iddialı ürünleri de internete sızmaya başladı. Son fotoğraflar Toshiba'nın yeni tabletine ait.




    Toshiba bir süre önce Thrive adlı tabletiyle pazardaki rekabete katılmıştı. 10.1-inç 1280 x800 piksel çoklu dokunmatik kapasitif ekran, 1GHz hızında çift çekirdekli Tegra 2 işlemci, 720p video kaydedebilen 5MP arka kamera, 2MP ön kamera, plastik kaplama kasa, Android 3.1 işletim sistemi, USB 2.0 portu, HDMI, WiFi, Bluetooth gibi teknik özelliklere sahip Thrive modelinin uyku modunda sıkıntılar yaşadığını okuyucularımız hatırlayacaktır.




    Notebook Italia sitesinin iddiasına göre Toshiba adı bilinmeyen ve Thrive modelinin devamı olacak daha ince ve metal alaşımlı bir Honeycomb tableti IFA 2011 fuarına hazırlıyor. Fotoğraflardan tabletin yine 10.1 inç olacağı, bir microHDMI, microSD ve microUSB portuna sahip olacağı anlaşılıyor.




    Dahili donanım bilgisi mevcut değil ancak site bu modelin de NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemciden güç alacağını varsayıyor. WiFi, Bluetooth ve 3G/4G opsiyonu olması da kuvvetli ihtimal dahilinde. 




    Geçen yıl ki IFA 2010 fuarında Toshiba bütçe dostu iddialı 10.1 inçlik Android 2.2 işletim sistemi üzerinde çalışan Folio 100 tabletini tanıtmış ancak beklenen ilgiyi göremeyen model stoklarda kalmıştı. 

     

    Toshiba'dan Thrive modelinin devamı niteliğinde ultra ince yeni bir tablet internete sızdı

     

    Toshiba'dan Thrive modelinin devamı niteliğinde ultra ince yeni bir tablet internete sızdı

     




  • gel gel sende gel, rekabet iyidir
  • kardeş siz klavye ve mouse kullanmayın die dokunmatik yapıyorlar zaten :)) mouse kullanmak istiyosan gidip laptop alcaksın ;)
  • Bu saatten sonra tegra 2 platformu olan tablet alınmaz.Cihaz tam anlamı ile multimedia işlemlerde bile yeterli değil.Hd videolar bir yere kadar flash videolarda tökezlemiyor değil.Bu saatten sonra tegra 3 gerçek anlamda çok daha iyi olacaktır.Birkaç ay beklemek bizler için daha iyi olacak tablet almak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.