Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: HP Touchpad Anakonu / Kullanıcılar Kulübü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: <<     13 [15] 17 18 19 20 21 22      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

456 Mesaj
14 Ekim 2011; 18:25:16 

Merhaba,

Wifi'ye bağlanma problemi bende de vardı. Bağlandı deniyordu sonra hemen kopuyordu. Büyük ihtimalle denemişsinizdir ama ağı unut deyip sonra da tableti baştan başlattıktan sonra denediniz mi? Ben de bu şekilde düzelmişti. Android market kısmının da anlamadığınız yeri tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Clockwork çalışmıyorsa isterseniz cminstall klasörü oluşturup içine clockwork'u atın ve acmeinstaller'i çalıştırın. Bir kez daha yüklesin. Tabii düzelecek mi emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsingullu -- 14 Ekim 2011; 19:04:59 >

kural dışıymışım

136 Mesaj
14 Ekim 2011; 19:27:48 

suanda wifi sorunu bende de var. kapayip acmayi deniyorum. market uygulamasi yuklu ama face ve twittera giremiorum. markette gozukmuyor. apk dosyalarini bulup yukledim ama o da olmadi hata veriyor surekli. siz de de var mi ayni problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

34 Mesaj
14 Ekim 2011; 20:09:33 

kulaklık takınca ses hem kulaklıktan hem hoparlörden geliyor.
çözümü bilan varsa yardım edebilirmi

202 Mesaj
14 Ekim 2011; 22:22:54 

Exper gitti sonunda Touchpadi açmak nasip oldu. Beklediğimden çok daha kaliteli bir cihaz çıktı. Ekran kalitesi görüş açısı ses kalitesi, kamera ve hızı gerçekten çok iyi. Malzeme kalitesi fazlasıyla tatmin edici. Experi 1-2 saat inceledim hem tasarımı hemde performansı ile çok güzel bir cihaz yapmışlar ama kesinlikle bir touchpad değil. Ayrıca vidyo karşılaştırmalarında dikkatimi çeken ekran parlaklığıydı ipad daha parlak duruyordu, orada kıyaslanan touchpadin ekran parlaklının %55-65 arası olduğunu düşünüyorum cihazı açtığımda ilk olarak ekran parlaklını %100 yaptım ve cihazın parlaklının mükemmel olduğunu sőyleyebirim. Bu cihaz bu kalite ve ozellikleri ile 599 tl fiyat bandında değil. Eğer hala cihazı araştıran arkadaşlar varsa hiç düşünmesinler cihazı bulabiliyorsa alsınlar. Bu arada Touchpad değilde exper satıldığı için mutluyum cihazın bu kadar iyi olduğunu kullanınca anlıyorsunuz.

MONSTER-16F34
CPU Intel® Core™ i7-3610QM || GPU 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GTX 670M 192Bit || RAM 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz Kingston Hyperx || HDD1 120 GB Kingston Hyperx SSD || HDD2 750GB Seagate 3GB/sn 7200RPM 16MB || Display 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat Ekran || OS Windows 7 Ultimate 64-Bit

IMAGINATION IS EVIDENCE OF THE DIVINE

456 Mesaj
14 Ekim 2011; 22:35:32 

quote:

Orijinalden alıntı: simriya

kulaklık takınca ses hem kulaklıktan hem hoparlörden geliyor.
çözümü bilan varsa yardım edebilirmi

O zaten şu an sorun olarak gözüküyor projede ve en öncelikli sorunlardan bir tanesi. Şimdilik bir çözümü yok kısacası.

kural dışıymışım

49 Mesaj
14 Ekim 2011; 22:53:56 

quote:

Orijinalden alıntı: kocweb

Exper gitti sonunda Touchpadi açmak nasip oldu. Beklediğimden çok daha kaliteli bir cihaz çıktı. Ekran kalitesi görüş açısı ses kalitesi, kamera ve hızı gerçekten çok iyi. Malzeme kalitesi fazlasıyla tatmin edici. Experi 1-2 saat inceledim hem tasarımı hemde performansı ile çok güzel bir cihaz yapmışlar ama kesinlikle bir touchpad değil. Ayrıca vidyo karşılaştırmalarında dikkatimi çeken ekran parlaklığıydı ipad daha parlak duruyordu, orada kıyaslanan touchpadin ekran parlaklının %55-65 arası olduğunu düşünüyorum cihazı açtığımda ilk olarak ekran parlaklını %100 yaptım ve cihazın parlaklının mükemmel olduğunu sőyleyebirim. Bu cihaz bu kalite ve ozellikleri ile 599 tl fiyat bandında değil. Eğer hala cihazı araştıran arkadaşlar varsa hiç düşünmesinler cihazı bulabiliyorsa alsınlar. Bu arada Touchpad değilde exper satıldığı için mutluyum cihazın bu kadar iyi olduğunu kullanınca anlıyorsunuz.

Hocam eski tabletiniz exper miydi exper gitti dediğiniz nedir tam anlayamadım ?

sakin ve huzurlu...

106 Mesaj
14 Ekim 2011; 22:56:16 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sergentooo

clockworkmod seçtiğimde bi hata alıyorum

BOOT FAILED!
Press SELECT to continue

şeklinde

andorid'i kurarken acmeinstaller'ı açtığımız gibi

clockworkmod zibden çıkarıp

command den

novacom boot mem:// < uImage.ClockworkMod

yazarak çalıştırdığında oluyormuş.(emin değilim denemedim)

Ayni sekilde denedim su anda sorunsuz bir sekilde kullaniyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

202 Mesaj
14 Ekim 2011; 23:02:55 

quote:

Orijinalden alıntı: memrekaya

quote:

14 . Sayfadaki mesajlarımdan konuya vakıf olabilirsiniz.

MONSTER-16F34
CPU Intel® Core™ i7-3610QM || GPU 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GTX 670M 192Bit || RAM 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz Kingston Hyperx || HDD1 120 GB Kingston Hyperx SSD || HDD2 750GB Seagate 3GB/sn 7200RPM 16MB || Display 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat Ekran || OS Windows 7 Ultimate 64-Bit

1110 Mesaj
14 Ekim 2011; 23:35:11 

quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu

Evet arkadaşlar sonunda kurdum. Biraz problemli olmasına karşın gayet iyi. Dualboot çalışıyor. Hem Webos hem android kullanabilirsiniz. Android market de çalışıyor.

Programı kurmak için

1) Şuradaki bütün dosyaları yükleyin

README and Installer:
http://goo-inside.me/ro...uchpad...EInstaller.zip
md5: 82324b2507115bebc59d5141c4daa1a5

CM7:
http://mirror.dal.tdrev....net/k...fullofbugs.zip
http://goo-inside.me/ro...uchpad...fullofbugs.zip
md5: 2d3a4f1984c025a07f7cff0d43b3aae1

Clockwork Recovery:
http://mirror.dal.tdrev....net/k...rloin-1012.zip
http://goo-inside.me/ro...uchpad...rloin-1012.zip
md5: 1308300f38685d44afde730efd9132cc

Moboot(bootloader menu)
http://code.google.com/p/moboot/downloads/list

2) TOuchpadiniz'i USb olarak bağlayın. cminstall adında bir klasör oluşturun
3) bu klasörün içine "update-cm-7.1.0-tenderloin-a1-fullofbugs.zip" "moboot_0.3.3" ve "update-cwm_tenderloin-1012" atın. (zip seklinde olacak hepsi)
4) Eğer moboot ve update'i bu klasöre atmazsanız dualboot yapamazsınız. Şahsen ben o şekilde kurdum başta ve sorun çıktı. Eğer o şekilde kurduysanız sorun değil. Android'i usb ile bağlayın. Yine cminstall klasörü oluşturup bu ikisini atın ve 5. maddeyi tekrarlayin.
5) Her neyse bu 3 programı attıktan sonra acmeinstall klasörünün içine novacom'u kopyalayın. Bilgisayarınızda mutlaka vardır. (Eğer WebOSQuickInstall-4.3.1) yüklediyseniz. Yeri de program files palm, pre olmalı
6) daha sonra command'i açın. komut işletim'ini yani
7) klasör her nerdeyse cd C:\acme (diyelim ki burada) yazın
8) daha sonra komut sistemine novacom boot mem:// <acmeinstaller yazın.
9) kendi ne var ne yok yükleyecek. ve açılışta size nasıl açılayım diye soracak =) işte bu kadar.

---------------

Marketi yüklemek içinse

1) moboot ve clockwork'un yüklendiğine emin olun
2) Android'den cihazı bağlayın.
3) Şuradan google app'lerini yükleyin http://wiki.cyanogenmod...dex.ph...on/Google_Apps
4)Touchpad'in ana dizinine atın
5) Tp'yi baştan başlatın ve Clockworkmod'u seçin
6) "install zip from sdcard" seçin. daha sonra choose zip from sdcard'ı seçin
7) dosyayı bulup seçin
8) "gapps-gb-20110828-signed.zip" şu şekilde olmalı
9) baştan başlatın. işlem bu kadar

Hayırlı olsun herkese.

acmainstaller kısmını anlamadım ? cminstall değil miydi?

456 Mesaj
14 Ekim 2011; 23:59:30 

1. maddedeki

README and Installer:
http://goo-inside.me/ro...uchpad...EInstaller.zip
md5: 82324b2507115bebc59d5141c4daa1a5

içinde acmeinstaller diye bir program var. oradan kuracaksınız.

kural dışıymışım

136 Mesaj
15 Ekim 2011; 1:02:39 

androidi etkinbirsekilde kullaniyorum. cihazi webosla acmam bir daha sanirim

106 Mesaj
15 Ekim 2011; 1:12:00 

ekran kilidi ayarlarıyla oynadım ve şu anda androidi açamıyorum

136 Mesaj
15 Ekim 2011; 1:23:50 

cihaz ustteki acma kapama ve home tusuna bir sure birlikte basili tutun acilcaktir.

106 Mesaj
15 Ekim 2011; 1:40:37 

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetonurcura

cihaz ustteki acma kapama ve home tusuna bir sure birlikte basili tutun acilcaktir.

birsey farketmiyo hocam boot menudu geliyo android aciliyo fakat kilit ekrani hicbir sekilde acilmiyo
sanirim tamamen kaldirip yeniden yuklemeliyim
ya da yeni versiyonu bdklemeliyim:/

1281 Mesaj
15 Ekim 2011; 1:55:56 

sanırım sorunlar oluyor hala, gerçi bu işlem sorunsuz olmayacak anlaşılan

408 Mesaj
15 Ekim 2011; 2:40:07 

Androidi kurdum sistem bazen yavaş çalışsa da programlar genelde sorunsuz yüklenip çalışıyor. Ancak wifi bağlantısı sorunlu. Restart sonrası hatırlanan bağa bağlanmakta sorun yaşıyor. Her seferinde ağı unutturup restart çektiriyorum.
Sonuç olarak şimdilik webosla kullanmaya değecek bir sistem ortaya çıkmış. Denemenizi tavsiye ederim.

------------------------HTC Desire HD-------------------------

49 Mesaj
15 Ekim 2011; 8:04:23 

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam anladım :) Experide bana yollayaydın ya hediye olarak

sakin ve huzurlu...

202 Mesaj
15 Ekim 2011; 8:43:11 

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam anladım :) Experide bana yollayaydın ya hediye olarak

Hocam keşke 3-4 gün önce tanışsaydık cihaz gitmeden önce , ayarlardık bir şeyler .

MONSTER-16F34

107 Mesaj
15 Ekim 2011; 12:42:24 

arkadaslar androidte jailbreake varmi ?

34 Mesaj
15 Ekim 2011; 16:47:20 

Root nasıl olunuyor

1192 Mesaj
15 Ekim 2011; 22:47:50 

android ve marketi yukledim. wifi sorunu cozulurse super olacak.

HTC One™

Time to unleash your brilliance. HTC.
HTC One First Look / Introducing the New HTC One / HTC One Promo

459 Mesaj
15 Ekim 2011; 23:06:43 

Arkadaşlar TP Android yüklerken bilgisayara bağlı olarak ne kadar süre bekliyoruz. Tahmini kaç dakikada yüklüyor.

8 Mesaj
16 Ekim 2011; 0:03:02 

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum touchpad'e android kurarken komut sistemine acmeinstallerin dosya konumunu belirttikten sonra novacom boot mem:// <acmeinstaller yazdığımda erişim engellendi diyor .

150 Mesaj
16 Ekim 2011; 1:14:39 

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurfeci

Arkadaşlar TP Android yüklerken bilgisayara bağlı olarak ne kadar süre bekliyoruz. Tahmini kaç dakikada yüklüyor.

2-3 dk'da yukluyor oyle uzun bir sure degil yani.

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 12:46:06 

Cihaza Dungeon hunter(Android) kurdum.
çalıştırdığımda cihaz dondu power tuşu ışında bütün tuşlar kitlendi.
power tuşuna bastığımda ekran kitlenim açılıyordu.
power tuşuna uzun bastım ekran karardı ve halen açılmıyor.
cihaz kapandıdamı açılmıyor
yoksa cihaz açık ekran mı görüntü vermiyor anlamadım ama cihaz mefta heralde.

191 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:05:36 

quote:

Cihaza Dungeon hunter(Android) kurdum.
çalıştırdığımda cihaz dondu power tuşu ışında bütün tuşlar kitlendi.
power tuşuna bastığımda ekran kitlenim açılıyordu.
power tuşuna uzun bastım ekran karardı ve halen açılmıyor.
cihaz kapandıdamı açılmıyor
yoksa cihaz açık ekran mı görüntü vermiyor anlamadım ama cihaz mefta heralde.

Dr. WebOs çalıştırarak cihazı kurtatmayı denediniz mi?

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:09:31 

Denedim ama çalışmadı.
Cihaz açılmadığı için heralde.
cihazı usb ile bağlayın htası veriyor.

191 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:14:53 

Uzun süre power tuşuna basınca açılmıyor mu? Ses üst tuşuna basmayı falan deneyin uzun süre bastıktan sonra veya her ikisine basılıyken usb ile pc ye bağlı webos doctor açıkken. Bu şekilde de mi olmuyor?

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:15:35 

Nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simriya -- 16 Ekim 2011; 13:16:21 >

191 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:22:45 

Kendi kendime power tuşuna basınca mı?

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:25:00 

Bi kaç şey denedim

power + home

power + ses felan

sonra power'a uzun basınca açıldı.

191 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:28:29 

Çalıştığına sevindim, geçmiş olsun

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:31:18 

quote:

Orijinalden alıntı: KrasofchicK

Çalıştığına sevindim, geçmiş olsun

Saol, İyi tırstım ama bozdum diye.

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:32:22 

Cihaz'a Android yüklediğimiz için garanti dışına çıkıyormu.

191 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:36:39 

Nerden satın almıştınız ki cihazı?

34 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:57:37 

quote:

Nerden satın almıştınız ki cihazı?

Kipa

191 Mesaj
16 Ekim 2011; 13:58:52 

Bu konuda pek bir bilgim yok ama kalmaması lazım bence.

349 Mesaj
16 Ekim 2011; 18:44:50 

quote:

bende hem ipad var hemde touchpad, ipadin ekrani kesinlikle daha parlak ve beyazi tam beyaz, touchpadin beyazi ise hafif sariya kaciyor. Beyazdan kastim mesela nette bir sayfa okuyoruz ve arka plandaki renk beyaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 16 Ekim 2011; 18:51:34 >

294 Mesaj
16 Ekim 2011; 22:54:00 

bazen parlaklık yüzde 100 de bile istediğimi vermiyor.ama bazen rengi açılıyor parlaklık mükemmel seviyeye geliyor.arada böyle oluyor sonra tekrar eski haline dönüyor.bu birtek bende mi var ? mesela internette bazı sayfalara geçerken bazen de oyuna girerken yapıyor.

Lenovo IdeaPad Y570
CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB HDD + 64GB SSD || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

202 Mesaj
16 Ekim 2011; 23:59:11 

@jv96 settings-screen ayarlarına girip auto dim off konumuna getirerek kıyaslarmısın %100 parlaklıkta. Parlaklık ve netlik beni fazlasıyla tatmin etti. Hatta ekranın görüş açısı benim 1080 p monster nb ekranından daha iyi.

@spygame auto dimi off konumuna getirip kullanırmısın.

MONSTER-16F34

459 Mesaj
17 Ekim 2011; 12:54:01 

quote:

Bi kaç şey denedim

power + home

power + ses felan

Arkadaşlar benimde İB aldığım TP Android yukledim. Bugun adroidte kullanırken bir anda ekran karardı. Powera uzunca ve ses ile home butonuyla yaptığım kombinasyonlara rağmen yinede,ekran açılmadı. Bilgisayara bağlayıp doktoru açtım ancak doktor da,USB ile balayın diyerek ikaz veriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

191 Mesaj
17 Ekim 2011; 13:06:44 

quote:

quote:

Bi kaç şey denedim

power + home

power + ses felan

Arkadaşlar benimde İB aldığım TP Android yukledim. Bugun adroidte kullanırken bir anda ekran karardı. Powera uzunca ve ses ile home butonuyla yaptığım kombinasyonlara rağmen yinede,ekran açılmadı. Bilgisayara bağlayıp doktoru açtım ancak doktor da,USB ile balayın diyerek ikaz veriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Pc'den Dr. WebOs'u açıp usb ile bağladıktan sonra uzun süre power + ses üst tuşuna basıp denediniz mi ya da tekrar dener misiniz?

459 Mesaj
17 Ekim 2011; 16:20:25 

quote:

quote:

quote:

Bi kaç şey denedim

power + home

power + ses felan

Pc'den Dr. WebOs'u açıp usb ile bağladıktan sonra uzun süre power + ses üst tuşuna basıp denediniz mi ya da tekrar dener misiniz?

Bilgisayara bağlayarak Power+Home tuşuna uzunca basınca ekran açıldı ve Android veya WebOs seçeneği çıktı. İlginiz için teşekkür ederim.

349 Mesaj
17 Ekim 2011; 19:07:48 

quote:

@jv96 settings-screen ayarlarına girip auto dim off konumuna getirerek kıyaslarmısın %100 parlaklıkta. Parlaklık ve netlik beni fazlasıyla tatmin etti. Hatta ekranın görüş açısı benim 1080 p monster nb ekranından daha iyi.

aleti alir almaz yaptigim ilk is auto dim i off konumuna getirmek olmustu. Cunku ekran bana karanlik gelmisti. Maksimum aydinlikta kesinlikle ipad daha iyi. Ama ekran ucuz tabletlerle kiyaslanirsa yeterli, zaten ips display olmasi bir avantaj, her acidan iyi bir gorus imkani sagliyor ips.

202 Mesaj
17 Ekim 2011; 19:38:38 

quote:

Orijinalden alıntı: jv96

quote:

aleti alir almaz yaptigim ilk is auto dim i off konumuna getirmek olmustu. Cunku ekran bana karanlik gelmisti. Maksimum aydinlikta kesinlikle ipad daha iyi. Ama ekran ucuz tabletlerle kiyaslanirsa yeterli, zaten ips display olmasi bir avantaj, her acidan iyi bir gorus imkani sagliyor ips.

Exper easypad ile kiyasladim. Easypad TP nin yanina bile yaklasamaz. Ben %100 yaptigimda gozumu aliyor ekran bana parlkligi cok fazla geliyor %75 uzeri prlklikta kullanmiyorum

MONSTER-16F34

2496 Mesaj
18 Ekim 2011; 8:41:38 

kamerayı nasıl kullanabiliriz uygulama varmı markette denemek istiyorum da ?

Sony VAIO VPCF13S0E Sony DSC-WX1 WesternDigital My Book Studio 2TB Sony Walkman a828 Logitech® Z-906 5.1 THX Speaker Creative Sound Blaster X-Fi HD with THX Samsung Galaxy SIII PSP 3004 PIANO BLACK Sandisk EXTREME 64gb USB3.0
Yakında: Sony Walkman NWZ F800 32GB Yamaha YZF R1 Sedona 771

2496 Mesaj
18 Ekim 2011; 8:55:13 

ayrıca web os doctor u kullanmayı başaramadım cihazı bağlayıp usb driver modunu seçiyorum ama bu ekranda kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 18 Ekim 2011; 8:58:14 >

Sony VAIO VPCF13S0E Sony DSC-WX1 WesternDigital My Book Studio 2TB Sony Walkman a828 Logitech® Z-906 5.1 THX Speaker Creative Sound Blaster X-Fi HD with THX Samsung Galaxy SIII PSP 3004 PIANO BLACK Sandisk EXTREME 64gb USB3.0
Yakında: Sony Walkman NWZ F800 32GB Yamaha YZF R1 Sedona 771

1828 Mesaj
18 Ekim 2011; 19:45:07 

Arkadaşlar ipad ile aynı ekrana sahip, donanımsal olarak teknik olarak herşey aynı...yazılımdan kaynaklı olabilir. Yurt dışında aynı iki cihazın bile parlaklıklarının farklı olduğu ve hiç bir şekilde değişmediği görülmüştür. Sanırım bu ürünlerde muadil paneller kullanıldı ve sorun bu nedenden kaynaklanıyor. Gerçi bende de iki tane var kipa ve ib ürünleri pek fark gözetemedim

SAMSUNG Galaxy Note II+SAMSUNG Galaxy SIII+MSI GE60 0ND 453TR--> Sattıklarımı Görmek İçin Dükkana Beklerim

PENTAX K5@Sigma 15-30mm F3.5-4.5 EX ASP DG DF@Tokina AT-X 28-70 F2,8@Pentax SMC A 50mm F1.7@SIGMA HSM II 70-200 F2,8

ASRock Z77 Extreme6 | Intel CI5 2500K | G.Skill RipjawsX 2x4GB 1600Mhz CL9 | MSI GTX560TI TwinFrozr 2 O/C | Thermaltake FRIO | Sandisk Extreme 120GB | SEAGATE ST1000DM003 | OCZ Fatal1ty 550W | Cooler Master HAF X | Samsung 2243BW | Edifier S550 + Logitech Z906 | Logitech Wave Pro |

349 Mesaj
18 Ekim 2011; 20:04:08 

3.0.4 resmi olarak cikti, alet biraz daha hizlanmis gorunuyor.

2789 Mesaj
18 Ekim 2011; 20:07:47 

ALİNİK TOUCHPAD İLGİLENENLER PM

191 Mesaj
18 Ekim 2011; 20:11:47 

quote:

Yüklediniz mi? Başka ne gibi değişiklikler var? Güncellemeyi yapınca cihazda tekrar sıfırdan kurulum ekranı mı geliyor yoksa varolan apps'lar eskisi gibi duruyor mu?

Bu arada güncellemek isteyenler için Tp'de System Update'yi açınca güncelleme gözüküyor ve download yapılabiliyor.

Edit: Gerek kalmadı yükledim. Cihazı tekrar kurulum gerektirmiyor güncelleyince. Önceden böylemiydi bilmiyorum ama bluetooth ile pc ve telefonla bağlantı kurulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrasofchicK -- 18 Ekim 2011; 22:36:26 >

202 Mesaj
19 Ekim 2011; 0:23:30 

quote:

quote:

Yüklediniz mi? Başka ne gibi değişiklikler var? Güncellemeyi yapınca cihazda tekrar sıfırdan kurulum ekranı mı geliyor yoksa varolan apps'lar eskisi gibi duruyor mu?

Bu arada güncellemek isteyenler için Tp'de System Update'yi açınca güncelleme gözüküyor ve download yapılabiliyor.

Edit: Gerek kalmadı yükledim. Cihazı tekrar kurulum gerektirmiyor güncelleyince. Önceden böylemiydi bilmiyorum ama bluetooth ile pc ve telefonla bağlantı kurulabiliyor.

Telefon ve ses cihazlarıyla bağlantı kabiliyeti vardı zaten ama pc ile bağlantı kurmuyor bu özelliği nasıl çalıştırdınız. Bluetooth ayarlarında audio, keyboard, phone, other seçenekleri var hepsini denedim pc yi görmüyor.

MONSTER-16F34

191 Mesaj
19 Ekim 2011; 0:36:19 

quote:

quote:

quote:

Telefon ve ses cihazlarıyla bağlantı kabiliyeti vardı zaten ama pc ile bağlantı kurmuyor bu özelliği nasıl çalıştırdınız. Bluetooth ayarlarında audio, keyboard, phone, other seçenekleri var hepsini denedim pc yi görmüyor.

Pc nin kendi bluetooth'u mu var yoksa harici bir bluetooth bağlayarak mı denediniz? Benim bilgisayarımda dahili bluetooth var belki de bu yüzden bilemiyorum.

Tp'de bluetooth'dan Add device girip Other seçeneğini seçince pc yi gördü ve eşleştirdim.

Dosya da yolladım pc den touchpad'e ama nereye attı bilmiyorum bulamadım onu araştırıyorum.

Ekleme: Bu arada Tp'yi 3.0.4'e güncellediniz mi?

Ben güncelledim ve bluetooth aklıma geldi bi deniyim dedim, daha önce hiç deneme gereği duymadım bluetoothu bir arkadaş yazmıştı bağlantı kurulamıyor dedi diye.

Bilmiyodum telefon ve ses cihazlarıyla eşleştiğini, bu özelliğin yeni geldiğini sandım. Belki de pc ile eşleşme bu güncelleme de gelmiştir, daha önceden denemiş olsaydım yeni gelip gelmediğini anlardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrasofchicK -- 19 Ekim 2011; 0:42:31 >

349 Mesaj
19 Ekim 2011; 0:41:34 

quote:

quote:

eskiden sadece webos telefonlari ile baglanti kurulabiliyordu, yada prewareden freetether programi sayesinde bazi telefonlar baglaniyordu ama artik hp telefon falan uretmeyecegi icin bu kisitlamayi kaldirmis, her telefon bluetooth ile baglanabiliyor, benim eski n79 bile baglandi, telefon gelince direk tp uzereinden konusulabiliyor. Gayet hos. Performans artmis, overclock yapilinca biraz daha artar ama hala bazi sayfalar yavas ve hala sistem genel olarak hantal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 19 Ekim 2011; 0:43:53 >

202 Mesaj
19 Ekim 2011; 1:04:06 

quote:

quote:

quote:

quote:

Pc nin kendi bluetooth'u mu var yoksa harici bir bluetooth bağlayarak mı denediniz? Benim bilgisayarımda dahili bluetooth var belki de bu yüzden bilemiyorum.

Tp'de bluetooth'dan Add device girip Other seçeneğini seçince pc yi gördü ve eşleştirdim.

Dosya da yolladım pc den touchpad'e ama nereye attı bilmiyorum bulamadım onu araştırıyorum.

Ekleme: Bu arada Tp'yi 3.0.4'e güncellediniz mi?

Ben güncelledim ve bluetooth aklıma geldi bi deniyim dedim, daha önce hiç deneme gereği duymadım bluetoothu bir arkadaş yazmıştı bağlantı kurulamıyor dedi diye.

Bilmiyodum telefon ve ses cihazlarıyla eşleştiğini, bu özelliğin yeni geldiğini sandım. Belki de pc ile eşleşme bu güncelleme de gelmiştir, daha önceden denemiş olsaydım yeni gelip gelmediğini anlardım.

Hocam olayı çözdüm. Bloutooth ayarlarında cihazların benim bilgisayarımı bulmalarına izin ver diye bir seçenek var güvenlik nedeni ile default olarak seçili değil. Seçtili hale getirip Touchpad ten tarattığında buluyor. Bilgisayardan tarattırdırdım ama TP yi bulamıyor kısıtlamışlar başka cihazlara karşı. Neyse TP den pair yaptığınız zaman PC , TP'di bir ses aygıtı olarak görüyor ve ses aygıtına dosya gönder seçeneği mevcut ve dosyayı gönderdiğinizde tmp klasörüne atıyor. internalz pro ile tmp klasörüne girebilirsiniz. Ama dosya göndermede stabilite sorunu var gibi geldi bana, bağlantıyı kesip tekrar bağlan dediğimde bir daha TP ye bağlanamıyor taki TP den ve PC den karşılıklı cihazları kaldırdıktan sonra yeni pair yağıldığında tekrar kullanılabilir hale geliyor. Umarım Androidde bu saçma kısıtlamalarla boğuşmayız.

MONSTER-16F34

1281 Mesaj
19 Ekim 2011; 1:27:02 

hp üretimini bıraktığı cihazlara dahi güncelleme yapıyor samsung telefon hala 2.3.3 te ya 2.3.5 çıkmış bide hep geriden geliyor :)

202 Mesaj
19 Ekim 2011; 1:34:30 

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

hp üretimini bıraktığı cihazlara dahi güncelleme yapıyor samsung telefon hala 2.3.3 te ya 2.3.5 çıkmış bide hep geriden geliyor :)

HP donanımdan yazılıma yönelecek. WebOs Hp için önemli ve geliştirmeye devam edecekler.

MONSTER-16F34

456 Mesaj
19 Ekim 2011; 4:41:51 

3.0.4'ü kurmadan önce dikkat edin. Bütün kernelleri ve preware'den yüklediğiniz patchleri siliyor. Android yüklediyseniz moboot'u da tekrar yüklemelisiniz.

kural dışıymışım

202 Mesaj
19 Ekim 2011; 9:46:55 

quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu

3.0.4'ü kurmadan önce dikkat edin. Bütün kernelleri ve preware'den yüklediğiniz patchleri siliyor. Android yüklediyseniz moboot'u da tekrar yüklemelisiniz.

Aynen bende hepsi gitti. Preware girdiğimde kernel ve diger patcler icin unnknown veya un available yaziyor sanirim bunlarin yeni surume guncellenmesini bekleyecegiz.

MONSTER-16F34

796 Mesaj
19 Ekim 2011; 10:13:38 

Lifetime Error!

Lenovo T61@8GB DDR2@120GB OCZ Vertex 2 SSD

ATRIX@4.1.2 | Galaxy NOTE 10.1
Sayfa:   <<     13 [15] 17 18 19 20 21 22      >>
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Tabletler » Diğer Markalar » Cevap: HP Touchpad Anakonu / Kullanıcılar Kulübü
Sayfa: <<     13 [15] 17 18 19 20 21 22      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.266