Şimdi Ara

turkcell bis 6,90 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba,turkcellin bu gırıs paketı bis inde 100 mb internet var.peki ben blackberry apn uzerınden whatsapp ı calıstırabılecekmıyım?kullanan arkadaslar bılgı verebılırmı?

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Blackberry apn üzerinden sadece blackberry hizmetlerinden faydalaniliyor diye biliyorum. Yanlış mıyım?

Doğrusun. BB apn ücretsiz oldugu için kendi uygulamalırını 100m dahilinde çalıştırır. Whatsapp için + olarak internet paketide alabilirsiniz en ucuzundan. Veya 16.9 tl lik bis paketi çok ekonomik.

Orijinalden alıntı: mras87

bahsettiğin bis 100 mb giriş paketiyle whatsapp'i sorunsuz olarak kullanabilirsin.

Hocam yanlışınız var sadece whatsapp wap apn kullanıyor bu paket ise sadece blackberry apn için

Orijinalden alıntı: uyildirim97

quote:

Orijinalden alıntı: mras87

bahsettiğin bis 100 mb giriş paketiyle whatsapp'i sorunsuz olarak kullanabilirsin.

Hocam yanlışınız var sadece whatsapp wap apn kullanıyor bu paket ise sadece blackberry apn için

kardeşim üzgünüm ama 1 ay boyunca turkcell giriş paketi kullandım wap ve internet apn lerim kapalıyken ve whatsapp'i sorunsuz kullandım.daha sonra 1gb pakete geçtim ama hala şu anda 100 mb paket kullanan arkadaşım var o da sorunsuz kullanmakta.

* BlackBerry Giriş Paketi: 1 adet “@turkcell.blackberry.com” uzantılı adresi tanımlayabilirsiniz.Paket kapsamında 100MB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 100MB data sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve internet apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez.

Çünkü bu paket sadece blackberry apn içeriyor
  • Evet arkadaşım whatsapp blackberry apn kullanıyor.Pakette tam olarak senin açıkladığın koşullarda. :) Yani push mail servisini kullanmak isteyen arkadaşlar sadece @turkcell.blackberry.com uzantılı mail adreslerini kullanabilirler.Diğer adreslerini kayıt ettiremiyorlar.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.