FSB: 533 Mhz Clock Speed: 1.86 Ghz Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b/g Intel Pro Wireless 2200BG Chipset: Intel 915PM Chipset İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home Tr İşletim Sistemi Bellek: 2 x 512 MB DDR2 533Mhz(Max:2GB) Sabit Disk: 80 Gb (5400Rpm SATA) Ekran: 15.4" WXGA (1280x800) TFT LCD Ekran Özelliği: "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran Grafik İşlemci: ATI Radeon X700 Grafi Hafıza: 256 MB HyperMemory(128 MB Paylaşımsız) Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer USB 2.0: 4Adet Uzaktan Kumanda Alıcısı: Var Uzaktan Kumanda: Var TV-Tuner: Yok PCMCIA Yuvası: Var VGA-Out: Var Ses: Realtek ALC260 HD Audio System Kart Okuyucu: 4/1 Kart Okuyucu(SD, MS, MS, MS Pro) Fax-Modem: 56 K V92 Fax-Modem Ethernet: 10/100 Ethernet Kartı Ağırlık: 2.8 Kg Pil: 8 Cell Li-İon(2-2.5 Saat Stand-BY) , Garanti: 2 Yıl
HDD 5400 RPM mi gercekten bu arada ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 1 Mart 2006; 15:12:25 >
sagol fiyat da iyi gozukuyor.. işte bi sorunum packardbell in kendi sitesinde hdd ye 4200 rpm ve 3 usb diyor. ama linklerini verdigim koyuncu ve aybey de 5400 rpm ve 4 usb diyor.
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ben de. packard bellin bu modelini ben de bugün farkettim. daha önce packard bellin R9755 modeline takmıştım özellikleri çok iyi diye bu s8502 modeliyle çok benzer özellikleri var ve fiyat da aynı.güzel makineye benziyo ayrıca ekran kartı 128mb paylaşımsız bu çok iyi. harddisk sadece bu modelinde 5400rpm .benim bildiğin diğer tüm modelleri 4200rpm.yalnız resimde biraz kalınca duruyodu sanki.ve bence şıklıkta R9755i geçemez bence. Packard Bell çok güzel bi makine pil ömrüne katlanırsan tabi.Sana hayırlı uğurlu olsun kaliteli sağlam şık bi markayı seçmişsin gerçekten. Güle güle kullan.
tanak nerden aldın o fiyata?ben en son 1300e düşürmüştüm o da peşin fiyatı nerden ve kaç taksite aldığını söylersen sevinirim.bi de kullandıktan sonra performansı ve pil süresi ile ilgigli bilgi istesem çok şey mi istemiş olurum. Hayırlı uğurlu olsun. R9755i incelemişmiydin bu arada? 8501i tercih sebebini öğrenebilirmiyim? çünkü packard belle çok ca bilinen veya kullanılan bi marka olmayınca direk p.bell 8501i sorman ilgimi çekti de.
sagol fiyat da iyi gozukuyor.. işte bi sorunum packardbell in kendi sitesinde hdd ye 4200 rpm ve 3 usb diyor. ama linklerini verdigim koyuncu ve aybey de 5400 rpm ve 4 usb diyor.
Orjinalden alıntı: cherry_ceren tanak nerden aldın o fiyata?ben en son 1300e düşürmüştüm o da peşin fiyatı nerden ve kaç taksite aldığını söylersen sevinirim.bi de kullandıktan sonra performansı ve pil süresi ile ilgigli bilgi istesem çok şey mi istemiş olurum. Hayırlı uğurlu olsun. R9755i incelemişmiydin bu arada? 8501i tercih sebebini öğrenebilirmiyim? çünkü packard belle çok ca bilinen veya kullanılan bi marka olmayınca direk p.bell 8501i sorman ilgimi çekti de.
cherry evet R9755i incelemiştim.. 9755 te ekran kartının 64MB ının paylaşımsız olduğu yazıyo koyuncunun sitesinde. bunu tercih sebebim ram 1GB oluşu, ekran kartının x700 oluşu ve 256MB a destek vermesi. (128 paylaşımsız, 128 paylaşımlı olarak), dvd ve cdrom performansı gerçekten iyi. sesi çok güçlü değil ama subwoofer ı var kasa altında ve sistem 2+1 hoparlörlerle çalışıyor. ses güzel ve doyurucu. 3d efektler güzel çalışıyo. kasa siyah tümüyle sadece klavye etrafını ceviren ve touchpadi de içeren gümüş bir bant var. uzaktan kumandası cok guzel. uzaktan kumanda ile dvd ve hdd deki video ve mp3ler güzel yönetiliyor. kart okuyucusunu test ettim güzel çalışıyor.
performans testlerini de yapıp yayınlayacağım.
taksit ve fiyatı üstteki mesajda soyledim. izmir de egesis bilgisayardan aldım. ama dediğim gibi bi 50 dolarlık indirim yaptırttım ama vade farkıyla gene 1330 civarına gelmiş oldu. ama peşin alsa idik 1280 e alcaktık.
NOT: ASLINDA ASUS A6VQ yu alacaktık ama bunun ekstrası RAM inin 512MB fazla oluşu ve ekran kartının 128 MB paylaşımsız x700 oluşu idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 3 Ocak 2006 11:31:27 >