Şimdi Ara

PACKARD BELL EASYNOTE S8501 kullanıcıları buraya... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
0
Favori
54.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...15...34
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pıncır
    Cihaz fiyat/performas oranı açısından güzel, kullanan arkadaşlar a sorum; sessiz ortamda fan ve diğer sesler rahatsız edicimi sessiz bir notebook mu bu? ayrıca şöyle olabilirmiş dediğiniz hoşunuza gitmediği yönü nedir bu 8501 in? teşekkürler.

gayet sessiz. hoşuma giden ve gitmeyen şeylerini yukarıda yazdım. yeni alan arkadaşlar da goruslerini paylasırsa seviniriz.
  • Ben de bayramda Vatan 'dan 9501 aldım. Yukarda bluetooth var denmiş ama dün akşamki bir iki saatlik kurcalamamda bluetooth namına birşeye rastladığımı hatırlamıyorum, bluetooth varmı diye aramadım ama gözüme de çarpmadı. Alırken diskini 80 GB demişlerdi (Internet satış sitelerindede aynı yazıyor) ama evde baktım 4 GB lık bir kurtarma partition + 70 GB disk var, yani toplamda 74-75 gibi birşey çıkıyor. Biraz önce telefonla aradım, "içinde sizin göremeyeceğiniz bir yerde yedekleme verileri var o yüzden küçük görüyorsunuz" diye bir cevap aldım. Tamam onunla beraber 75 ediyor işte diyecektim ama sonra uğraşmıyim dedim. Bunlar disk hesaplamasını değiştirdiler mi , yoksa Laptoplarda da mp3 playerlar gibi 1000 byte = 1Kbyte diye mi hesaplanıyor ? Gerçi öyle hesapladığımda da Windows'un 78 GB göstermesi lazım toplamda.

olsa da olur olmasa da
    CM Storm Sniper Black Mesh - High Power Absolute 750W - iNTEL Core i7 920 2.66 - Gigabyte GA-X58A-UD5 - Team Xtreem Dark 6GB DDR 1600MHz - Sapphire Ati HD5850 TOXIC 1GB - OCZ Vertex 2 60GB x 2 Raid (Sistem) - WD CB 500GB x 2 Raid (Depo) - CREATIVE X-Fi XtremeMusic - LOGITECH X530 - RAZER Diamondback Magma

Hp EliteBook 840 Audio-Technica ATH-CKS1000LTD Canon PS 720 Cowon MP3
  • Tnak sana zahmet mumkunse cigazda kullanilan bazi parcalarin markalarini yazarmisin? mesela dvd yazici gibi
  • packard bell , NEC'in markası herhalde dvd writer da o dur . @SHARP haala alamadın mı laptop'u?
  • easynote pılın 7 ayda olecek haberın ola ayrıca QSI DVD YAZICIDA VARSA ICINDE SEN CD VE DVD ZOR YAZACAN BU ARADA EKRANIDA KIPIR KIPIR ISIKLI EKRAN PARLAK EKRAN DEDILER FIYASKO CIKTI BU ONUNE PARLAK FILM GECIRILMIS SONY TAKLIDI BI EKRAN EKRANA BAKINCAKENDINI GORUYOSUN BASKA BISEY YOK BEN PACKARD DELL DEN UZAK DURUN DIYORUM
  • Aldim sayilir Yarin 16:00 da teslim almaya gidiyorum hersey tamam sadece Istanbuldan gelmesini bekliyorum
  • EKRANI GIDIP GELIYO ISIK AZLIYO ARTIYO PARLAK EKRANLAR IC AYDINLATMA ISIKLI EKRANLAR PILI 1 SAATEN AZ GIDIYODU HABERINIZ OLA MAL BASTAN ASAGI CHINE MALI HABERINIZ OLA BEN BITTIM SIZ BITMEYIN TOSHIBADAN ŞAŞMAYIN ARKADAŞLAR ONDAN IYISI YOK GELMEDI GELMIYECEK

Orjinalden alıntı: BABURS

easynote pılın 7 ayda olecek haberın ola ayrıca QSI DVD YAZICIDA VARSA ICINDE SEN CD VE DVD ZOR YAZACAN BU ARADA EKRANIDA KIPIR KIPIR ISIKLI EKRAN PARLAK EKRAN DEDILER FIYASKO CIKTI BU ONUNE PARLAK FILM GECIRILMIS SONY TAKLIDI BI EKRAN EKRANA BAKINCAKENDINI GORUYOSUN BASKA BISEY YOK BEN PACKARD DELL DEN UZAK DURUN DIYORUM

Valla pes dogrusu Su koca forumda P. Bellin ekranina kotu diyen ilk sen ciktin ya helal olsun ne diyeyim kardes.Daha once bir kac kişi Parlak ekrandaki yansimalardan sikayetci olmustu ama Bunlardan P. Bellin ekranina lalf soyleyen cıkmamıst..Genelde yakindiklari seninde soyledigin gibi sadece cok parlamasizdi.Ama adi ustunde parlak ekran

• quote:

Orjinalden alıntı: BABURS

EKRANI GIDIP GELIYO ISIK AZLIYO ARTIYO PARLAK EKRANLAR IC AYDINLATMA ISIKLI EKRANLAR PILI 1 SAATEN AZ GIDIYODU HABERINIZ OLA MAL BASTAN ASAGI CHINE MALI HABERINIZ OLA BEN BITTIM SIZ BITMEYIN TOSHIBADAN ŞAŞMAYIN ARKADAŞLAR ONDAN IYISI YOK GELMEDI GELMIYECEK

Toshibalarda, HP lerde ve bildigin diger markalarda hepsi cinde uretiliyor be arkadasim malesef
  • EVET DOGRUDUR NEC IN YAN URUNU NECTEN ESER YOK NEC DVD RW KOYSA SORUN OLMAZDI AMA PAHALI O MAL BENDE OSI VARDI YAZAMADIM AMA BIKERE YA :( PILI 1 SAAT CEKMIYORDU PARLAK EKRANLARIN PILI BOYLE DEDILER
    7 AYDA OLDU GITTI BITTI GARANTI DISI DEDILER PIL EKRAN SONUYO YANIYO DEDIM PILDEN DIR DEDILER FAN COK GORULTULU BIYEREMI SURTUYO DEDIM 15.4 BUYUKLUK BUYUK FAN VAR DEDILER ACILDIKTAN 10 DK SONRA DEVREYE GIRIYO ISLEMCI SIKISMIS BIYERE SANKI TOSHIBEM VARDI 1 SAATTE GIRIYODU FAN DEVREYE OFFICE PROGRAMLARINDAYKEN
    BUNDA OYUN OYNA HIC DURMUYO NEYSEKI GITTI ALANIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN
  • baburs her tür notebook ta problemler yaşanıyor. Sadece notebook değil ki ne alsan bu devirde cep telefonundan tut arabaya kadar hep problem var. seri üretimin cilveleri. Evet Japonya da üretilse kaliteli mal bulmak kolaylasacak. ama maalesef Çin de artık herşey.

Evet Toshiba harika ama onun da problemleri var. O Harikaya 1 milyar daha fazla vereceksin. Hadi değdi diyelim . o kadar hızlı değişiyor ki teknoloji notebook ta. Sagolsun AMD - INTEL rekabeti. ama bir yandan da herşey demode oluyor. Demek ki fiyat performans oranına gore en iyiyi alcaksın. kullancaksın. gittigi yere kadar 2-3 sene dayanırsa yeni teknolojiye geçeceksin. Gitti o 1 milyar ekstra bosa.

Maalesef devir bu. Tüketim toplumu devri. Tüketecez. Teknoloji gelişecek yeni mallar alacagız.

Umarım Notebook ile ilgili problemlerini halledersin.

Benim naçizane görüşüm budur.

Saygılarımla
  • benhe hp 4289 almayı düşünürken bu ürünü gördüm.neredeyse aynı özelliklere sahip.sormak istediğim birşey var açılı bakışta herangi bir problem varmı ve ben oyun oynamak isterim bu konuda sıkıntı varmı.
    fan sesi gerçekten çokmu
    saygılarımla

Orjinalden alıntı: drberti
    benhe hp 4289 almayı düşünürken bu ürünü gördüm.neredeyse aynı özelliklere sahip.sormak istediğim birşey var açılı bakışta herangi bir problem varmı ve ben oyun oynamak isterim bu konuda sıkıntı varmı.
    fan sesi gerçekten çokmu
    saygılarımla

valla aksi gorusler olsa da biz notebook tan memnunuz şimdilik. hp kadar güzel gozukmuyo alet. ama daha ucuz. yun için iyidir bence 128MB atı radeon x700 var ve istersen sistem ram inden 128 daha çalıp 256 MB a cıkıyorsun x700 ile. fan sesi şimdiye kadar çok değil ama oyun yuklemedik üstüne. oyun oynarken fan coşar mı tam bilmiyorum.
    CM Storm Sniper Black Mesh - High Power Absolute 750W - iNTEL Core i7 920 2.66 - Gigabyte GA-X58A-UD5 - Team Xtreem Dark 6GB DDR 1600MHz - Sapphire Ati HD5850 TOXIC 1GB - OCZ Vertex 2 60GB x 2 Raid (Sistem) - WD CB 500GB x 2 Raid (Depo) - CREATIVE X-Fi XtremeMusic - LOGITECH X530 - RAZER Diamondback Magma

Hp EliteBook 840 Audio-Technica ATH-CKS1000LTD Canon PS 720 Cowon MP3
  • siyah sanırım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.