Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
AVEA, online işlemler sayfanı ne zaman elden geçireceksin?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

125 Mesaj
27 Ağustos 2011; 0:59:50 

Bu kadar kalitesiz ve özensiz bir online işlemler sistemi olabilir mi? Yazılar küçücük, özenilmemiş bir tasarım var. Herhangi bir servisin aktif mi pasif mi olduğu belli değil. Bundan önceki çok daha kötüydü gerçi... Bir ara otobüste kız arkadaşının ateşini falan ölçüyordu, kadın kılığına girmiş bir yaşlı amca vardı. AR-GE'den falan bahsediyordunuz. eee ne oldu, daha online işlemler menünüz bile bir işe yaramaz.

3946 Mesaj
27 Ağustos 2011; 15:51:30 

Turkcell'i bilmiyorum ancak Vodafone'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellikler Jet Şifre uygulaması çok güzel.
Tarife değişikliği, kalan bakiye, konuşma ve gprs detayını vermesi bence yeterli.

1848 Mesaj
27 Ağustos 2011; 16:12:09 

tasarım açısından 2. hız açısından 1. benim için AVEA OİM

3432 Mesaj
27 Ağustos 2011; 20:39:11 

yazı boyutu tarayıcı tarafından değiştirilebilmekte.. ayrıca hat bilgileri menüsünden hattın gprs erişimini bile kapatabiliyorsunuz. hangi operatörde bu kolaylık var, ben daha pratik bir online işlemler menüsü kullanmadım.

keza eksileri de yok değil, faturalı hatlarda sms paketi aktifleştirme yok mesela en basitinden. ama ödeme işlemleri vs. açısından Avea büyük adımlar attı.

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları

Avea Katlayan Tarife, AMD AthlonII X2, Pardus ve eski Acer 5101 kullanıcısı. DH müdavimi.

2053 Mesaj
28 Ağustos 2011; 16:02:42 

ben pek kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda işimi görüyor

632 Mesaj
29 Ağustos 2011; 11:47:55 

Valla bence idare eder. Vodafone Self servis rezaletini gördükten sonra Avea'nınki bana şahane geliyor. Özellikle jet şifre olayı çok iyi. Ama müşteri hizmetleri derseniz o zaman iş değişir. Orası tam bir milli felaket...

DH FOSİL GRUBU
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Mobil Operatörler » Avea » AVEA, online işlemler sayfanı ne zaman elden geçireceksin?
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.094