Gamescom'da, Arkham'ın dar ve karanlık sokaklarına göz attık.
Yılın oyunu olacak!
Abi MW3 ilk izlenimini ne zmn yapcaksınız valla çok merak ediyorum. Bu arada bu oyunu sabırsızlıkla bekliorum ilk oyunda düşmanlara sertçe vurduktan sonra yere düşerken sürekli kafalarını felan tutuyolardı o özellik benm canımı sıkmıştı umarım yoktur bunda.
Kesinlikle oynanması gereken bir oyun bu, Batman Arkham Asylum PC'de 3 kere bitirmiştim çok bağlayıcı senaryoları var.
Teşekkürler bu oyunun tek eksiği Multiplayer olmaması ,bide ACR in Animus versiyonunun Tanıtım videyosu yayınlandı haber geçmemenize şaşırdım
Gezme modunun açık olması güzel.
quote:
Teşekkürler bu oyunun tek eksiği Multiplayer olmaması ,bide ACR in Animus versiyonunun Tanıtım videyosu yayınlandı haber geçmemenize şaşırdım
herşeyi bsc den bekleme sen yayınlada izleyelim
bu oyun çıkar çıkmaz bütün o kötüleri pataklamak için heycanlanan biiiiirsürü insan varmış... Joker sessiz kaldı o kadar düşman arasında nasıl bi patlama yapar artık bilemiyorum. Şu oyun bi çıksın o tipsiz düşmanları bi güzel gebertcem :)
beeyler reklamı geç butunu gelmiş ama basıyorum geçmi zaten önemli değildi alıştık artık :)
Oyun budur yaa...Sabırsızlıkla bekliyoruz seni BATMAN...Bu arada Batman Arkham City çizgi romanı fotoğrafları yayınlandı resmi facebook sayfasında ;)
hadi biri arkadaki müziği sorsun :D merakla bekliyoruz,teşekkür de ederiz...
Sabırsızlıkla bekliyorum.
artık konsollar pc yanında sönük kalmaya başladı sony her ne kadar yeni konsol düşünmüyoruz desede 2012 e3 fuarında duyurabilirler gibi geliyor bna
Çatık kaşlı adam.... erdinç abi komedisin...
''Film oyunları kötü olur.'' tabusunu kıran oyun.
Oziko
Aslında tam olarak kıramadı...Çizgi roman uyarlaması bir oyun...Batman çizgi romanlarından uyarlanmış bir seri...Film oyunlarında hala pek bir gelişme yok...Ancak bu oyun çizgi roman oyunları kötü olur tabusunu gerçekten kırdı ;)
Hayatımda Saygı duyduğum oyunlardan biri
Merakla başta ve sonda çalan müziğin ismini öğrenmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyChaos
Merakla başta ve sonda çalan müziğin ismini öğrenmek istiyorum.