Şimdi Ara

Gizli No'dan İsterseniz Aranamayacaksınız [Turkcell]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
46.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yiğenimin Turkcell'e attığı gizli numaraların beni aramasından rahatsız oluyorum. Gizli numaralardan istenmediğimiz zaman aranmasak mailine Turkcell şu cevabı verdi:

"Gizli numaralardan gelen çağrıları engelleme servisi üzerinde çalışılmakta olduğunu bildirmek isteriz. Bu servis ile beraber abonelerimiz rahatsız edilmek istemediği durumlarda gizli numaralardan gelebilecek tüm çağrılara telefonunu kısıtlayabilecektir."

Sizce nasıl olmuş? Bu servisi kullanacaklar, kullanmayacaklar iyi mi etti acaba Turkcell?

• ozaman kendileride bizi arayamayacak çünki müşteri hizmetleri ararken hep gizli numaradan arıyorlar
  • Tcell bu konu üzerinde çalışa dursun, ben CallControl Programı ile sadece gizli numaralara değil, aramasını istemediğim kişilere de kısıtlama getirebiliyorum. Bunun tam tersi olarak ta sadece aramasını istediğim kişileri belirleyip, bunların haricinde gelen bütün aramalarıda engelleyebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric22

ozaman kendileride bizi arayamayacak çünki müşteri hizmetleri ararken hep gizli numaradan arıyorlar

80532 den gelir aramalar ordan geldiğinde...eğer isterlerse gizlerler:)
  • O dediğin program, benim bildiklerim gibi, gelen çağrıyı gösterip, karşı tarafa mesgul tonumu veriyor, eğer öyleyse hava gazı. Ben hiç ulaşılmasın istiyorum. Umarım Trcell bunu yapar.

quote:

Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap

Tcell bu konu üzerinde çalışa dursun, ben CallControl Programı ile sadece gizli numaralara değil, aramasını istemediğim kişilere de kısıtlama getirebiliyorum. Bunun tam tersi olarak ta sadece aramasını istediğim kişileri belirleyip, bunların haricinde gelen bütün aramalarıda engelleyebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

O dediğin program, benim bildiklerim gibi, gelen çağrıyı gösterip, karşı tarafa mesgul tonumu veriyor, eğer öyleyse hava gazı. Ben hiç ulaşılmasın istiyorum. Umarım Trcell bunu yapar.

quote:

Tcell bu konu üzerinde çalışa dursun, ben CallControl Programı ile sadece gizli numaralara değil, aramasını istemediğim kişilere de kısıtlama getirebiliyorum. Bunun tam tersi olarak ta sadece aramasını istediğim kişileri belirleyip, bunların haricinde gelen bütün aramalarıda engelleyebiliyorum

Aynen bildiğin gibi, listeye eklediğin biri aradığında hemen meşgule atıyor. Hava gazı ama Daha iyisini yapana kadar en iyisi o

• turkcell böyle bi uygulama üzerinde bi senedir çalışıyo ama bu uygulamanında şöyle bi kaosu var...bildiğimiz gibi şirketler güvenlik açısından dış aramalarında genelde gizli numara kullanırlar ve siz eğer gizli numaralara telefonunuzu kapatırsanız bu sizin için bazı extrem mdurumlarda kötü sonuçlar yaratabilir...

örneğin düşünsenize bi iş başvurusu yaptınız adamlar sizi arıycaklar ama sizin telefonunuz gizli çağrıları almadığı için size ulaşamıyorlar ve siz bu işi alamıyosunuz gibi....şimdi diyebilrisiniz şirketler mailden de ulaşabiliyo insdanlara ama genelde bildiimiz gibi şirketler genelde her zaman çalışanlara telefon aracılığıyla ulaşırlar...
  • Yav ben görünce bile sinir oluyorum özel no yu, o yüzden keşke hiç göremiycemiz şekilde yapabilseler ne iyi olacak. Hem engellediğin insanlara karşıda ayıp oluyor, sürekli telin mesgul, olmuyor öyle

quote:

quote:

O dediğin program, benim bildiklerim gibi, gelen çağrıyı gösterip, karşı tarafa mesgul tonumu veriyor, eğer öyleyse hava gazı. Ben hiç ulaşılmasın istiyorum. Umarım Trcell bunu yapar.

quote:

Aynen bildiğin gibi, listeye eklediğin biri aradığında hemen meşgule atıyor. Hava gazı ama Daha iyisini yapana kadar en iyisi o

• Ulaşılmama sinyali istiyosan, arama aktarma özelliğinden meşgulse aktar seçeneğine ulaşılamayan bir numara veya eksik bir numara gir ve yönlendirmeyi aktif hale getir.
  • bende biliyorum o programları ama zaten benim telimde o işi yapan bi sistem var. ama yeterli değil meşgule düşürüyor bahsettiğiniz programlar gibi. Turkcell büyük ihtimal sizin online işlem merkezine girip ordan "Aktif" yada "Pasif" seçenekleri sunup yapacak.
  • Bildiğim ve kendileriyle çalıştığım 3 şirket var, hepsininde numaraları görünüyor + bu durum böyle olursa, yani özel no hikayesi kalkarsa, şirketlerde mal değilya, görünen no dan ararlar artık elemanları. Hem ben o işi kaçırmayada razıyım abicim, beni aramasın özel no, acayip uyuz oluyorum.....................

quote:

Orjinalden alıntı: patesi

turkcell böyle bi uygulama üzerinde bi senedir çalışıyo ama bu uygulamanında şöyle bi kaosu var...bildiğimiz gibi şirketler güvenlik açısından dış aramalarında genelde gizli numara kullanırlar ve siz eğer gizli numaralara telefonunuzu kapatırsanız bu sizin için bazı extrem mdurumlarda kötü sonuçlar yaratabilir...

örneğin düşünsenize bi iş başvurusu yaptınız adamlar sizi arıycaklar ama sizin telefonunuz gizli çağrıları almadığı için size ulaşamıyorlar ve siz bu işi alamıyosunuz gibi....şimdi diyebilrisiniz şirketler mailden de ulaşabiliyo insdanlara ama genelde bildiimiz gibi şirketler genelde her zaman çalışanlara telefon aracılığıyla ulaşırlar...

• quote:

turkcell böyle bi uygulama üzerinde bi senedir çalışıyo ama bu uygulamanında şöyle bi kaosu var...bildiğimiz gibi şirketler güvenlik açısından dış aramalarında genelde gizli numara kullanırlar ve siz eğer gizli numaralara telefonunuzu kapatırsanız bu sizin için bazı extrem mdurumlarda kötü sonuçlar yaratabilir...

ben insan kaynaklarında çalışıyorum bende özel numaradan arayınca açmayan iş arayanlara gıcık oluyorum direk kırmızı kalemi çekiyorum.şansına küssün

• quote:

Bildiğim ve kendileriyle çalıştığım 3 şirket var, hepsininde numaraları görünüyor + bu durum böyle olursa, yani özel no hikayesi kalkarsa, şirketlerde mal değilya, görünen no dan ararlar artık elemanları. Hem ben o işi kaçırmayada razıyım abicim, beni aramasın özel no, acayip uyuz oluyorum.....................

quote:

göreceli bişi tabi...bende karşıyım gizli numaranın beni aramasına ama dediğin gibi şirketlerde mal diil heralde sabit bi numara verilir onlara da ordan ararlar...

• aynen benim telefonda smartfilter programı var o kadar müthişki rehberimde kayıtlı olmayanları yada gizli yada istediğim kişiyi engelleyebilşiyorum hemde 10 kadar profil kurarak istediğim saatler arası istediğim kişiyi engelleyebiliyorum.müthişşşşşşşşşşşşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: veli125

aynen benim telefonda smartfilter programı var o kadar müthişki rehberimde kayıtlı olmayanları yada gizli yada istediğim kişiyi engelleyebilşiyorum hemde 10 kadar profil kurarak istediğim saatler arası istediğim kişiyi engelleyebiliyorum.müthişşşşşşşşşşşşşşş

Arkadaşlar link verseniz bende yüklesem tele olurmu? Siemens cx75 Java destekli
  • quote:

quote:

quote:

blackballer ı deneyin arkadaşlar. diğerlerine nazaran daha iyi en azından meşgule düşürme işini sizin telefon çalmadan yapıyor.
    En azından karşı tarafa daha usturuplu oluyor.

Diğer türlü o işi ben zaten yapıyorum. İstemediğim birini reddedip meşgule düşürebilirim.

noxco'nun dediği gibi özel no işi benide deli ediyor. Hatta zamanında bununla ilgili bir konu da açmıştım

meric22, iş yerinizin sistemini eleştirmek bana düşmez ama, beni arayanın kim olduğunu bilmek isterim.
    En azından işyeri olarak beni aradığını ispat etmeni istediğim zaman edemezsin. Her ne kadar bendeki cevapsız çağrı olsada "özel no" görünecek.
    Her nasılki size başvuran kişiden tüm bilgilerini istiyorsanız sizde onlara karşı açık olmalısınız bence.

• Bunun zaten olması gerekirdi, bence geç kalınmış servis.. Çünkü Gizili nodan arayan kişi kendini gizlemek ister ve bu seni rahatsız etmek isteyen biri ise Sana rahatsızlık verir.. Ama senin bunun engellememn gerekir buda yeni sağlanıyosa bence geç kalınmıştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric22

ozaman kendileride bizi arayamayacak çünki müşteri hizmetleri ararken hep gizli numaradan arıyorlar

beni hiç gizli nodan aramadılar. Unknown Number dan geliyor cağrıları. zaten sınırlama olup olmamasıda önemli değil. ararlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heroisboceq

Bunun zaten olması gerekirdi, bence geç kalınmış servis.. Çünkü Gizili nodan arayan kişi kendini gizlemek ister ve bu seni rahatsız etmek isteyen biri ise Sana rahatsızlık verir.. Ama senin bunun engellememn gerekir buda yeni sağlanıyosa bence geç kalınmıştır..

ya bu aslında çok çok öncelerdende yapılabilirdi...atla deve bi işlem diil yani herşey ellerinin altındaydı ama gerekli arz talebi bekliyolardı adamlar...bunu da gördüler ve şimdi hizmeti sunup para kazanıcaklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

quote:

quote:

quote:

blackballer ı deneyin arkadaşlar. diğerlerine nazaran daha iyi en azından meşgule düşürme işini sizin telefon çalmadan yapıyor.
    En azından karşı tarafa daha usturuplu oluyor.

Diğer türlü o işi ben zaten yapıyorum. İstemediğim birini reddedip meşgule düşürebilirim.

noxco'nun dediği gibi özel no işi benide deli ediyor. Hatta zamanında bununla ilgili bir konu da açmıştım

meric22, iş yerinizin sistemini eleştirmek bana düşmez ama, beni arayanın kim olduğunu bilmek isterim.
    En azından işyeri olarak beni aradığını ispat etmeni istediğim zaman edemezsin. Her ne kadar bendeki cevapsız çağrı olsada "özel no" görünecek.
    Her nasılki size başvuran kişiden tüm bilgilerini istiyorsanız sizde onlara karşı açık olmalısınız bence.

whisne doğru diyorsunda ben daha önceki firmada çalışırken açıktı hatta iş telefonum cebe yönlenmişti neymiş aradıklarında beni bulmalıymışlar sana gecenin 2sinde telefon geldimi "yarın gelirken takım elbise giymesem olurmu" diye???

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.