Naughty Dog ve Sony ortaklaşa Uncharted 3: Collector's Edition ile ilgili bir kutu açma videosu yayınlamışlar.
Bilin bakalım, kutuyu kim açıyor? Uncharted serisinde Nathan Drake'e ses veren Nolan North, Kutunun içinden Nathan Drake heykeli, Drake kemeri, gümüş/kolye replikaları gibi nesneler çıkarıyor. Bu hoş ve keyifli kutu açma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Oyunun bu özel paketi 99.99 dolara satışa çıkacak. Bu arada birkaç saat önce Uncharted 3 için sizlerle paylaştığımız çok özel haberi kaçırdıysanız sizi önce oraya alalım. Uncharted 3'ün Türkçe seslendirmenlerinin kimler olacağını bu haberimizde ortaya dökmüştük.
adam efsane.
Nolan North, aynı zamanda Portal 2'de hatalı turretleri, space core'u, fact core'u ve adventure core'u seslendiren isimdir. =)
tamda doğum günümde çıkıyor oyun tek sorun ps3 yok
aha kaçti yakalayin :) kesinlikle almayim odamda çok guzel durur....
Haha sonu müthiş . Ama Drake'nin yüzü olmadan sesi benzetmek zor oluyor.
Assassin's Creed'deki Desmand'ı da unutmayalım herif her oyunda var maşallah. Ha bir de World at War ve Black Ops'ta.
Adamın sesi çok iyi gerçekten.Sonuda güzelmiş :D
omg hemen izliyorum %100 ce editionu alacağım çok teşekkürler ps3 :)
bu arada türkiyeden ce edition u alırsak oyun full türkçe olacakmı acaba ?
flood oluyor ama karıştırmışım explorer editionu alacaktım bende diyorum bu sandık neden bukadar küçük diye herneyse acaba explorer edition türkçe olurmu acaba ?
Garip bir şekilde filmde yeni oyuncuların olması yerine seslendiren kadronun oynamasını istiyorum, seslerine o kadar alıştım ki, kimyaları o kadar tutuyor ki Nathan Drake için acaip yakışıklı birini bulmasalarda olur, Nolan North'u izlemeyi tercih ederim.
Kurgu Güzelmiş :)
Nolan North'ün seslendirdiği oyunlarlardan alıntı yapılmış youtube video'su bulunmakta; 2 part'tan oluşan video tam 30 dk. sürüyor.